Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 16-05-2005, 00:23
hakanatak hakanatak isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

Standart evrimin OLMADIĞININ ispatı!

bence şu amerikalı evrimciler evrimi mahkemelerde ispatlayacaklarına bilimle anlatmaya çalışsalar daha iyi olur!son günlerde amerika gündemi bu konuya kitlendi.Kansas ta meydan savaşı çıktı!Evrimciler zaten yenilmişlerdi.Şimdi durumu mahkemelerde kurtarmaya çalışıyorlar!Boşuna uğraşmayın bu teori bitti artık.Sizce de öyle değilmi ???????Evrimciler!,hala şüpheniz varsa aşağıdaki sitelere bir bakıp boyunuzun ölçüsünü alın!

http://www.evrimefsanesi.com
http://www.evrimcilerinitiraflari.com
http://www.evrimaldatmacasi.com
Alt 16-05-2005, 09:39
Üye Değil

Standart Re: evrimin OLMADIĞININ ispatı!

Kimsenin karşısına çıkp evrim teorisini savunacak değilim ama evrimin kesinlikle var olduğu artık bellidir.Mesela 100000 sene önce insanlar bu şekilde değildi.Kolları,bacakları daha değişik yapıdaydı çünkü ihtiyaçlar farklıydı.
Evrim bir bilimsel gerçektir ama bunu hala kabul etmiyorsunuz.Vay cahiller vay
Alt 19-05-2005, 13:05
Üye Değil

Standart Re: evrimin OLMADIĞININ ispatı!

O canlıların ara formları olmadığını nerden biliyorsun.Gün geçtikçe yeni fosiller bulunuyor.Kanıta dayalı konuşuyorum yani.
Alt 19-05-2005, 14:17
Pisagor Pisagor isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

"Evrim" teoridir , tıpkı Copernicus'un güneş teorisi gibi , hatırlayanlar var , yıllar evvel "aya çıkılmaz" , "ay nurdur , ve nura çıkılmaz" derlerdi.Kafalarına vura vura , bunu içeri soktuk, artık diyolar ki; " Aya çıkılacağı zaten kuran'da yazılıydı"..Kuran'da hiçbişey yazılı degildi, size Fil suresini gosterecek ve içindeki bilmemne sayısının filin kromozom sayısının eşiti olduguna dikkatinizi cekecekler ornegin, ancak "kromozom" denilen seyi kuran bulmadi ve yillar once kromozom kesfedilmeden once bakip ta "bu fil suresinde bişey saydım ama ne oldugunu bilmiyorum, filin biseyine esit ama neyine esit bulamadim" diyen gordunuz mu ? Bilim ilerliyor, yeni seyler ogreniyoruz, o kadar cok sey bulunuyor ki , herhangi bir kitapta bile istemeden de olsa bahsettiginiz elementin,canlının veya habitatın bir bilesenini yakalayıorsunuz( kromozom sayısı, atom numarası, cekirdek yuku, iyonlasme enerjisi.....) o kadar cok nitelik ve nicelike sahip ki artik varliklar,canlilar ve cansizlar...
Bugun Anadolu'da hala gunes teorisine inanmayan insanlar mevcut, ve bu adamlar hicte kotu musluman sayilmazlar, ancak tekrar ediyorum "kafalarina vura vura" yedirdgimiz gunes-evren teorisi gibi bir gun evrim teorisini de yedirecegiz ve o gun geldiginde kuran "evrimden de bahsetmis" olacak....bosuna cabaliyorsunuz, dogmatik adama dert anlatilmaz, kafasi almaz....
Ayrıca ,evrim konusunda cekingen kalan arkadaslara :
Tum teorilerde cekimser kalmalısınız, cunku hicbirisinin "gerceklik" iddiası yoktur, daha iyisi bulunana dek teoriler gecerli olur ve daha sonra iyisiyle degistirilir, bilimsel ilerleme bir teorinin bir baskasi tarafinda "reddedilmesi" ile saglanir. Ve asla bir "teori" curutulmez,"hipotez" curutulur , "teoriler" yerien yenisi ile degistirilir. Bugun "evrim teorisini" bırakıp bilimsel olarak "allah yarattı" teorisine gecmeye hos bakarmısınız ? yada sırf rahatsız oluyorlar diye "bu konuda bir teori meori yoktur kardesim" mi diyelim ? bu konuda bir teori var , belki yanlistir ama bir gun ancak baska bir bilimsel teori ile curutulebilir ve diger "teori" lerden hic ama hic bir farki yoktur "bilimsel" yeterlilik olarak. TEKRAR ediyorum , kafasi almayanlar olabilir ; teori gerceklik aramaz, ancak doneminin hipotez olma asamasini gecmis en musait kuramlarını icerini .Evrim boyledir, Quantum boyledir ve Isık teorileri boyledir...Evrim popular oldugu icin biliyorsunuz , ancak quantum ve isik teorilerinde de allahın hic hosuna gitmeyecek iddia lar var ancak bundan bihaber popular "bilim" dergilerinden ogrenemeyeceginiz seyler bunlar, haydi davet ediyoruz , quantum teorisini de sarsalım, sonra entalpi yasasini yeniden duzenleyelim...cunku allah boyle istedi....
Alt 19-05-2005, 14:31
achilles achilles isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

ben sana katılmıyorum çünkü sen sadece benim dedigim doğrudur diye yaklasıyorsun birşeyin bilim olması denmek mutlak kanıtlanmasını gerektitrir elbette kuran dedigin kitap demiri falan bulmuş degildir amacı da bu degil bildigim kadarıyla bir kişinin yazdıkları tüm insanlıga mal edilemez ancak bulunan birseyin sagalaması olabilir neden olmasın bunu gerektiren bir kanun mu var zaten direk bulsaydi bilim yapmaya ne gerk vardı
Alt 19-05-2005, 14:32
beyni
Üye Değil

hakanatak
Sana soru, Adem peygamberin Dünya'ya ne zaman yollandı?

Önerilen Siteler