Başbakanımız Binali Yıldırım, Kanada Başbakanı Justin Trudeau'ya karşı !
Justin Trudeau'nun söylemi; Normal bilgisayarlar ikili sistem (binary digit) halinde 1 veya 0 olarak işlem yaparlar. Fakat kuantum bilgisayarlarda bilgi, kompleks bitler halinde depolanır. Normal bilgisayarlarda bir bit, 1 veya 0 dır hep yani açık veya kapalıdır, işlem verisi akar veya akmaz buradan. Kuantum halinde ise işlem verisi komplekstir. Belirsizlik ilkesinden dolayı ışık, engelsiz ortamlarda bütüncül dalga, engelle karşılaştığında ise ayrıksıl tanecik gibi davranır. Bu da bize daha küçük bilgisayarlara daha büyük veri kodlamamızı sağlatır.
Binali Yıldırım'ın söylemi; Bu bilişim fazla kafa yorarsan sıyırırsın. Kullanacaksın nimetlerinden yararlanıp işini göreceksin.
Hikmetine fazla şeyapmayacaksın!
islamın yıkıma uğraması karşısında müslümanların, el-lah'ı ayakta tutundurabilmek için yalanlar söylemeleri kaçınılmazdır. hohol : aesir
Cumhuriyet duruşmasındaki tarihi skandalı Odatv yakaladı. Sabah gazetesi, Cumhuriyet duruşmasındaki savcının mütalaa metnini yayımladı. Sabah gazetesinin savcılık mütalaası diye yayımladığı belgede fazladan 6. kişi olarak Hakan Karasinir adlı bir Cumhuriyet çalışanının daha tahliyesi isteniyordu. Savcının onlarca insanın önünde okuduğu, SEGBİS’e kaydedilen mütalaada yer almayan Hakan Karasinir adı, Sabah’ın yayımladığı belgede vardı. Duruşma sonunda karar açıklanmadan önce, hangi kararın açıklanacağını önceden bilen Sabah gazetesi Hakan Karasinir adını da tahliye edilenler arasında göstermiş ki Hakan Karasinir tahliye oldu.
✔ Biz Odatv davasından şerbetliyiz. Biz tutukluluğumuza devam kararını 21 dakika önce STV ekranlarından öğrenen ailelere sahibiz. Yine Balyoz ve Ergenekon davalarında mahkeme hakimi duruşma kararını açıklamasından dakikalar önce, fetöcü tv kanalları duruşma kararlarını haber yapmışlardı. Unutmayın o günleri.
islamın yıkıma uğraması karşısında müslümanların, el-lah'ı ayakta tutundurabilmek için yalanlar söylemeleri kaçınılmazdır. hohol : aesir