Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > Hristiyanlık

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 22-05-2008, 12:57
BenDeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BenDeniz BenDeniz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Siyonist Hristiyanlar

Bu dünyanın bir garantörü var:Siyonizm!!!.

Emel ve planları, büyük İsraili kurup tüm insanlığı kendilerine köle etmek olan ve arzı mevud denen Nil'den Fırat'a olan büyük toprak parçasını kendilerinin sayan ırkçı emperyalistler,maddi güçle yetinemeyeceklerini ve kendilerininde ırki temelleri olduğundan çoğalamayacaklarını idrak ettiklerinde büyük bir çalışma içine girdiler.Bu çalışma :'İnsan Organizasyonu oluşturmak' hedefine haizdi.

Yaptıkları planlar neticesinde, kendilerine Hristiyanları hedef seçmişler ve 'siyonist Hristiyan' oluşturma yoluna başvurmuşlardı.Papalığın tüm çabalarına rağmen, siyonist hareket planının düzeneklerini kuruyor ve gerçekleştirmeye doğru hızla yol alıyordu.

Hahamlık, Hristiyanlara yeni mezheplerini şöyle tarif ediyordu:

''Ey Hristiyanlar!Siz Mesihi beklemiyormusunuz?Bizde onu bekliyoruz.Sizin kitabınızda Mesihin dünya üzerindeki hangi şartların temin edildikten sonra geleceği yazıyormu..?Hayır.Ama Tevratta yazıyor.Geliniz,Tevrattaki emirlere uyunuz,Arz-ı Mevudu yahudilere veriniz,büyük israili kurmamız için yardım ediniz,Süleyman mabedini inşa etmemize yardım ediniz,Yahudi Kralını tahta oturtup dünyaya hükmetmesi gayemizde yardımcı olunuz,Bu şartlar temin olduğunda Mesih gelir hepimiz kurtuluruz!''

Haham, Havra'ya girdiğinde yahudi çocuğun kulağına yaklaşıyor ve itikadı bozulmasın diye şu açıklamayı yapmayı uygun buluyor:''Bak sakın Hristiyanlara söylediğime inanma,Biz İsa yı öldürdük,geleceği gideceği yok.Bizim mesihimiz başka ben takiyye yapıyorum Planımız var''

Evangelizm mezhebinin, hangi maksatla kurulduğunu ve itikadi temellerini açıklamış bulunuyorum.

Sadece Abd'de sayıları 90 milyonu bulan evangelistler,tüm dünya için siyonist bir tehlikenin unsuru halindedir.Kendileri Yahudi ırkından olmamasına rağmen tevratın emirlerini kabul etmekte ve siyonist fikri benimsemektedirler.Irak,afganistan, gibi pekçok savaşı takdirle karşılayıp destekliyor ve buraların Büyük İsrail olması için tüm çabalarıyla çalışıyorlar.

Elbette Türkiye topraklarıda, arz-ı mevud olduğu için buraya dairde siyonist plan ve fikirleri mevcuttur.Abd Başkanlarının çoğunluğu evangelist olmakta ve işgal ettiği toprakları ilerde Büyük İsrail planı için kullanmaya niyetlidirler.O başkanların,asıl niyetlerini ifşa ettikleri birkaç gafla yazıma son veriyorum:

Bıll Clınton:''Ben Abd için askerlik yapmadım.Bu benim felsefeme aykırı,kişiler silah altına alınmamalı.Ama bununla beraber bugün İsrail için cepheye gidip bizzat savaşmaya hazırım''

George Bush:''Bu bana verilen bir emirdir.Rab İsraili Korusun''

''Bir Topluluğa Olan Düşmanlığınız,Sizi Onlar Hakkında Adaletten Ayırmasın''
Alt 26-05-2008, 04:30
habilis habilis isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

sadece evangelizm mi ? neredeyse tüm hrısrıyan oluşumlar emperyalist destekli ve siyonizmle alakalı ,, mesela yehova şahitliği,, kitaplarının hepsini okudum, ( sayamadığım kadar dergileri de ) hepsi "israil" "kutsal topraklar"

ve çok ilginç bir atlas çıkarıldı, " güzel diyarı görelim "diye,,,, bu atlas güzel diyar diye israili gösteriyor,, tabii musa , ibrahim yakup vs, kişilerin de konuyla bağlantısı açıklanıyor,,

NO GOD
NO RELIGION

"İnsanların varlığını belirleyen şey,
onların bilinçleri değildir; tam tersine,
onların bilincini belirleyen, toplumsal varlıklarıdır."

K. Marx
Alt 26-05-2008, 04:33
habilis habilis isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

ama direkt olarak siyonizme hizmet ediyorlar DİYEMEM ,,, ancak israili severler,,

( uyanın - awake dergisi israilin katıldığı savaş ve şiddet eylemlerine değinmektedir, bunu söylemessem olmaz tabii,,objektif olmak lazım )

NO GOD
NO RELIGION

"İnsanların varlığını belirleyen şey,
onların bilinçleri değildir; tam tersine,
onların bilincini belirleyen, toplumsal varlıklarıdır."

K. Marx

Önerilen Siteler