Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Multimedya

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 04-11-2007, 16:36
hiramusta hiramusta isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Standart Direne direne kazanacaklar...

Alt 04-11-2007, 17:05
-Maximus- -Maximus- isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Re: Direne direne kazanacaklar...

bu kadınları anlamak mumkün değil, islam gibi kadın düşmanı, kadını şeytanla eş tutan
bir din için sokağa dökülmek hangi akla mantığa uyar, islamın arap ülkelerinde kadınları ne hale getirdiğini hiçmi görmüyorlar, acaba hangisi kimliksiz dolaşmayı kabul eder, acaba hangisi
topuğuna kadar kapanıp burka ile dolaşmayı kabul eder, açıkça iran mollalarının tezgahında
olduklarını hiçmi göremiyorlar.

yükseldikçe, uçma bilmeynlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır
Alt 04-11-2007, 17:05
ozgur_beyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgur_beyin ozgur_beyin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Sevgili hira ,kadın, islam toplumunda zaten köle durumunda. daha neyi kazanacaklar. biraz daha müslüman erkek
lerin arzu ettiği , ''seviyeye'' inmek için mi?'' kazanacaklar''.

ne hazindirki irandaki kadınlar senin *''kazanacaklar'' dediğini ''kaybetmek'' için mücadele veriyorlar.
sizde , kadınları 'dar alana '' alana sokmak için mücadele veriyor ve teşvik ediyorsunuz.

ne kadarda bu baş örtüsü işini teşvik edip kaşısanızda ,ne hikmetse müslüman erkekler, alımlı, bakımlı, açık
kadınlardan (size göre,açık ) * *hoşlanıyorsunuz.yüz kadından kaçı *sizin baskınız * *olmasa *başını örter
düşündün mü?

sorun cahil olman değil , kendini alim sanman
Alt 04-11-2007, 19:43
vartor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
vartor vartor isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği 

Insanlar karsisindakini kendi gibi dusundugunu zannetmesi, kadinlari bir seks objesi gormelerini butun insanliga kabul ettirme cabasina surer. Ahlak anlayisi toplumdan topluma degisir. Hala tamamen ciplak yasayan kabileler, aralarinda zina, irza saldiri olaylari olmaksizin yasamlarini surdurmekteler. Kiyafeti bir ahlak sembolu haline getirenler once kendilerinde aramalilar nedenlerini. kadini kendi zayifliklarindan dolayi sikici giysilere sokmak bence erkegin ahlaksiz dusuncelerinden kaynaklanmakta. Kadinlarin ortunmeyle kazanacaklari degil, kaybedecekleri, kiskanc erkeklerin zaferi olabilir ancak.

Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.
Alt 04-11-2007, 20:12
gematria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
gematria gematria isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

bide anne babaları tarafından dövülerek zorla başı örtülen kızlarımızı görseniz eğer bunun gibilere izin verirsek bu durumlar daha çok yayılacak oysa gittikçe iğrenç bi manzara haline geliyor bu durum ör:kadının başı örtülü minik etek giymişti ben gözlerimle şahit oldum....

"Gerçek, inanmayı bıraktığında, çekip gitmeyendir."
Alt 05-11-2007, 05:03
arayis arayis isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

kişilere takılmayınız. sistemler üzerinde konuşmalıyız. ben de müslüman olup da muhteşem bir yaşam süren insanların olduğunu söylersem sizin tezinizi çürütmüş mü olacağım yani.
Alt 05-11-2007, 10:33
Üye Değil

Kadin'in Allah'in emirlerine neden uymak zorunda oldugu bile mechul. Ne cennet var ne huri. Bu dindar kesim simdi kadinlari destekliyor sozde, yok hak yok hukuk yok ozgurluk. Hasa bir muslumanin ne alakasi olur hak hukuk adalet ile. Eger islami bir sistemde bu kadinlar oy verme haklari icin sokaga dokulse, hepsi birkac saat icinde daragacina cikartilirdi. Bu Islam denen illeti, insanligin kanserini, hak hukuk ve adalet kulvarinda gostermeyin arkadaslar.
Alt 05-11-2007, 11:23
Kıdemli Üye

Güldürüyorsunuz beni arkadaşlar...Hem İslam kadını eziyor,2.sınıf vatandaş muamelesi yapıyor,sosyal hayata dahil etmiyor,evine kapatıyor diyorsunuz....Hem de evinden çıkmak isteyen,okumak isteyen,doktor,avukat,hakim,mühendis olmak isteyen Müslüman hanımlara dur bakalım,sen farklı bir renktesin bizim rengimizden olmadığın sürece olmak istediğin hiçbirşey olamazsın,hadi evine naşnaş diyorsunuz.Önce içinizdeki bu çelişkiyi,bu ayrımcılığı,bu faşizmi yok edin...

Respendial,örneğin İran'da kadınlar bırakın oy vermeyi Cumhurbaşkanlığına adaylıklarını bile koyuyorlar.Ayrıca sosyal hayatın heralanında erkeklerle birlikte yarışıyorlar.Üniversite öğrencilerinin %60 kadındır.Yanlış hatırlamıyorsam kadın yönetmen sayısı 25 civarındadır.Türkiye'de kadın yönetmen sayısı bir elin parmaklarını geçer mi bilemiyorum?Tarihe bakacak olursak kadın emir ve komutanımız da vardır.Hz. Aişe... daha ne söyleyeyim sana?
Alt 05-11-2007, 11:58
Üye Değil

Sevgili hiramusta,

celiski Islam'in kendisi. Ben sahsen Islam'in sadece musluman olmayanlara olan baskisina degil, toplumda varligina karsiyim. Islam'i bir kanser olarak tanimlamamin sebebi bu. Bana Iran'dan ornek vermissin, Iran koklu, tarihi ve kulturu olan bir millet. Iran'in basarisinin Islam'i sistemle bir alakasi yoktur. Lakin oradaki sii yonetimi, sunni yonetimlere gore daha demokrat, daha anti-emperyalist bir yapidadir. Gelin Afganistan'a bakalim, orada kadin haklari ne durumdadir degerlendirelim. Pakistan ile Hindistan'i karsilastiralim.

Ben bu kadinlarin Islam boyundurugundan cikmasi gerektigine inaniyorum. Bunu once onlar icin istiyorum, yani insancil kaygilarimdan dolayi. Sonra kendim icin istiyorum, cunku Islam'in teblig emri varoldukca ayni masallar tekrar tekrar karsima cikacak. Daha sonra milletim icin istiyorum, cunku bu millet Islam'dan cektigini hicbirseyden cekmedi. Buna fasizm dersen artik.
Alt 05-11-2007, 12:08
Kıdemli Üye

Bana 70 yıllık laik Türkiye'nin kadınlarımıza ne verdiğini anlatabilir misin?Tabi bunu anlatırken kadınlarımızın %60 nın kendi değerleriyle okumasının ve kamusal alanlarda çalışmasının yasak olduğu gerçeğini gözönüne alarak anlat.Anlatacağın konular;Türkiye'de kadının eğitim seviyesi,çalışma hayatı,istismarı,yönetimde temsil seviyesi,Türkiye'deki ağalık sisteminin kadın haklarına etkileri olabilir.

Önerilen Siteler