Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 24-03-2008, 00:22
mutluluk35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
mutluluk35 mutluluk35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Mehdi Geldi Mi ?

Afganistan’ın Rusya Tarafından İşgali (1979) (Kitab-ül Burhan Fi Alameti-il Mehdiyy-il Ahir Zaman, s. 59)
Dördüncü Sulh (Arap-İsrail Barışı) (1979) (Kıyamet Alametleri, Osman Çataklı, 299/8)
Kabe’de Kan Akıtılması (1979) (Kitab-ül Burhan Fi *Alameti-il Mehdiyy-il Ahir Zaman, s. 35)
İran-Irak Savaşı (1980) (Kıyamet Alametleri, Berzenci, s. 166)
Mısır Meliğinin(Enver Sedat) Öldürülmesi (1981) (El-Kavlu'l Muhtasar Fi Alamet-il Mehdiyy-il Muntazar, s. 49)
Ramazan Ayında Güneş ve Ay Tutulmaları (1981-1982) (El-Kavlu'l Muhtasar FAlamatil Mehdiyy-il Muntazar, s. 47)
Kuyruklu Yıldızın Doğması (1986) (El-Kavlu'l Muhtasar Fi Alamatil Mehdiyy-il Muntazar, s. 53)
Bağdatın Alevlerle Yokedilmesi ( 2003) (Risalet-ül Huruc-ül Mehdi, Cilt 3, sf.177
Irak Halkı Üç Fırkaya Bölünür (2003) (Fera İdu Fevaidi'l Fikr Fi'l İmam El-Mehdi El-Muntazar)
Irak ve Şam’a Ambargo (2003) (Et-Tac, Ali Nâsıf el-Hüseyni)
Irak Halkı Şam’a ve Kuzeye Kaçar (2003) (Risalet-ül Huruc-ül Mehdi, s. 210)
Iraklıların Parası Kalmayacak (2003) (Kenzul Ummal, Kitab-ul kıyame kısm-ul efal, c.5, s45
Irak’ın Yeniden Yapılanması (2003) (Kenzul Ummal, Kitab-ul kıyame kısm-ul efal, c.5, s. 254)
Doğuda Yer Batması Tsunami(2004) (Müslim, Fiten, 39)
Batıda Yer Batması Katrina (2005) (Müslim, Fiten, 39)
New Orleans Şehrinin Yere Batışı
Yukarıda *yazdıklarım Harun Yahyanın *‘Mehdi ve Altınçağ’ adlı kitabının,’mehdinin çıkışından hemen *önceki *durum’ başlıklı konunun altbaşlıkları *ve *onlarla ilgili hadislerden birer örnektir.Bu olayların hadislerle *önceden bildiriliyor olduğunu iddia *etmek başlı başına bir facia..Ama *esas *mevzu *bu *da değil.Bu *olaylar bize mehdinin *geldiğini gösteriyor..Peki *mehdi kim *olabilir?İşte *alametleri…

Peygamber Efendimiz (sav)’in hadislerinde, Hz Mehdi’nin yardımcılarının sayısının 313 olacağı rivayet edilmektedir.(Kitab-ul Burhan Fi Alamet-i Mehdiyy-il Ahir Zaman, s. 57).Harun Yahyanın kitaplarını hazırlayan öğrencilerinin *sayısı kaç *acaba ?
İslam düşmanı olan Deccalin taraftarları, yazılı ve sözlü yayın organlarıyla Hz. Mehdiyi kötüleyecekler, halkın nazarında onun itibarını sarsmaya çalışacaklardır.(Bu arada *hy’ya *göre *deccal *bir felsefenin adıdır,o da *materyalizm)
Gözden Uzak Olması(Ukayli En-Necmus-sakıb fi Beyanı Ennel Mehdi min Evladı Ali b. Ebi Talib Alet-Temam vel kamal
Her Sorumluluğu Üstüne Alması.(BAV nin *fahri başkanı *olmak gibi herhalde)
Dünyada *ismi *geçecek *bir halife *kalmayıncaya *kadar çıkmayacaktır.(Halifelik kaldırılmış olacak yani) El-Kavlu'l Muhtasar Fi Alamet-il Mehdiyy-il Muntazar, 54

Mehdinin * İstanbulu manen *fethetmesi *(Kitab-ül Burhan Fi Alamet-il Mehdiyy-il Ahir Zaman)(Kitaplarının *orada *basılması,orada *ikamet *etmesi *gibi *galiba)
Alametler *bu *şekilde *sürüp gidiyor.Acaba *kim bu *mehdi ?
Alt 25-03-2008, 15:42
Averroes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Averroes Averroes isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Re: Mehdi Geldi Mi ?

Mutluluk,

Eeee, bu kadar hadis yazmışsın, herhalde Hz Muhammed'in yüzyıllar öncesinden olacak şeyleri tam olarak bilebildiğini bize anlatmak için değil herhalde? Bildiğim kadarıyla dine çok sıcak bakmayan bir insansın. Neyi anlatmaya çalıştın iletinde?

Selamlar

-Şeytanın yaptığı en büyük hile bütün dünyayı yaşamadığına inandırmakmış-

"The Usual Suspects" filminden
Alt 25-03-2008, 16:00
evrensel-insan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
evrensel-insan evrensel-insan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

evrensel-insan - MSN üzeri Mesaj gönder

Saygideger mutluluk35;

Bu olsa olsa isa olur,bunlari yazanlarda olsa olsa muslumanlari evengalist yapmak icin ve ilimli islamin temelini pratige gecirmek icin yaptiklari evengalist propaganda olur.

Aslinda asil mehdi,bu amerikan idealizmini ve onun insanligi ortacag karanligina gomme felsefesi,ideolojisi ve sistemini ortaya koyabilecek ve ona karsi bir guc olusturabilecek bilinci ve felsefe sistemini ortaya koymaktir.

Bu mehdi de bireyi insan yapacak dusuncenin tabusuz ve sorgulanmayansiz ozgur temelinde mevcuttur.Her bireyin bu temeli kendi dusuncesine almasi onemle rica olunur.

Saygilarimla;
evrensel-insan

Evrensel-Insan - Yapılandırmacı Epistemoloji/Bilişsel Bilim/Qua Felsefesi/Serbest Düşünce/Devrimci Sorgulama/Zihinsel Devrim - Evrensel-Insan Zihniyeti
Alt 25-03-2008, 18:28
Üye

Schopen
Hadislerin bu konularla alakası olmadığını,Adnan Oktarın söz konusu hadisleri kendisini mehdi olarak gösterebilmek için günümüz olaylarına uyarladığını idiia ettim sadece.Örneğin aşağıdaki hadis katrina kasırgası(2005) ve *tsunamiye(2004) *işaret ediyormuş.
“On alamet görülmeden kıyamet kopmayacaktır; ... Biri doğuda, biri batıda, bir diğeri de Arap Yarımadası'nda meydana gelecek yere batma hadisesi..." (Müslim, Fiten, 39).Bu yaklaşım ne kadar tutarlı?
Alt 25-03-2008, 18:35
Üye

Sayın evrensel
Ben de aynı fikirdeyim.Bunlar ABDnin *ılımlı islam stratejisinin *kirli oyunlarıdır.Saygılar
Alt 25-03-2008, 20:01
Averroes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Averroes Averroes isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Kendisi için Mehdi mi diyormuş, ben "İsa"lığa oynadığını düşünüyordum, ama bir şeyi sen de itiraf et, Hz Peygamber eğer gizemli güçleri olan bir falcı değilse, bu kadar şeyi nereden bilebiliyordu? Ne dersin?

Selamlar

-Şeytanın yaptığı en büyük hile bütün dünyayı yaşamadığına inandırmakmış-

"The Usual Suspects" filminden
Alt 25-03-2008, 23:28
ozgur_beyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgur_beyin ozgur_beyin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

üleynnn mehdi benim .itiraz Edeni tıpkı fıkrada olduğu gibi, itiraz edeni *mıhlarım *

TEMELİN KİBARLIĞI

temel minibüste giderken, önündeki koltukta oturan alımlı bir kadın yellenir. hemen yanındaki adam, kadını mahcup etmemek için. ''afedersiniz arkadaşlar, akşam kuru fasulyeyi fazla kaçırmışım da ''der
temel de *,o adam gibi centilmenlik yapıp, kadının osuruk suçunu *üstüne almak için fırsat kollar. kadın birdaha osurur. temel yetişemez. aynı adam ,aynı şeyi söyler.
centilmenlik fırsatını kaçırmak istemeyen temel minibüstekilere seslenir '' ula, bu kari bidaha osurduğunda ağzını
açanı alnından mıhlarım''

sorun cahil olman değil , kendini alim sanman
Alt 26-03-2008, 14:47
AYATA AYATA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

hişşşşşşş alooooo unutmayın İskender EVRANOSOĞLU *hocayı...çarpılırsınız....adam yıllardır müritlerini Tanrı'nın huzuruna çıkarıyor ve Tanrı'nın önünde tüm peygamber ve melekler ile birlikte namaz kıldırıyor.... 8) .....gerçi irefan dağıttığı :wink: *kanalı nur tv. yi kapattılar ama.....Allah üniversitesi internette diploma dağıtmaya devam ediyor....
Alt 26-03-2008, 16:43
Titan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Titan Titan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Allah Üniversitesi mi? *8O Gerçekten mi? *:idea:

"Aç insanların karnını doyurduğum zaman bana kahraman diyorlar. Bunların neden aç olduğunu sorduğum zaman ise; bana komünist diyorlar"

Ernesto Che Guevera
Alt 26-03-2008, 19:19
gozeneli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
gozeneli gozeneli isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Sayın şopo Muhamed ne biliyordu, size kendimi söyledi.

Ben çocukken bana derlerdiki Türkler Yunanistanı iki defa işgal edecek Kuranda yazıyor Bende aptal gibi inanırdım.

O günler geçti. :wink:

Muhamed çok şey biliyorduysa 11 Eylül'ü, sunamıyi, daha nice şeylerin uyarısını yapsaydıda o kadar zavalı insanlar yanmasaydı.

Ama ben yanılıyorum , elbette akıllının biri çıkar Kuranın bir yerinde şu gizli mesaj var der :twisted: .

Kuranda o kadar mesajlar var ki anlayana :idea:

Önerilen Siteler