gozeneli´isimli üyeden Alıntı
Örnekleri çoktur Fettulah gibi Homeyni gibi kişiler başları derde girince niye batıya kaçıyorlar.
Hiç Arabistan'a kaçan var mı?
Bunu şunun için soruyorum,geçenlerde ben Atatürk'ü sevmiyorum Homeyni'yi seviyorum diyen bayan Kanada'da sıgınmacıymış.
Yanlış hatırlamıyorsam TBMM'ye türbanla giren bayanda batıya kaçmıştı?
Bunlar niye hep batıya kaçıyor?
Arabistan'a kaçanı var mı?
|
Arabistan'a kaçanını şahsen ben de duymadım ama , kafasının içi Osmanlı olup Mısır'a hicret edenini duydum .
Tek istisna da odur zaten .
Umunmuştur ki , Mustafa Kemal Kurtuluş Savaşı sonrası şeriat , padişahlık ve halifelik düzenine devam etsin .
Bu Osmanlıcı Arnavut , işlerin sandığı gibi olmadığını anlayınca soluğu Mısır'da almış , orada vefat etmiştir .
( Bu şahsın kim olduğunu şimdilik yazmayacağım , çok gerekli de değil zaten .
'Asım'ın Nesli ' diye feryat edip durmuştur garibim .
Kim mi bu Asım'ın Nesli :
Kim olacak ; kendisi gibi şeriatçı tayfa ...
Mezarından kalksa da görse Asımın neslini ...
Bunların yüzlerine ilk tüküren o olurdu herhalde . )
Arabistan'a kaçmaz bunlar .
Niye mi ?
Çünkü bunlar
Asım'ın Nesli değil de ondan ...
Bunlar , uyduruk bir nesil ...
Cumalarını asla kaçırmazlar ama , sahtekarlıkta , vurgunculukta da üstlerine yoktur . Daha Cuma'dan çıkar çıkmaz , nasıl sahtekarlık yapıp da köşeyi döneceklerinin hesabını yaparlar .
Oruçlarını asla aksatmazlar ama , pekala da elektirik çalarlar , su çalarlar , ihtiyaçları olmadığı halde yeşil kart sahibi olurlar , rüşvet verirler , torpil yapar veya yaptırırlar , haksız kazanç elde edip cip sahibi olurlar , bacaklarını kastı mı apış aralarından koca gemi çıkarırlar , yüz milyonluk türban giyerler , başötüsünü bahane edip hükümet olurlar , Türkiye'nin tüm kurumlarıyla kavga ederler , kısacası yemedikleri halt kalmaz .
Harama el sürmezler ama , faizsiz finans numarasıyla on milyarlar ölçüsündeki gurbetçi dolarını ceplerine indiriverirler , bunlara inanan saftirikleri de bir güzel yüzüstü bırakırlar .
( Bakınız : Kombassan , Yimpaş , IHLAS ve diğer Konya çıkışlı bir yığın İslamcı sahtekar holding ... )
Defalarca Hacc'a giderler ama , partileri kapandığında , devletin kendilerine verdiği katrilyonlar ölçüsündeki parti yardımının üzerine yatıverirler , sonra da pişkin pişkin '' biz bu parayı bizim teşkilatlardaki çaycılara harcadık'' deyiverirler .
Günde bilmem kaç kere Allah'ı zikrederler ama , partilerine muhtıra verildiğinde de ''Siz benim sonumu Adnan Menderes'e mi çevireceksiniz ; o idam edilriken kimse arkasından gelmedi '' deyip gerçekte ne mal olduklarını ortaya sermekte zerre sakınca görmezler .
Daha neler neler ...
Denizler mürekkep olup da yazıya dökülmeye kalkışılsa bunların yediği naneleri anlatmaya yetmez .
İşte bu ahval ve şerait içinde olan günümüzün bu sahtekar müslümancıkları Avrupa'ya veya diğer Batılı ülkelere kaçmasın da nereye kaçsın ?
Ey mezarında kemikleri bile kalmamış koca Arnavut !
İşte senin arzuladığın Asım'ın Nesli bu işte , bu ...
Şimdi gurur mu duyuyorsun , yoksa mezarında fır mı dönüyorsun ?
Ah bir bilebilsek !...