Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 15-06-2008, 21:01
gozeneli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
gozeneli gozeneli isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Standart müslümanlar niye hep batıya kaçıyor

Örnekleri çoktur Fettulah gibi Homeyni gibi kişiler başları derde girince niye batıya kaçıyorlar.
Hiç Arabistan'a kaçan var mı?

Bunu şunun için soruyorum,geçenlerde ben Atatürk'ü sevmiyorum Homeyni'yi seviyorum diyen bayan Kanada'da sıgınmacıymış.

Yanlış hatırlamıyorsam TBMM'ye türbanla giren bayanda batıya kaçmıştı?

Bunlar niye hep batıya kaçıyor?

Arabistan'a kaçanı var mı?
Alt 15-06-2008, 21:11
okinono
Üye Değil

Yav bu ne güzel bir soru..
Umarım içi doldurulur üyeler tarafından.

Tebrik ederim.

Selamlar
Alt 15-06-2008, 21:27
ozgur_beyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgur_beyin ozgur_beyin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

artık bu konuya aspendos gibi İLMİ bir yaklaşım getirmek lazım

ben ''yaklaşım'' konusunu halledeyirum, İLMİ'lik işini ulemaya bırakıyorum

mantık ve matematikve devrimcilik!!

İki rahibe varmış biri matematikçi biri mantıklı... Bunlar bir akşam karanlıkta kiliseye dönerlerken matematikçi rahibe mantıklıya dönerek ;
-Yaklaşık 20 dakikadır bir adam bizi takip ediyor ve gittikçe yaklaşıyor şu anda aradaki mesafe 50 metre, der.
Bunun üzerine mantıklı rahibe bunun tek mantıklı açıklaması olabileceğini ve adamın kendilerine tecavüz edeceğini ve daha hızlı yürümeleri gerektiğini belirtir. Rahibeler daha hızlı yürümeye başlarlar. 2 dakika sonra matematikçi rahibe:
-Adam da hızlandı ve aradaki mesafeyi kapatıyor, şu anda 30 metre arkamızda...
-O zaman mantık olarak koşmamız gerekir.
Rahibeler koşmaya başlar ve 3 dakika sonra matematikçi rahibe
-O da koşuyor ve arayı kapatıyor şu anda mesafe 10 metre...
-O zaman mantık olarak bizi yakalayacak birimiz sağa diğerimiz sola saparak kiliseye ulaşmaya çalışalım en az birimiz kurtulur.
Ve matematikçi sağa doğru koşmaya mantıklı sola doğru koşmaya başlar. Matematikçi 20 dakika sonra kiliseye ulaşır ve telaş içinde beklemeye başlar. Aradan 40 dakika geçtikten sonra mantıklı rahibe gelir. Matematikçi sorar ;
-Ne oldu ne yaptın ?
-Adam beni takip etti artık mesafe üç-beş adıma kadar azalmıştı, mantık olarak daha fazla koşmanın anlamı yoktu...
-Eeee...
-Mantık olarak ben durdum, adamda durdu.
-Sonra...
-Mantık olarak ben eteğimi kaldırdım oda pantolonunu indirdi.
-Peki daha sonra....
-Daha sonra ne olacak eteğini kaldırmış bir rahibe pantolonunu indirmiş bir adamdan daha hızlı koşar...

şimdi bu mantıkla bakarsak özgür bir ülkede pantolununu indiren, ülkesine niçin döner!!!!!

sorun cahil olman değil , kendini alim sanman
Alt 18-06-2008, 18:19
Titan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Titan Titan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Çok basit, Arabistan da emirleri ABD'den alıyor da ondan, ha ABD ha Arabistan farketmez. Ayrıca semavi dinlerin de yeniden şekillenmeye ihtiyacı var, yoksa dünyanın gariban halkları nasıl sömürülür.

"Aç insanların karnını doyurduğum zaman bana kahraman diyorlar. Bunların neden aç olduğunu sorduğum zaman ise; bana komünist diyorlar"

Ernesto Che Guevera
Alt 18-06-2008, 18:41
mistik1984 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
mistik1984 mistik1984 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

kendi çapımda ben de cevap verebilir miyim ??

dünyanın büyük bir kısmı, çoook büyük bir kısmı Allaha inanmakta ve samimi olarak Allah'a inananlara(eğer inacının önüne geçen bir çıkarı sözkonusu değilse) saygı duymaktadır..

Dünyada vatandaşı olduğu ülkeden dininin bütün gereklerini yapamayan tek millet müslüman türklerdir..

bu ülke dahilinde diğer dinlere mensup insanlar ya da ateistler inancından dolayı sorgulanamazken müslümanlar neden ? neden ? sorularına cevap vermek zorundadır..

insana insan olduğu için değil, kafasında düşündüklerinin tarihçesi, suratındaki kıl sayı ve uzunluğu, üzerine giydiği kıyafetin şekli nedeniyle değer biçen tek toplum biziz...

buna her açıdan bakmak doğru olmakla birlikte müslümanların gerçekten özgür olmadığı açıktır...

nasıl oruç tutmayan birine herhangi bir müslümanın müdahalesi terbiyesizliğin daniskası ise, aksi de öyledir..

Amerika mevlananın düşüncelerini tatbik etmekte, ne olursan ol gel... adam gibi yaşayacaksan, gerçekten dininin gereklerini yapacaksan kapımız ardına kadar açık demektedir..

mıstıkça böyle.. bunlar benim fikrim...
Alt 18-06-2008, 19:00
Titan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Titan Titan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

mistik1984´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kendi çapımda ben de cevap verebilir miyim ??

Amerika mevlananın düşüncelerini tatbik etmekte, ne olursan ol gel... adam gibi yaşayacaksan, gerçekten dininin gereklerini yapacaksan kapımız ardına kadar açık demektedir..

mıstıkça böyle.. bunlar benim fikrim...
mistik1984,

Bu önerine katılamayacağım, çünkü ABD toplumu kozmopolit olduğu için gerçek bir halk örgütlenmesi yoktur, o yüzden ABD her yıl binlerce göçmen kabul ederek bu yapıyı daha da parçalamaktadır.

Bu nedenlededir ki ABD'de yaşayan toplumların din örgütlenmesi de aşırı değildir, gerçi bazı tarikatlar ara sıra ortaya çıksa da ABD bunlara yaşam hakkı vermez, yeter ki aşırı olmasınlar.

Bu ülke de yaşayan müslümanlar, bazı islam kuruluşları dışında bireysel hareket ettikleri için etkinlikleri de azdır ve sisteme karşı gelmedikçe herhangi bir dayatmayla karşılaşmazlar. Ancak islamda ki bütün ibadet şekillerini ABD'de ki kurumlar dahilinde denemek için "benim inancımdır" derseniz, emin olun kapı dışarı edilirsiniz. Kaldı ki zencilerin haklarını yarım asır önce vermiş bir ülkeden bahsediyoruz.

Esenlikler...

"Aç insanların karnını doyurduğum zaman bana kahraman diyorlar. Bunların neden aç olduğunu sorduğum zaman ise; bana komünist diyorlar"

Ernesto Che Guevera
Alt 18-06-2008, 19:22
Lestat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Lestat Lestat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Batı'da bunları daha rahat söylüyorlar,daha kolay uyguluyorlar.Forumların birinde bir üye yurtdışında bu insanların getto bölgeleri daha kolay etkilediklerini söylemşti bu da çok önemli bence.Zaten batıda yapılan Türkiye'ye karşı bir örgütlenmeye de hakarete de o ülke sesini çıkarmaz hatta hoşuna da gider böyle insanlara bir de kucak açarlar..PKK nın yayın organlarını koruyan batı ülkeleri gibi..Özellikle müslimanların kaçması da şöyleki:Kaçan tipler belli zaten ortak özellikleri orta da batı ülkeleri bunları kendileri için de bir tehdit olarak görmüyor aksine onları kullanma amacıyla salya akıtıyorlar..Vatana hainlik yapan her şeyi yapar diyorlar ve bu insanları nimet olarak görüyorlar özellikle müslimanlar bu konuda gaza gelmeye ve kullanılmaya çok müsaitler..

Gerçeğin ne kadarına dayanabilirsin?
Alt 18-06-2008, 20:22
qw19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
qw19 qw19 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Arkadaşlar o eskidendi, bugün batı tehdit algılamasına Müslümanları aldığından beri batı da özgürlük var diye gidenler, batının gerçek yüzünü gördüler, hepside tıpış tıpış geri dönüyor.

Selamlar.
Alt 18-06-2008, 22:02
Aydınus
Üye Değil

gozeneli´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Örnekleri çoktur Fettulah gibi Homeyni gibi kişiler başları derde girince niye batıya kaçıyorlar.
Hiç Arabistan'a kaçan var mı?

Bunu şunun için soruyorum,geçenlerde ben Atatürk'ü sevmiyorum Homeyni'yi seviyorum diyen bayan Kanada'da sıgınmacıymış.

Yanlış hatırlamıyorsam TBMM'ye türbanla giren bayanda batıya kaçmıştı?

Bunlar niye hep batıya kaçıyor?

Arabistan'a kaçanı var mı?
Arabistan'a kaçanını şahsen ben de duymadım ama , kafasının içi Osmanlı olup Mısır'a hicret edenini duydum .

Tek istisna da odur zaten .

Umunmuştur ki , Mustafa Kemal Kurtuluş Savaşı sonrası şeriat , padişahlık ve halifelik düzenine devam etsin .

Bu Osmanlıcı Arnavut , işlerin sandığı gibi olmadığını anlayınca soluğu Mısır'da almış , orada vefat etmiştir .

( Bu şahsın kim olduğunu şimdilik yazmayacağım , çok gerekli de değil zaten .

'Asım'ın Nesli ' diye feryat edip durmuştur garibim .

Kim mi bu Asım'ın Nesli :

Kim olacak ; kendisi gibi şeriatçı tayfa ...

Mezarından kalksa da görse Asımın neslini ...

Bunların yüzlerine ilk tüküren o olurdu herhalde . )

Arabistan'a kaçmaz bunlar .

Niye mi ?

Çünkü bunlar Asım'ın Nesli değil de ondan ...

Bunlar , uyduruk bir nesil ...

Cumalarını asla kaçırmazlar ama , sahtekarlıkta , vurgunculukta da üstlerine yoktur . Daha Cuma'dan çıkar çıkmaz , nasıl sahtekarlık yapıp da köşeyi döneceklerinin hesabını yaparlar .

Oruçlarını asla aksatmazlar ama , pekala da elektirik çalarlar , su çalarlar , ihtiyaçları olmadığı halde yeşil kart sahibi olurlar , rüşvet verirler , torpil yapar veya yaptırırlar , haksız kazanç elde edip cip sahibi olurlar , bacaklarını kastı mı apış aralarından koca gemi çıkarırlar , yüz milyonluk türban giyerler , başötüsünü bahane edip hükümet olurlar , Türkiye'nin tüm kurumlarıyla kavga ederler , kısacası yemedikleri halt kalmaz .

Harama el sürmezler ama , faizsiz finans numarasıyla on milyarlar ölçüsündeki gurbetçi dolarını ceplerine indiriverirler , bunlara inanan saftirikleri de bir güzel yüzüstü bırakırlar .

( Bakınız : Kombassan , Yimpaş , IHLAS ve diğer Konya çıkışlı bir yığın İslamcı sahtekar holding ... )

Defalarca Hacc'a giderler ama , partileri kapandığında , devletin kendilerine verdiği katrilyonlar ölçüsündeki parti yardımının üzerine yatıverirler , sonra da pişkin pişkin '' biz bu parayı bizim teşkilatlardaki çaycılara harcadık'' deyiverirler .

Günde bilmem kaç kere Allah'ı zikrederler ama , partilerine muhtıra verildiğinde de ''Siz benim sonumu Adnan Menderes'e mi çevireceksiniz ; o idam edilriken kimse arkasından gelmedi '' deyip gerçekte ne mal olduklarını ortaya sermekte zerre sakınca görmezler .

Daha neler neler ...

Denizler mürekkep olup da yazıya dökülmeye kalkışılsa bunların yediği naneleri anlatmaya yetmez .

İşte bu ahval ve şerait içinde olan günümüzün bu sahtekar müslümancıkları Avrupa'ya veya diğer Batılı ülkelere kaçmasın da nereye kaçsın ?

Ey mezarında kemikleri bile kalmamış koca Arnavut !

İşte senin arzuladığın Asım'ın Nesli bu işte , bu ...

Şimdi gurur mu duyuyorsun , yoksa mezarında fır mı dönüyorsun ?

Ah bir bilebilsek !...

Konu Aydınus tarafından (18-06-2008 Saat 22:11 ) değiştirilmiştir.
Alt 18-06-2008, 22:10
pante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pante pante isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Dünyada vatandaşı olduğu ülkeden dininin bütün gereklerini yapamayan tek millet müslüman türklerdir..

bu ülke dahilinde diğer dinlere mensup insanlar ya da ateistler inancından dolayı sorgulanamazken müslümanlar neden ? neden ? sorularına cevap vermek zorundadır..

insana insan olduğu için değil, kafasında düşündüklerinin tarihçesi, suratındaki kıl sayı ve uzunluğu, üzerine giydiği kıyafetin şekli nedeniyle değer biçen tek toplum biziz...

buna her açıdan bakmak doğru olmakla birlikte müslümanların gerçekten özgür olmadığı açıktır...

nasıl oruç tutmayan birine herhangi bir müslümanın müdahalesi terbiyesizliğin daniskası ise, aksi de öyledir..
Müslümanların asıl ezildiği ülkeler İslam ülkeleridir. Çünkü İslam ülkelerinde İslam adına özgürlük kısıtlamaları vardır, insanlık suçları vardır, antidemokratik uygulamalar vardır. Örneğin, İran'da müslüman erkeklerin saç şekline karışılır. Batı tarzı saç kesimlerine müdahale edilir. Bayanların dar manto giymesine, başörtüsü altından saçlarının görünmesine engel olunmaya kalkışılır. Arabistan'da karaçarşaf dışında kadın giysisi yasaktır. O da bol ve kalın olmak kaydıyla. Başka renk olmasına, dar ve şeffaf olmasına müsaade edilmez.
İslam ülkelerinde katı bir kadercilik vardır. Bilime, tıbba, eğitime yeterince önem verilmez. Gelişmemiş ülkelerdir. Kültür düzeyleri düşüktür, ilkel davranışlar sergilerler. Cezalar ağırdır. Politik konularda hoşgörü yoktur. Birisinin şikayeti ve ihbarıyla kendinizi ölüm cezasıyla karşı karşıya bulabilirsiniz.

Türkiye ise, İslam ülkelerine göre bir cennet gibidir. Bunu en başta hacca gidip te dönenlerden duyabilirsiniz. Türkiye'yi bu konuda eleştirenler şeriatçilerdir.
Bu şeriatçilerin çoğu da siyasidir, siyasetçidir. Şeriati halka reva görürler ama kendileri bu şeriat içinde yönetilen olmak istemezler. Ya yöneten sınıfında olacaklardır ya da şeriatin kahrını çekmeyecek ve modern bir ülkede yaşayacaklardır.

Tabi ki batı ülkelerine göre Türkiye tam demokratik ve gelişmiş değildir. Haliyle tercih batı olacaktır. Ama bir şeriatçinin doğu yerine batıyı tercih etmesi ikiyüzlülüktür.

Önerilen Siteler