Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 30-06-2008, 09:07
asinar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
asinar asinar isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Exclamation Kanser Duasi

Aşağıdaki haberi okuyun lütfen.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/93...d=229&sz=41556

http://haber.gazetevatan.com/haberde...9&Categoryid=1

Gel de Aziz Nesin'e hak verme! Yaşar Nuri Öztürk'ün de kulakları çınlasın. (Allah İle Aldatmak)

Utanmaz adam! Bir de, "Ben bu işi Allah rızası için yapıyorum," demiş. Her kör satıcının bir kör alıcısı bulunurmuş. Ancak bu ülkede yasaları uygulamakla yükümlü olanlar (savcılar, polis) ne diye böyle soytarılara göz yumarlar anlamıyorum. Gerçi bu adam küçük oynamış. Buna benzer biçimde halkın milyonlarca lirasını gasbedip elini kolunu sallaya sallaya gezenlere bile birşey yapıldığı yok.

Şimdi konunun diğer bir yönüne değinelim. Bu duaların sonucunda kaç kişi iyileşecek ya da kansere karşı korunacak? Bunun sonucu nasıl belirlenecek acaba? Tabipler Odası bu işe ne diyor? Sağlık Bakanlığı bu adamdan yararlanarak halkın sağlığını iyileştirme konusunda bir proje geliştirmeyi düşünüyor mu? Diyanet İşleri Başkanlığının bu konudaki görüşü nedir?
Son söz olarak da şu atasözü burada cuk oturur herhalde;

KÖPEĞİN DUASI KABUL OLUNSA, GÖKTEN KEMİK YAĞARDI.

Konu asinar tarafından (30-06-2008 Saat 09:14 ) değiştirilmiştir.
Alt 30-06-2008, 11:41
KızıL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KızıL KızıL isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

evet haberi okudum gazeteden böylesi cehalet dolu insan çok ve aynı şekilde inananlar ortam gerçekten miğde bulandırıcı teknık olarak bir sinema salonunu andırıyor herkes biletini almış (10 ytl) ve film izleyecek gibi sıralanmaşlar.. kadınlar hep türbanlı!!
ve biri mikrofonu almış kanseri iyi ediyor dua ediyor muska yazıor.... bu ve daha niceleri bunlara inanmak aklı olan düşünebilen(hani şu bizi hayvandan ayırdeden düşünme özelliği) ve aklı selim olan kimse buna inanmaz inanamaz bilime aykırı herşeye aykırı inananların müslüman olması tesadüf mü??

ÖRGÜTLENİN!!!
Alt 30-06-2008, 12:58
Lestat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Lestat Lestat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Gülüyorum ağlanacak halimize..Bir de izdiham olmuş inanılır gibi değil.Bizim insanımız bu konularda çok cahil eğitim örretim yoksunluğu desen bu tür şeylere başvuran pek çok üni. mezunu insan var.
Asinar şurada çok haklısın bizim savcımız polisimiz nasıl göz yumar böyle soytarılıklara?

Gerçeğin ne kadarına dayanabilirsin?
Alt 30-06-2008, 14:17
AKHENATON
Üye Değil

Küçük amerika olduk, ordada toplanıp dualar ediyorlar.Türk olduğumuz gün kurtulacaz bu arabın dininden.

(yanlız prostada iyi gelmiyormuş yaşlı üyelerimiz denesin boşuna..)
Alt 31-12-2013, 01:16
Ahlaksız Ahlaksız isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Tuncer Çiftçi,Türk insanının zihnen ne kadar tabanda olduğunun açık kanıtıdır..
http://www.turandursun.com/forumlar/...cer+%E7ift%E7i
Alt 05-01-2014, 22:01
sirasigelen sirasigelen isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

"Din Bu 1"'de "Muhammed'in Doktorluğu"nda anlatıyordu sanırım. Sayın Muhammed, üfürükle iyileştirme hakkını yalnızca kendinde görmemiş, herkese okuyup üfleyerek hastaları iyileştirme izni ve öğüdü vermiştir.
Alt 07-01-2014, 00:42
Alim52 Alim52 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

asinar´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Aşağıdaki haberi okuyun lütfen.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/93...d=229&sz=41556

http://haber.gazetevatan.com/haberde...9&Categoryid=1

Gel de Aziz Nesin'e hak verme! Yaşar Nuri Öztürk'ün de kulakları çınlasın. (Allah İle Aldatmak)

Utanmaz adam! Bir de, "Ben bu işi Allah rızası için yapıyorum," demiş. Her kör satıcının bir kör alıcısı bulunurmuş. Ancak bu ülkede yasaları uygulamakla yükümlü olanlar (savcılar, polis) ne diye böyle soytarılara göz yumarlar anlamıyorum. Gerçi bu adam küçük oynamış. Buna benzer biçimde halkın milyonlarca lirasını gasbedip elini kolunu sallaya sallaya gezenlere bile birşey yapıldığı yok.

Şimdi konunun diğer bir yönüne değinelim. Bu duaların sonucunda kaç kişi iyileşecek ya da kansere karşı korunacak? Bunun sonucu nasıl belirlenecek acaba? Tabipler Odası bu işe ne diyor? Sağlık Bakanlığı bu adamdan yararlanarak halkın sağlığını iyileştirme konusunda bir proje geliştirmeyi düşünüyor mu? Diyanet İşleri Başkanlığının bu konudaki görüşü nedir?
Son söz olarak da şu atasözü burada cuk oturur herhalde;

KÖPEĞİN DUASI KABUL OLUNSA, GÖKTEN KEMİK YAĞARDI.
Arkadasim,
gokten kemik yagmayacagini soylemek kolay...Kansere bi yakalan (Allah gostermesin) bakalim....Deseler ki, bereket tanrisinin sey'ini kicina sokunca kanser gidiyormus, Kavak agacindan yontulmus (bilirsin Kavak en uzun agactir) Bereket Tanrisi Penis'ini Kicina sokmazmisin acaba?
Alt 07-01-2014, 00:52
Erdem Alaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Erdem Alaca Erdem Alaca isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Kansere bi yakalan (Allah gostermesin) bakalim....Deseler ki, bereket tanrisinin sey'ini kicina sokunca kanser gidiyormus, Kavak agacindan yontulmus (bilirsin Kavak en uzun agactir) Bereket Tanrisi Penis'ini Kicina sokmazmisin acaba?
Aynen katılıyorum, hastaların %99'u bunu yapar; zira kanser seni kemire kemire ölüme yaklaştırmaktadır her geçen saniye.

Burada önemli olan, devletin devlet babalığını gösterip, insanların bu perişan halini kullanarak şifa tüccarlığı yapan şarlatanlara göz açtırmaması, buna yeltenenleri ağır şekilde cezalandırmasıdır - ama burası Türkiye, yapanın yanına kar kalır ekseriyetle...

1930'lar: Uçak ihraç ediyoruz, 2010'lar: Saman ithal ediyoruz...
Alt 26-08-2014, 22:28
RainFall RainFall isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Muminlere tavsiye olunur.
Alt 27-08-2014, 11:09
ozturk182 ozturk182 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Erdem Alaca´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Aynen katılıyorum, hastaların %99'u bunu yapar; zira kanser seni kemire kemire ölüme yaklaştırmaktadır her geçen saniye.

Burada önemli olan, devletin devlet babalığını gösterip, insanların bu perişan halini kullanarak şifa tüccarlığı yapan şarlatanlara göz açtırmaması, buna yeltenenleri ağır şekilde cezalandırmasıdır - ama burası Türkiye, yapanın yanına kar kalır ekseriyetle...
Evet hastaların büyük çoğunluğu bunu yapar elbette. Ama bunu yapanların tamamı inançlı insanlardır. İnancı olmayan bir insan bunu yapmaz. Çünkü inanmadığı bir şeyden medet ummaz. Umuyorsa zaten inançlıdır.

Önerilen Siteler