Merhaba;
Her bahar aynı dağda aynı papatya, farklı açar. Sitemizde bu sefer en güzel papatya olarak toprağın karanlıklarından herkesi kucaklayan ve ışıl ışıl güneşi yansıtan bir görünümle tekrar doğdu.
Emeği geçenlerin ellerine sağlık. Ayrıca Pamuk eller cebe diyen fedakar arakdaşlarıda tebrik ederim.
Yeni üye olurken okuduğum forum kuralları gerçekten bu sitenin kaliteli insanlarına yakışır bir nitelikte doğru ve düzgün üslup ile herkesi kucaklayıcı bir formda yazılmış bu sefer.
Artık forum kurallarını kabul ederek kaldığımız yerden başlayabilirim.
İsteyince ve karşı tarafı dinleyince ortak paydaya ulaşmanın ne kadar güzel ve yararlı ve kolay olduğunu anlatması açısından, sitenin seyrinin kronolojisini bakmak yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
Hoş henüz bu yazıyı yazacağım yeri bulana kadar epey aradım ama olsun, askere de ilk gittiğimde helayı bulana kadar önüme gelen komutanım çekmiştim
Benim için dikkat çekici olan bir konuyuda burada yazmam gerekiyor sanırım.
Sargon sanki son iki ay içerisinde kendini aştı. Yani o domine eden tavrıdan, özeleştirinin ve yaşadığı olayların birikimini yalın ve tecrübe olarak aktaran bir usta konumuna yükseldi. Bu çok önemli ve sevindirici bir gelişme. Darısı diğerlerine
Tekrar sitede emeği geçenleri kutlar; Her bir yaprağında farklı yansıyan güneşin akislerini yansıtan bu yeni Papatyanın; saygı ve anlayış çerçevesi içerisinde uzun yıllar hizmet etmesini Rabbimden dilerim.
Selamlar