ebeladl";p="´isimli üyeden Alıntı
Kalplerinize mühür vurduttunuz onun için Allah'a deyin ki eğer varsan beni hidayet et inatı bırakacam.Sonra İslama bir bakın kainata bir bakın maymuna bak kendine bak
|
Oynak sömürü sektörünün her cümlesi bir kaos, her sözü bir pot aslında. Ve bunu görmeye yetecek kadar çalışmıyor ne yazık ki beyin hücreleri...
Herbiri kendi geleneksel öğretisiyle ayrı bir din sunuyor topluma ve herbiri kendisininkinin doğru olduğunu iddia ediyor. Hal böyle olunca bize binlerce din temsilcisinin tasarrufuyla uğraşmak kalıyor.
Bunlar aslında kendi kutsallarını bile tanımadıkları için bir çok şeyi bizden öğreniyor.
Şimdi bu ebeldal kardeş bu kalplerimizdeki mühürün kendi inisiyatifimize göre vurulduğunu iddia ediyor. Vuran kim; onu hiç düşünmüyor!
Sonra herşeye hakim olan tanrısı istese beni rahatlıkla hidayete ulaştırabilir. Demek ki, ya ben bir insan olarak ona rahatlıkla karşı koyabiliyorum ya da o tüm insanlıkla oyun oynuyor, dalga geçiyor.
Bak ebeldal kardeş; sen bizim aspendosla da benzeşiyorsun. İster onun imzasını oku ister Enam 125'i oku ama şunu bil ki bu işte bizim hiç bir suçumuz yok! Tek suçlu hidayet mevkii... *
Hayırlı salınımlar, sık nefesler...