Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Turan Dursun Sitesi Topluluğu > Servis Şartları & Site Duyuruları

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 08-05-2008, 07:46
pante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pante pante isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Standart Yeni Sistemle İlgili Sorular ve Sorunlar

Sitemizin gelişimi hakkında öneriler vs. derken site aniden değişip gelişiverdi.
Değişimlere alışmak kolay değil belki o nedenle ilk başlarda yadırgıyor olabiliriz.
Örneğin cevap kısmında gelişmiş özelliklerdeki eksiklikler gözüme çarptı. Yoksa var da ben mi kullanımı henüz bilmiyorum. Renkler, bold, resim, url vs. olması gerekir herhalde.

Yeni forum hakkında detaylı bir açıklama olursa üyeler daha çabuk adapte olur sanırım.
Alt 08-05-2008, 07:50
Chaos Chaos isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Editör yok evet. Ayrıca maksimum karakter de 5000 ile sınırlandırılmış bu benim için çok sıkıcı. 20 000 falan kabul edilebilir ancak 5000 karakter en fazla iki üç paragraf da bitiyor. Ayrıca kendi avatarımı da yükleyemiyorum. Biraz acele ediyoruz ama gözden kaçarsa diye söylüyorum gördüğümü.
Alt 08-05-2008, 10:26
evrensel-insan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
evrensel-insan evrensel-insan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

evrensel-insan - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart Avatar

Saygideger yoneticiler;

Eski yerimizde disaridan avatar koyabiliyorduk.Simdi koyamiyormuyuz? Yoksa ben mi beceremedim?

Bu konuda bilgisi olanlar bizleri aydinlatirsa, sevinirim.

Saygilarimla;
evrensel-insan

Evrensel-Insan - Yapılandırmacı Epistemoloji/Bilişsel Bilim/Qua Felsefesi/Serbest Düşünce/Devrimci Sorgulama/Zihinsel Devrim - Evrensel-Insan Zihniyeti
Alt 08-05-2008, 12:13
Kıdemli Üye

Standart Sohbet odasi

Saygideger yoneticiler;

Eski yerimizde sohbet odasi olanagimiz vardi.Burada da bu olanagimiz olacak mi?

Bilgilendirirseniz, sevinirim.

Saygilarimla;
evrensel-insan

Evrensel-Insan - Yapılandırmacı Epistemoloji/Bilişsel Bilim/Qua Felsefesi/Serbest Düşünce/Devrimci Sorgulama/Zihinsel Devrim - Evrensel-Insan Zihniyeti
Alt 08-05-2008, 21:16
okinono
Üye Değil

Merhaba;

Her bahar aynı dağda aynı papatya, farklı açar. Sitemizde bu sefer en güzel papatya olarak toprağın karanlıklarından herkesi kucaklayan ve ışıl ışıl güneşi yansıtan bir görünümle tekrar doğdu.

Emeği geçenlerin ellerine sağlık. Ayrıca Pamuk eller cebe diyen fedakar arakdaşlarıda tebrik ederim.

Yeni üye olurken okuduğum forum kuralları gerçekten bu sitenin kaliteli insanlarına yakışır bir nitelikte doğru ve düzgün üslup ile herkesi kucaklayıcı bir formda yazılmış bu sefer.

Artık forum kurallarını kabul ederek kaldığımız yerden başlayabilirim.

İsteyince ve karşı tarafı dinleyince ortak paydaya ulaşmanın ne kadar güzel ve yararlı ve kolay olduğunu anlatması açısından, sitenin seyrinin kronolojisini bakmak yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

Hoş henüz bu yazıyı yazacağım yeri bulana kadar epey aradım ama olsun, askere de ilk gittiğimde helayı bulana kadar önüme gelen komutanım çekmiştim

Benim için dikkat çekici olan bir konuyuda burada yazmam gerekiyor sanırım.

Sargon sanki son iki ay içerisinde kendini aştı. Yani o domine eden tavrıdan, özeleştirinin ve yaşadığı olayların birikimini yalın ve tecrübe olarak aktaran bir usta konumuna yükseldi. Bu çok önemli ve sevindirici bir gelişme. Darısı diğerlerine

Tekrar sitede emeği geçenleri kutlar; Her bir yaprağında farklı yansıyan güneşin akislerini yansıtan bu yeni Papatyanın; saygı ve anlayış çerçevesi içerisinde uzun yıllar hizmet etmesini Rabbimden dilerim.

Selamlar
Alt 08-05-2008, 22:31
aydoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
aydoe aydoe isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Sevgili Okinono
Körün istediği bir göz Allah vermiş iki göz.
Üye oldaki forum kurallarını okudumda sitenin ateist çizgisini bilmeyen sıradan insan dini sobet sitesi zannedecek.
Ateist falan bu siteye girmez ne işim olur dini sohbette diye düşünebilir.

http://www.turandursun.com/forumlar/register.php

Bu board gönüllü ve Amatör katılım anlayışıyla Fikir aliş-verişinde bulunulması, Dostluk Kardeşlik ve Dini Sohbetlerin yapilabileceği bir Mekan olması için kurulmuştur.

Dini kısımda bilmek ve öğrenmek isteyen Üyelerimiz için gerekli her şey mevcuttur. Ancak Forumumuzun bu hizmetini kötüye kullanmak isteyen, ve Din bölümünde herhangi bir Dini karalayıcı aşağılayıcı yazılar yazılamaz, yazılmasıda son derece sakıncalı ve yasaktır.

Ateistler üye olabilir yazana kadar bende mi boykot yapsam acaba?

Yoksa Oki yönetimi elemi geçirdi?

''asla değişmeyecek hükümler getirdiğini iddia etmek,aklın ve ilmin gelişimini inkar etmek olur''
Alt 08-05-2008, 22:34
spartacus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
spartacus spartacus isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği 

Sevgili okinono hoşgeldin yeniden. Tuvaleti bulmak için taktikler ayrı, sabır ayrı bir şey

Yazılarda editor var ancak geçmiş sistem PHPBB idi ve yeni sisteme entegresinde üye profillerindeki Editor kullanımı pasif durumda. Mesala ben şu anda profilimden bunu aktif ettim ve editörü kullanabiliyorum...

Eski sitedeki Avatarlar ise dün sisteme entegre edildi. Ancak yine eski sistemdeki profil ayarları ile yeni sistemdeki ayar farkından dolayı Profil bölümünün tam anlamıyla işlerlik kazanması dahilinde, üyeler avatarlarını seçerek yada istedikleri bir avatarı yükleyerek kullanabileceklerdir diye düşünüyorum.

Aslında site daha uzun bir zaman kapalı kalabilirdi, binlerce mesajı taşımak, sistemi değiştirmek gerçekten çok uğraş isteyen ve inciği boncuğuyla çok zor olan ve vakit gerektiren bir şey-ki bu konuda Cem'in özverileri çok büyük-. Sitenin kapalı kalmasındansa şu anki eksikleriyle yayına alınmıştır.
Alt 09-05-2008, 02:41
okinono
Üye Değil

aydoe´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ateist falan bu siteye girmez ne işim olur dini sohbette diye düşünebilir.
Sevgili Aydoe;

Bu site, üzerindeki yaftalardan çok içindeki amaca doğru yol alanların sağlam sığınağı olma yolunda epey yol aldı bence.

ADAM arayanlar bu siteyi bulacaktır hiç merak etmeyiniz.

Ki ADAM adem den gelir, adem hiç demektir. Ufacık bir uzatma eki ile de varlığa yani AAdeme geçer.

İşte bu zahirde küçük gibi görünen o sesi arayanların ve o sesi duyanların bir arada olduğu bir site olarak hareket edebilmek, CAST ları yok edebilmek için de şarttır. Bu anlamda TuranDursun sitesi önemli ve zor bir görevi yerine getirmek zorundadır.

Şahsınızın bu zor görevde ne kadar pozitif ve yaftasız hareket ederek örnek bir davranış sergilediğinizi bizati müşahade ettiğimdendir ki, yukarıda yazdıklarıma "Sizi, Size" şahit gösteriyorum

Selamlar
Alt 09-05-2008, 13:18
Kıdemli Üye

Standart Sorun

Saygideger yoneticiler;

Birkac keredir, yazdigim yaziyi "cevapla"ya basip gondermek istedigim zaman; "giris yapmadiniz" sayfasi cikiyor ve site de olmama ragmen yeni bir giris yapma durumunda kaliyorum.

Bilmiyorum, benim gibi ayni sorunu yasayan baska bir uye daha oldumu? Sizce bu teknik ariza mi?Yoksa su siralar olagan bir durum mu? Aciklama getirirseniz, sevinirim.

Saygilarimla;
evrensel-insan

Alt 09-05-2008, 20:12
spartacus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
spartacus spartacus isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği 

Bilgi:Sık kullanımdaki butonlar Türkçe olarak düzenlendi..

Avatar eklemek isteyen arkadaşlar en üstteki profil bölümünden profillerine girebilir ve
Ayarlar & Özellikler
Üye Resmini değiştir

Yukarıdaki linke tıklayabilirsiniz...

Editörü açmak için yine Profil Ayarlar & Özellikler bölümünden

Ayarları değiştir

Yukarıdaki linke tıklayarak erişebilirsiniz... Sayfanın en altında "Diğer Ayarlar" bölümündeki "Gelişmiş vB kodlarının kullanımı:" kutusundan Gelismis Modus yada WYSIWYG editörü seçebilirsiniz. Bu durumda mesaj yazma bölümünüz editörüne kavuşacaktır...

Sevgili evrensel-insan böyle bir sorunla karşılaşmadık ancak şu olabilir. Uzun süre sitede bağlı kaldığın halde işlem gerçekleştirmemiş(sayfa geçişleri yapmamak) olabilirsin. Yani oturumun düşmüş olabilir. Oturum süresi sanırım biraz kısa, sıra oraya geldiğinde bu sürede uzatılabilir. Değilse o an siteden yada kendi PC nizden kaynaklı olarak geçici bir sorun yaşanmış olabilir...

Önerilen Siteler