arkadaşlar bu vahşet haberi forumdaki benzer başlıklarda bilerek ve isteyerek açmadım.
yeni bir haber var ve kendi yorumumu katmadan paylaşıyorum ..
Yehova Şahidi anne, kan kaybından doğumda öldü!
hürriyet haber
İngiltere’de, ikiz çocuk annesi 22 yaşındaki Emma Gough, inancı gereği kan nakli yaptırmayınca yaşamını yitirdi. Bir mağazada tezgáhtar olarak çalışan Emma Gough (22), Shrewberry’deki Royal Hospital’da ikiz çocuk dünyaya getirdi.
Emma Gough, doğumunun hemen ardından kan kaybetmeye başladı. Kanamayı durdurmaya çalışan doktorlar, genç anneye acil olarak kan nakli yapılmasına karar verdi. Yaşamla ölüm arasındaki dakikalar hızla ilerlerken Emma Gough, inancı nedeniyle doktorların kan nakli yapılması önerisini şiddetle geri çevirdi. Dakikalar ilerliyor ve doktorların genç anneyi ikna çabaları sonuç vermiyordu.
Emma, kan nakli için gerekli olan bilgi formunda yer alan "Kan verilmesini istemiyorum" bölümünü işaretleyerek adeta ölüm fermanını imzaladı. İkizlerine ilk ve son kez sarılan genç anne, kısa bir süre sonra 24 yaşındaki kocası Anthony Gough’un gözleri önünde hayata gözlerini yumdu. Emma gibi Yehova Şahidi olan annesi Glenda ve babası Jim, kızlarının öümüyle ilgili soruları yanıtsız bıraktı.
hastaneden bir görünüm ; ( bu resim hürriyet haberde yoktu ben ekliyorum )
YEHOVA ŞAHİTLERİ NEDİR
1882 yılında ABD’de kurulan bu Hıristiyan kökenli mezhebin tüm dünyada 5 milyona yakın üyesi bulunuyor. Amaçları, bir din devleti olan "Tanrı Krallığı"nı kurmak olan Yehova Şahitleri, Hz. İsa’nın yakın zamanda dünyaya geri döneceğine inanıyor.
1914, 1918 ve 1925 yıllarında kıyametin kopacağını öne süren Yehova Şahitleri, üyelerine çok sıkı bir disiplin uyguluyor.
Kan nakline kesinlikle karşı olan Yehova Şahitleri, hasta ölecek dahi olsa kan verilmesini istemiyor. Yehova Şahitleri askerliği reddediyor, devlet kurumlarına karşı çıkıyor, diğer dinleri şeytanın hükmettiğine inandıkları dünyanın bir parçası sayıyor; politikaya, seçimlere de katılmıyorlar.
Emma
dünya gündemini sarsan bu olayı bir çok gazete ve televizyon yayınladı,,
KORKUNÇ! VAHŞET! başlığını kullanan gazetelerden the sun ı taşıyorum alta..
MAHFOLAN BİR HAYAT DAHA !!!
YEHOVA ŞAHİTLERİNİN HAYATLARI MAHFETMESİ ! ölüme sürüklemesi!
PSİKOLOJİK TELKİNLERİ -BASKILARI SONUCUNDA ÖLÜME BİLEREK VE İSTEYEREK TESLİM OLMA
ÜSTELİK TIBBİ TEDAVİ MÜMKÜNKEN BUNU REDDETME - ÖBÜR DÜNYAYI KAZANIRIM UMUDUYLA ...
YAZIKK..!!
ingilizce olarakda okuyabilirsiniz bu haberi ,linkler
http://news.bbc.co.uk/1/hi/england/s...re/7078455.stm
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...icle427045.ece
http://www.telegraph.co.uk/news/main.../nblood106.xml