Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 09-01-2008, 01:17
gercekisim gercekisim isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyelikten Ayrılanlar

Standart Kitabın Yazarı Beni MSN'sine Eklesin :)

http://www.netkitap.com/ayrinti.asp?id=25596 * şu adreste tanıtımı ve satışı yapılan Turan DURSUN'a ait eserin tanıtım yazısı altında yorumlar var ve iki tanesi çok ilginç

neden
Gönderen: Obafemi Salihi
8 Nisan 2006 Cuma - İzmir / Türkiye
Benim anlamadığım neden insan elşetirir müslümanları, ne alıp veremedikleri var bunlarla. biraz fazla hakaret olucak ama gerizekalılık bu yapılan, akılsızlık, cahillik. Neden inanmazlar Allah'a neden kötülerler Hz MUhammed'i (SAV). arkadaşım bak bi etrafına bu dünya kendi kendinemi olmuş veya incele Kur-an'i Kerim'i 14 asır önce yazılanlar şimdi bilim adamları tarafından doğrulanıyor. Bunu nasıl açıklarsın bana... Konuşmak isteyenler msn adresimi eklesin daha detaylı konuşalım. Özellikle yazarın eklemesini isterim...

Obafemi Salihi'ye cevap
ufuk lazyüksel
22 Eylül 2007 Cuma - Edirne / Türkiye
sevgili Obafemi Salihi kardeşim,nasıl bir bilinç hissindesin ki cehaletle suçlarsın herkesi.. din narin hassas bir konu nasıl şimdi ben sana olmayan bir mit e ya da bir masala inanırsın mı demeliyim ama tebrikler cahillikle suçladığın herkesden daha cahil çıktın demek sana katılmıyanlar msn lerine eklesinler seni hatta kitabın yazarı da eklesin demişsin sevgili çokbilmiş arkadaşım malesef kitabın yazarı yine 'başka' kara cahiller tarafından yıllar önce öldürüldü..istersen allah rahmet eğlesin filan de yani kitabın yazarı artık seni msn sine ekleyemez. sen de en iyisin yazar beni msn sine eklesin demezsin artık umarım artık eleştirirken kendinde okumadığın şeyler için bir haddini görmezsin.. hoşçakal

Ah cehalet ah.....

Önerilen Siteler