mizah nedir
bana görre mizah toplumdaki çarpıklıları zekanın ggücüyle açığa çıkarmaktır
iştebu başlık bilekendikendinebirmizAh şaheserİdir birikiilavde ben yapayım büyükklükiyiceaçığaçıksın
Kadının biri doktora gider.
- Doktor, ben bir türlü sekse doyamıyorum..
- Kızım bir sevgili bul..
- Vaar!..
- O zaman bir tane daha bul.
- Benim 10 sevgilim var, doktor..
- Kızım, o zaman sen fena hastasın.
- Aynen öyle doktor. Şimdi bana hasta olduğuma dair bir rapor yaz ki, anneme göstereyim de bana ikide birde "Sen ******sun" demesin. banadabir feyylesof diplomsılazım
artık bendeliteratüre girmeliyimtabievrenselinhakkını kimkoruyacak
evrensel arkadaşımızbuncafelsefikyazı yazdı davulcuyellenbmessinden öte geçmedi evrenseelin haakı yenmdedimi ?sizceb arrtıkbanada ahocam diyehitap etmenizin vakti geldide geçiyor beyler.
birgilozofolarak bunu bekliyorvehakediyrum

Adamın karısı bir papağan istiyorum diye tutturmuş.
adamcağız da papağan almak üzere mısır çarşısının yanındaki kuşculara gitmiş.birde bakmış ki papağan fiyatları uçmuş gitmiş.
ilk beğendiği papağan bin dolar,adam sormuş yahu bu neden bu kadar pahalı?
kuşcu anlatmış"amca bu papağan tam üç yüz kelime bilir,ondan bin dolar"
adam bir başka papağını işaret ederek onun fiyatının iki bin dolar olduğunu söylemiş.
adam sormuş peki bunun marifeti ne ? o altı yüz kelime mi biliyor?
kuşcu hayır ama o üç yüz kelimeyi hem ingilizce hem türkçe söyleyebiliyor."
adam daha uygun bir fiyata papağan bulabilmek için etrafına bakınmış bir üçüncü papağını işaret etmiş.
kuşcu o papağının üç bin dolar olduğunu ve üç yüz kelimeyi hem türkçe hem ingilizce hemde arapça söyleyebildiğini söylemiş.
o sırada adamın gözüne bir köşede sessiz sedasız duran oldukça yaşlı bir papağan ilişmiş ve onun fiyatını sormuş.
kuşcu o en pahalısı demiş.tam on bin dolar cevabını verinceadamcağız hayretler içinde sormuşyahu kaç lisanda kaç kelime biliyor?
kuşcu cevap vermiş"vallahi ben papağının şimdiye kadar bir tek kelime ettiğin bile duymadım ama diğer üç papağan,ona zaman zaman hocam diye hitap ederler.belli ki kerameti vardır.
yani hocaolmak kolay değil .birinciolmakta öyle vardırt bit kerameti