bu film geçenlerde kanal 8 de yayınlanmıştı, ancak yeniden yayınlanacağını hiç
sanmıyorum çünkü bu yüzden kanal 8 üzerinde ciddi bir baskı varmış, ama her
müslümanın, özelliklede üniversite kapılarında ''türbanım türbaım!! '' diye yırtınan
genç kızların mutlaka seyretmesi lazım. çünkü gerçek islam bu, td sitesine gelen
bazı yanar dönerlerin yaşadığı, kendilerince yorumladıkları, islam değil, gerçek islam bu.
yükseldikçe, uçma bilmeynlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır
İnançlara olan kinin gözlerini bürümüş.Allah'ın nitelediği körler,sağırlar,kalbi mühürlenmişler güruhundansın ve öyle de haşronulacaksın.
Anlayamıyorsun...kendi anlayışsızlığını,kendi beceriksizliğini İslam'a maletme.Esas aşağıdaki videolara bi bakta,ateizmin insanlığa nelere malolduğunu bi anla. *
zulum nerden gelirse gelsin bir insan olarak hepsine karşı durmamız lazım yeryüzünde en büyük zalimlikler dinler arasında tarihte olan savaşlardan kaynaklanmıştır din adına tarih boyunca durmadan kan akıtılmış halen de bu savaşlar devam etmektedir o işin başka bir yönü konumuz afganistandaki kadınların acınacak halleri eğer hiram usta sen bu manzaraları kabul ediyorsan bir kötülüğü örtmek için başka bir kötülüğü örnek gösteriyorsan o zaman diyecek fazla bir şey yok ben şahsen haksızlığa uğramış zavallı bir müslümanada bir ateistdede acırım yüreğim yanar
dünyanın neresinde, kim tarafaından insanlık suçu işleniyorsa lanet olsun, eğer satalin
yapmışsa staline lanet olsun, *sende muhammed dönemine lanet edecek kadar yüreklimisin,
hadi bakalım.
yükseldikçe, uçma bilmeynlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır
Sevgili hiramusta,
Bugun hala islam'in insanlara baskisini apacik gorebiliyoruz, ateist olmayan Bush'un Irak'ta son savasta bir milyon insanin canina mal oldugunu da. Ateist goruslerini sadece Rusya komunizmine mal etmeniz tuhafima gitti. Demek ki bunca zaman bosuna nefes tuketmisiz.
kadınları burkalarla çarşaflarla kapatıyorlar evlere kapatıyorlar peki o kadınların tenlerine güneş ışığı deymiyor rüzgarın serinliğini derilerinde hissetmiyorlar yağmur tenlerine yağmıyor saçlarını rüzgara karşı dalgalandıramıyorlar en doğal hakkalarından kopartılıp doğanın dışına itiliyorlar bir hayvan bile güneşten yağmurdan rüzgardan faydalanırken onlar faydalanamıyorlar bir islamcı bunu bana izah edermi bekliyorum
Flimde işlenen hikaye gerçekten yaşanmış mı bilmiyorum ama hiç kimsenin bunları tasvip etmesi mümkün değildir.Bir başka zulümde bu yapılanları İslam'a maletmektir.
Eğer Stalin yapmışsa diyorsun? Komik olma sana belge gösteriyorum.Ayrıca senin lanetlemene de inanmıyorum.Göz boyamadan başka birşey yapmıyorsun.Emin ol,senin gibilere iktidarı verseler Stalini mumla aratacak hale getirirsin bu ülkeyi.
Yeryüzünde zulmü ortadan kaldırılmasını emreden bir dinin Peygamberine, elinde herhangi bir delil kanıt olmadan, sanki zalimlik etmiş gibi iftiravari sorularla saldırmak cahillik ve haddini bilmemekten başka birşey değildir.Bravo sanaki bu sitede sert tartıştığım ender kişiler arasına girdin.