Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Turan Dursun Sitesi Topluluğu > Servis Şartları & Site Duyuruları > Yeni Üyeler

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 28-10-2007, 22:31
okinono
Üye Değil

Standart Veda..

Sayın Cem,

Sizi tanımam. kargadan başka da kuş tanımam. Pelikan adlı üye aynı zamanda fikirlerimin tam aksi bir söylem ile yazmaktaydı bile diyebilirim.

.....................edit frodo

Sözüm size değil.

Disiplin Kurulundaki kedilere....

Ne duruyorsunuz daha orada.

Ne duruyorsunuz haaa...

..............
Sevgili Öz Nar Hakikat seyahat yolcuları;
Biraz önce sitede gezerken Sayın Cem’in pelikan adlı üyenin üyeliğini tek taraflı olarak şahsi kararı ile sildiğini okudum.
Bunun ardından DK başkanı olan Pante’nin buna karşı olan saygın duruşunu okudum. Ve Pante DK dan istifa etti.

Ardından ne oldu bilmiyorum Pante’nin DK dan istifa yazısı sonra silindi.

Şimdi,
1. Cem’in Mülk benimdir. Tasarruf bana aittir tavrı ile sitenin amacına aykırı ve dinsel görüşüne tamamen zıt olduğunu düşündüğüm bir tavrı
2. Pante’nin geri aldığı veya yazısının silindiği mesaj
3. Site sahibinin şahsi hissi davranarak hareket etmesi

Beni, düşünmeye sevk etti.
... bu bölümdeki fikir beyanından çok çamur atma yazısı tarafımdan sandık odasına kaldırılmıştır...frodo
Arkamdan söveceklere ise meydanı boş bırakmam. Benim hayatım mücadele ile geçmiş hatırlamak isterim. Hem bilmelsiniz ki sayın cem, ölmüş eşek kurttan korkmaz.

Sizin serveriniz varsa benimde Allah'ım var.
Hodri meydan.

En derin muhabbetlerimle,

Okinono
okinono01@hotmail.com
Alt 28-10-2007, 22:37
aydoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
aydoe aydoe isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Standart Re: Veda..

sensiz olmaz bir yere gitme pelikan da iyiydi çeşit lazım herkes aynı şeyi söylerse olurmu?
Alt 28-10-2007, 22:42
frodo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
frodo frodo isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği 

Okinono anlamadan dinlemeden kendin çalıp kendin oynamışsın.
okumayı seven biri olduğunu biliyorum; şu forum tüzüğümüzee bir göz at.
'250 mesaj kotası dolmayan yani kıdemli üyeliğe hak kazanmayan bir üye ile ,ilgili kararları
DK değil site mod ve adminleri verir.

Kimse bu site mülkümdür anlayışında değil,olmayacak ta. *DK tarafından uyarı cezası
alan Yönetim Kurulunun iki üyesinden biriyim. Bu site YK'unun DK tarafından denetlendiği
ve gerekirse uyarıldığı bildiğim tek forumdur.

Forumda bir etnik topluluğun kökünün kurutulmasından bahseden bir üyeye fazlasıyla tahammül
edildi.

Buna rağmen gitmek istiyorsanız kimseye kalın diyecek halimiz yok. Bu site emek veren herkesindir. hala bunu anlamamışlara söyleyecek fazlaca bir şeyimizde yok, olamaz.

edit :...........

"

İnsani olan her şey kabûlüm.
Alt 28-10-2007, 22:45
Üye Değil

Sevgili okinono,

Bu sitenin eski bir DK üyesi olarak, bildiğim şudur:

Eğer Sn. Pelikan Kıdemli üye ise Cem tek başına üyeliğini silemez, kararı DK verir. Değilse, Cem tek başına üyeliği iptal edebilir. Sn. Pelikan ile fikirlerimiz çok noktada uyuşuyordu, bu nedenle yaşanan olaya üzüldüm ama Cem'in üyeliği silme konusunda örnek olarak verdiği sözü sarf etmişse bence Cem'in yaptığı doğrudur. Ben de şimdi şu yanıtı bekliyorum, eğer Sn. Pelikan Kıdemli üye idiyse ve Cem üyeliğini tek başına silme kararı verdiyse üyeliğimi daha önce de yaptığım gibi iptal edip bir daha da üye olmayacağım. Eğer kıdemli üye değilken üyeliği Cem tarafından silindiyse ve o sözü gerçekten sarf ettiyse üyeliğe devam edeceğim, zira Cem'in bu durumda böyle bir hakkı vardır.
Alt 28-10-2007, 22:48
HarunKAHYA HarunKAHYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

sn.oki,sizinle hiç direkt yazışmamız olmadı.Ama yazılarınızı vaktim nisbetinde okudum ve bir çoğunu ilginç buldum.Sitenin -farklı ve ilginç-söylemleri olan üyelerindensiniz.sn .Frodonun açıklamalarınıda dikkate alın.Aslında mevzuat,özü değiştirmez.Davranış kendi içinde sorumludur, tüzüğe uyup uymaması önemli değil.Bu bağlamda,sizin haklı olduğunuz da düşünülebilir.
"Ölmüş eşek kurttan korkmaz" doğru.
Ama "Öfkeyle kalkan etrafına zara vermesin.." :wink: Bizi kıymetli yorumlarınızdan mahrum etmeyin.

Sadece kendini akıllı sanan salaklara bayılıyorum..
Onlar olmasaydı hayatımız ne kadar renksiz olurdu..
A.Einstein (Yaw benim böle bi lafım yokk..kim uydurdu bunu.. )http://image.donanimhaber.com/image....miley/hiho.gif
Alt 28-10-2007, 22:49
Üye Değil

Benim beklediğim cevabı frodo vermiş, bu nedenle konuyu uzatmaya bence gerek yok.
Alt 28-10-2007, 22:50
frodo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
frodo frodo isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği 

Sevgili youef benimle aynı anda yazmışsın galiba. mesajında sorduğun soruları cevapladım.

İnsani olan her şey kabûlüm.
Alt 28-10-2007, 22:50
-Maximus- -Maximus- isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

adam her türlü pisliği yapacak, kürtlere ölüm diyecek, sonra vay efendim neden
pelikan siteden atılmışmış, pelikanın siteden atılması çok yerinde bir karar.

gitmek kişisel bir karar, üyeliğinizi başlık açmadanda bitirebilirdiniz
giden gider kalan sağlar biizimdir.

yükseldikçe, uçma bilmeynlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır
Alt 28-10-2007, 22:51
dilaver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dilaver dilaver isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

Okinono iletin ve söylemin bana pek de yabancı gelmedi. Ama şimdilik üzerinde durmak istemiyorum. Ancak derhal suçlama ve isyan tavrınızı ancak site tüzügü altında degerlendirebilirim :

3-) Disiplin Kurulu’ nun görevleri :

a ) 250 mesaj kotasını aşmış olan üyelerin disiplin olaylarını takip eder.

* * *Buna göre gerek Cem'in , gerekse de herhangi bir yöneticinin 250 mesaj kotasını doldurmamış üyeye yaptırım uygulama hakkı oldugu görülüyor. Tüzüge göre Cem yaptıgında haklı görülüyor. Kaldıki bu sabık üye alenen ırkçılık yapmıştır ve bir etnik grubun tamamen kökünü kurutup yok etmekten bahsetmiştir. Sizce bu söylem dogru ve savunulur ise Cem haksızdır.

* * *Atıldıgı anda Pelikan 217 mesaja sahipti. Bu mesaj sayısı ile DK çalışması içerisine girmez, bu yöneticinin inisiyatifine baglıdır.

* * * Pantenin inisiyatifi kendi *yorumudur ve saygı duyulmalıdır. Ama istifa eden bir yönetici de yönetim olanak ve ayrıcalıklarını kaybeder, o başlık kilitli bir başlıktır ve yalnızca yönetim ve disiplin duyuruları asılır, tartışma yapılmaz. Yönetim yetkilerini iade eden bir üyenin de o başlıga duyuru asması dogru degildir, gereken duyuru gene yönetimce tartışıldıktan sonra yapılır.

* * * İleti kaybedilmemiş ve tartışılmak üzere yönetim forumlarına asılmıştır, ait oldugu yerde orasıdır. Aynı ileti cafeye ya da başka bir yere asılsaydı yerinde kalırdı.

* * * *Site Cem'in mülkiyetinde degildir ve tüzel bir yönetim halinde yönetilmektedir. Yapılan eylemin site tüzügüne aykırı bir yerini gösterebilirseniz ve de Pelikan'ın o söylemleri ile aramızda kalması gerektigine beni ikna edebilirseniz sizinle beraber olacagımı beyan ediyorum.

* * * * Bunun dışında kişileri karalamaya çalışarak siteyi küçültmenin kimseye bir faydası olacagını sanmıyorum.

* * * * *saygılarımla
Alt 28-10-2007, 23:01
sargon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
sargon sargon isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Onur Üyesi

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

Pelikan kıdemli üye değildir. Cem daha önce Pelikan'ın asimilasyonla ilgili sözleri doılayısıyla DK'ya başvurmuştu. Aslında bunu yapmasına gerek yoktu. Pelikan kıdemli üye olmadığı için direk kendisi de ceza verebilirdi. O zaman asimilasyon'un ırkçılık sayılıp sayılmayacağı tartışılmıştı. Cem'in cezalandırmasını görünce ben de önce eski dava sandım, ama açıklaması gösteriyor ki, bu seferki olay DK'ya daha önce gelen konudan farklıdır. Pelikan'ın bu seferki sözleri tartışmaya yer bırakmayacak şekilde açıkça ırkçıdır. Dolayısıyla herhangi bir YK üyesi Pelikan'a ceza verebilir.

Pante'nin tutumu ise yanlış olmuştur, acele hareket etmiştir. Eğer Cem yanlış yapmış, tüzüğümüze uymamış olsaydı ve Pante bu durumu DK'ya taşımış olsaydı, Cem'e de bu yüzden ceza verebilirdik. Daha önce birkaç yöneticiye ceza vermiştik. Ama Pante direk olarak tek başına hareket edip, ne Cem'in açıklamasını istedi, ne bizim görüşümüzü sordu, direk istifa ettiğini açıkladı. Umarım konuyu yeniden düşünüp tutumunu değiştirir. Cem'i sitenin diktatörü, bizleri de göstermelik bir kurum olarak göstermek kimsenin hakkı değildir. Bu sitede böyle bir sorun olsa Pante'den önce tavır alacak çok sayıda insan vardır. Değil sanal dünyadaki bir siteye, devlete karşı yıllarca mücadele etmiş birisi olarak bu göstermelik şovlardan hiç hoşlanmadığımı, onurlu duruş gösterilerinden hazzetmediğimi belirtmek isterim.

"Daha önce ben televizyona bakıyordum, şimdi televizyon bana bakıyor
Mısırlı bir gösterici
http://sargon.blogcu.com/

Önerilen Siteler