vgm´isimli üyeden Alıntı
Ne kadar ilginç değilmi, duyarlı ve adaletli müslümanlar İsrail'in baş destekçisi ABD'nin emrinden dışarı çıkmıyorlar. Kaldı ki İsrail'de önemli bir kesim barış isterken, hala Orta Doğu müslümanları İsrail'i son ferdine kadar yok etme çabasındadır. Şimdi empati yap, kendine sor 5-5.5 milyon İsrail'li kendisinin 100lerce katı İslam ülkelerine karşı başarı sağlıyor, Allah meleklerini yahudilere mi gönderiyor dersiniz, yoksa demokasi, bilim ve teknolojide ilerlemiş bir toplum sayısı çok azda olsa 1.5milyardan daha mı üstün oluyor.
BM'nin bu tavrındaki neden, acaba müslümanların takiyyeciliği olmasın. Kurnazlar ya.
Bosna konusunda gene BM birşeyler yapmıştır. Hem siz müslüman olmayan herkesi düşman ilan edin sonrada onlardan yardım dilenin.
Selamlar.
|
Müslümanların imanında;'Adet-i ilahi' gereği çalışan, sebeblere sarılan yükselir vede muvaffak olur.Yahudilerin yükselişinin sebebi ise;İnsan organizasyonu ve kapitalist nizam emr-i iradelerinde olmasındandır.
Ben hiçbir müslüman tanımıyorumki;Abd,İsrail yada Ab boyundurluğuna girsin.Öyle bir gafillik müslümanlar için yoktur.Müslüman olduğunu söyleyenler beni alakadar etmemektedir.
Müslümanlar;insanlık kardeşliğine iman etmişlerdir.Kuvveti değil,hakkı üstün tutmaya iman etmişlerdir.Dolayısıyla kimseyi düşman addetmezler.Düşmanları sadece harp alanında vardır vede dinlerine çeşitli metod ve yolla saldıranlardır,düşmaları...
Müslümanların kimseden birşey dilendiğide yoktur.İşgal eden onlar,işgale destek veren onlar,400 küsur yaptırımı veto eden onlar.Burada bir adaletsizlikten vede taraflılıktan söz edilmektedir,anlayabilenler için.
Böyle birleşmiş milletler olmaz...Hep diyorum,DERHAL AYRILIN KENDİ BİRLEŞMİŞ MİLLETLERİNİZİ KURUN.NE İŞİNİZ VAR ONLARIN BİRLEŞMİŞ MİLLETLERİNDE....!!!!!