Bundan yaklasik 3-4 milyar yil önce evrensel bir piyango çekilmis ve büyük bir olasilikla en büyük ikramiye dünyaya isabet etmistir.Bu kendi benzerini üretebilen, çogalabilen, yenilenebilen, degisebilen; fakat ancak belirli kosullar niteligini koruyabilen canliligin ilk mayasidir.Bu essiz öz, doganin essiz labaratuvarlarinda 3-4 milyar yil süreyle islenmis, dallandirilmis, çesitlendirilmis ve geçmistekini göz önüne almazsak bugün yasayan yaklasik 700.000 civarinda bitki, 1,500,000 civarinda da hayvan türünün ortaya çikmasina neden olmustur.
Prof.Dr.Ali DEMiRSOY(HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BİYOLOJİ PROFU)
Şimdi arkadaşlar aslen evrim teorisi muammalı bir konudur genede bazı müslüman arkadaşlar yanlış yargılarda bulunuyor önce bunun üzerine kouşmak gerek.
Bir kere darwin ve evrim teorisini marx ve materyalizmden ayıralım marx bir felsefeci ekonomist vb... olarak bir görüş sunar buna materyalizm denebilir oysa darwin tamamen tarafsız bir bilim adamı olarak bilimsel veriler sunar bu darwinin marxist olduğu anlamına gelmez
Ama marx kendi felsefi çıkarımlarına destek bulmak amacı ile darwin teoremini kullanmış olabilir bunada sözümüz olamaz bu darwinin atesit olduğu anlamınada gelmez kaldı ki ben hiç bir yerde ve bilimsel makalede darwinin ateist olduğuna dair bir beyana rastlamadım.Bu yüzden muhalefet yapacaksanız sayın müslümanlar bu darwin ve evrim teorisine olmasın komik duruma düşersiniz karşı çıkacağınız şeyin adı marx ve diyalektik materyalizmdir.Çünki darwin'e eleştiride bulunabilmek için aşırı bilimsel ve ağır bir dille yazılmış 600 sayfalık Türlerin Kökeni adlı kitabını önce okuyup sağlam bir biyoloji eğitimi almanız gerekir ve ben harun yahya denen zibidinin evrimin çöküşü adlı kitabını yazarken dahi darwini okuduğunu sanmıyorum.Mesela sizi komik duruma düşürecek yegane şey: bu teoremi red etmek için insan maymundan nasıl gelsin demeniz sayın müslüman fanatikleri

arwinin Türlerin kökeni kitabının bir tek satırında insan maymundan türemiştir cümlesini bulun 5 vakit namaz kılıp hacca gideceğim.
Ha illaki bilimsellikse:Bu teoremin arkadaşlar belli yerleri gerçekten çürütülmüştür Darwin o zamanki mevcut teknoloji ile adaptasyon dediğimiz bazı olaylarıda evrim sanmıştır ama yanılmıştır.Ne varki teoremin omurgası dim dik ayakdadır insan dahil her canlı evrim geçirir,ve doğada güçlülerin ayakda kalmasını zayıfların yok olmasını sağlayacak doğal seleksiyon denen bir sistem vardır bundan gayrısını prof.Ali Demirsoy gibi uzmanlar bilir ancak.
örnek:insanda ki apandisit denen ,hiç bir işlevi kalmamış bundan yüz yıllar sonra belki hiç olmayacak olan organın bana işlevini yazabilen olabilirmi?evrim sonucu önce körelip sonrada yok olmakda olan bir organ tıpkı kuyruk sokumunda insan iki ayağı üzerinde durmadan önceki atalarında varolan ekstra omurlar kuyruğa benzer yapı gibi apandisitte yok olacaktır...
Ve gene maymundan gelmeyi sindiremeyen cahil cühella kısmı belli bir maymun türü ile sanırım şempaze primatlar insan ırkı arasında sadece %2lik genetik bir fark olduğunu 2 farklı köpek cinsinde bile bu farkın 3 yada 4 rakamları ile karşılık bulduğunu biliyormusunuz neyse okuyun öğrenin artık cahil olmayın koca bir teoriye saldırırken en azından o teoremi Turan Dursunun sizleri araştırdığı kadar araştırma zahmetine katlanın ki gülünç olmasın...
......
...
.
peh Harun Yahya'mış kim bu adam kardeşim ,hangi bilimsel sıfatları var, hangi makalesi hangi üniversite tarafından kabul görüp yayınlanmış, kimliği bile yalan ,safsatalarla halkın kafasını ancak sizler karıştırırsınız
takkiyeyi bırakın gerçeklere dönün artık...KÜFÜRLE MÜFÜRLE BU BİLİMSEL BULGULARIN ÜSTÜNE NE KADAR ÇIKACAKSINIZ GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ!!!