
10-07-2008, 23:49
|
|
|
Bu Ülkede Mazlum Kim ?
BU ÜLKEDE MAZLUM KİM ?
Mazlum-Der başkanı bir açıklama yapmış .
( Derneklerine seçtikleri isim de çok yürek paralayıcı ha ; mazlum ... )
Neyse de , bu derneğin başkanı Ayhan Bilgen , yaptığı açıklamada Türk Silahlı Kuvvetleri'ne bayağı bir yüklenmiş .
Ona göre , onların iradesi ve tercihlerini hiçe sayan , bunu da silahı ve üniformasından aldığı güçle hissettiren bir baskı ve dayatmayla karşı karşıya kalırlarsa , TSK hapı yutarmış , aynen böyle diyor .
( Erkekseniz , tabancanızı çıkarın da gelin ! )
Ayrıca herkes şunu iyi bilsinmiş ki , hiçbir şey eskisi gibi olmayacakmış . Yeterin artıkınmış , mızrak çuvala sığmıyormuş ...
( Gösteririz biz sizlere ! )
Bu açıklamaları okurken göğsüm kabardı , duygulandım , az kalsın sevinç gözyaşlarına boğuluyordum ki , etrafa baktım gözyaşlarımı silecek mendil yok , vazgeçtim !
Türk Silahlı Kuvvetleri bu açıklamalardan sonra artık ayağını denk alır zannımca , zira kesin ödleri yarılmıştır !
Mazlum-Der başkanı , takkeli , sakallı ve de türbanlıların doldurduğu salonda hepten çoşmuş , orada bulunanların tam da ağzına layık sözler sarfetmiş .
Bu beyefendiye göre cami avlularında siyasetçi kovalanıyormuş , ''Devam edilsin , iyi '' diyorlarmış .
Garibe , mazluma vurmak elbette bize yakışmaz .
Ama garip ve mazlum ayağına yatıp da onursuzluk yapanlara da elbette söyleyecek çok sözümüz vardır .
Geçmişte , 12 Eylül öncesinde , eli silahlı militan komünistlerin haklarını ve mağduriyetini dile getirip savunan komünist artığı bu mazlumcuların şimdi de devlet ve ülke düşmanı PKKlıların haklarını savunduğunu bilmeyen var mı hala bu ülkede ?
Bu komünist artığı tekne kazıntıları şimdi üstelik bir de AKPlilere destek çıkıyorlar , iyi mi !
Niye diye sormayın , valla bozuşurum sizinle !
Niye olacak ; devletle ve devletin kurumlarıyla ; laik , demokratik , hukuk düzeniyle , ülkenin üniter devlet yapısıyla kavgalı ne kadar şerir varsa şu anda resmen bir araya gelmiş durumdalar .
PKKlısı , AKPlisi , dincisi , komünisti , hatta içimizdeki Mıgırdiç , Agopyan isimli ne kadar Ermenisi varsa el ele vermişler , ''oynaya oynaya gelin çocuklaaaar , el ele el ele verin çocuklaaaar'' türküsü çağırıyorlar .
Keşke ülkeyi iyice bir anarşist düzeninin hakim olduğu bir duruma getirseler de çuvala girmediğini iddia ettiği o mızrağın ucu kim veya kimlere girecek , bir görsek şöyle diyorum bazen .
Ama bundan en çok zararı görecek olan da en başta yine zavallı ülkem Türkiye olacağı için bu düşüncelerden tekrar vazgeçiyorum .
Bakınız ; şimdi benim yazdığım bu ironi ve biraz da öfke dolu yazımdan dolayı gerçekten de bunların çirkef yüzlerini bilmeyen bazı okurlar gocunabilir , hatta biraz aşırıya gittiğimi bile düşünebilirler .
Bu , sözde Mazlum-Der veya İHD'nin bir numaralı PKK destekçisi olduğunu ve ülkeyi karıştıran , karıştırmak isteyen her türlü kara (PKK ) , kızıl ( komünist ) ve yeşil ( dinci ) faşist bölücülere destek verdiğini bilmeyeniniz var mı hala ?
Olabilir belki de ; ille de ispat etmem gerekiyorsa buyurunuz , kendi sitelerinden başlıklar :
- Mardin İli Midyat İlçesi Doğançay (Mizizix) Köyünde Ferho (85) ile Fatma (80) Akgül adlı yurttaşların 2 Mart 2006 tarihinde öldürülmesi olayını, araştırma-inceleme raporu
-16 Kasım 2005 günü Hakkari ilinde meydana gelen toplumsal olaylara ilişkin rapor
-15 Kasım 2005 Yüksekova olaylarını araştırma-inceleme raporu
- Siit ili Eruh ilçesi Erenkaya (Gundike Şex) Köyü'ndeki hak ihlalleri ile 28.10.2005’ de yaşanan çatışmada yaşamını yitiren Aydın Atınç'ın cenazesinin ailesine verilmemesi iddialarını araştırma-inceleme raporu
- Van ili Bostaniçi Beldesi'nde 21-22 Haziran 2005 tarihlerinde meydana gelen olaylar ile ilgili araştırma-inceleme raporu
- Tunceli ilinde gerçekleşen farklı insan hakları ihlallerini ve iddialarını araştırma-inceleme raporu
- Van ili Gürpınar İlçesi Oğuladamı Köyü'ne bağlı Taşnacak (XRABEDAR)Mezrası'nda koruculuk dayatması iddialarına ilişkin araştırma-inceleme raporu
- Şırnak ili Beytüşşebap ilçesine bağlı Ilıcak Köyü'nün zorla boşaltılması iddialarını inceleyen araştırma-inceleme raporu
- Siirt ili Eruh ilçesi Çaçi Dağı kırsalında yaşamını yitiren 6 silahlı militanın kimyasal silah ve işkenceyle öldürülmesi ile cenazelerinin ailelerine teslim edilmemesi iddialarını araştırma-inceleme raporu
Ve böyle devam ediyor gidiyor .
Bunların arasında , PKK soysuzları tarafından yaşam hakları elinden alınan Türk askeri , Türk polisi , Türk emniyet güçleri , Türk öğretmenleri , Türk vatandaşları da var mıdır ?
Türkiye'nin , bu bölücü belayla uğraşmak için harcadığı milyarlarca dolardan ve bu yüzden de bu paralar yatırıma gitmediği için mağdur ve mazlum olanlardan bahis edilir mi hiç ?
O PKKlılardır ki , dağlardaki ormanları yakarlar , turizmi baltalamak için her yıl turistik bölgelere saldırılar düzenlerler , senin benim verdiğim vergilerimle PKK teröristinin cenazesini kaldırılar , bunlardan hiç bahsederler mi ?
O şom ağızlarının içindeki o engerek dilleri çıkar da hiç bu teröristleri , bölücüleri ve devlet ve rejim düşmanlarını kınayabilirler mi ?
Asla !
Lütfen dikkat ediniz ; din tüccarlarının , Mazlum- Der'in , İHD'nin , PKK'nın , bilumum soysuz ve hainlerin saldırdıkları hedefler hep aynı :
- Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Silahlı Kuvvetleri ...
Ağızlarını açtı mı bunlar , Türkiye'nin bölünmez bütünlüğünden yana olan her kesime laf söylerler , ama bu ülkede demokrasinin olmadığından şikayet eden de yine en çok bu kesimdir .
Baskın Oran gibi bir numaralı PKK taraftarları ve bunların her türden destekçisi dinciler ; şunu iyi biliniz ki , bütün bu melanetlerinizi gerçekte olmadığını iddia ettiğiniz o demokrasi sayesinde yapıyorsunuz .
Ve yine şunu iyi bilin ki , eğer birgün bu ülkede demokrasi ortadan kalkarsa , bu sizlerin yüzünden olacaktır , sizlerin demokrasiyi istismarı ve şer yönünde kullanmanız yüzünden .
O zaman da çuvala sığmadığını iddia ettiğiniz o mızrağın ucu kime dokunur , işte o zaman siz de görürsünüz , biz de .
O halde , ha gayret !
Aydınus
|

11-07-2008, 00:38
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
Üyelik tarihi: 30 Apr 2008
Mesajlar: 299
|
|
cem karaca'nın bir şarkısında çok güzeL bi dize vardır..."dönen dönsün,ben dönmezem yoLumdan"...komünistLeri yanLış tanıtan,yoLLarından çoktan dönmüş LiberaLLige doğru koşar adım giden eski tüfekLer yüzünden Aydınus'a hak vermemek mümkün degiL...Türk sosyaListLerinin yüzkaraLarıdır bunLarı söyLeyenLer (gerçi sosyaList denirse tabi) Din,cami Lafını ağzına aLan bir sosyaList oLmaz OLAMAZ ! pkk ve akp ye yavşayan hiçkimseyi ben sosyaList kabuL etmiyorum...
saygıLarımLa
...İki gözüm kadar eminim sen yoksun..
|

18-07-2008, 23:21
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
Üyelik tarihi: 19 Jun 2008
Mesajlar: 3.591
|
|
Iceman'a aynen katılıyorum. AKP'ye yavşayanlar "Komünist" olamaz. Biri dini kullanarak uyutuyor. Ötekinin önderlerinden Marx: "Din halkı uyutan afyondur." diyor.
SAPERE AUDE!
"Cehennemliklerin en hafifi azaplısı ayaklarına ateşten iki nalın giydirilmiş olan kimsedir. Bu nalınlar o kimsenin beynini tıpkı bir kazan gibi kaynatırlar. Kulakları kor, azı dişleri kor ve kirpikleri yalazdır. Karın boşluğundaki iç organları eriyip ayaklarından akar. Bu kişi en hafif azaplı cehennemliklerden biri olduğu halde en ağır cehennem azabını çekenlerden biri olduğunu zanneder." (Müttefekün Aleyh)
"Onların derileri pişip yandıkça azabı duymaları için onlara yeni cilt giydiririz." (Nisa; 56) Hasan-ı Basri şöyle demiştir: "Onların derileri günde yetmiş bin kere yanar ve yenilenir."
Hz. Peygamber (S.A.V) şöyle buyurmuştur: "Cehennem ehlinin alt çeneleri göğüsleri üzerine iner, üst çeneleri de alınlarına kadar çıkar. Bundan sonra sırıtan bir kelle halinde kalırlar." (Tirmizi)
Allah işkence edenlerin en hayırlısıdır.
http://kloroben.blogspot.com/
http://blog.radikal.com.tr/Bloglar/malumat-i-siddik
|

19-07-2008, 18:05
|
|
|
Aponun son gafını hatırlayalım *Şanlıurfa peygamberler diyarıdır. İlahiyet fakültesi kurun.*
|

19-07-2008, 18:09
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
Üyelik tarihi: 11 Apr 2008
Mesajlar: 338
|
|
hahhahaha..
Bu "pekeke" denen organizasyon gerçekten de marksis bi ideolojiye sahipmiş..=)
|

19-07-2008, 18:32
|
|
|
Bu ülkenin tek mazlumu vardır , kendi yurtlarında özgürce yaşayamayan Türk Milleti.
|

19-07-2008, 19:53
|
|
Üye
|
|
Üyelik tarihi: 08 Jun 2008
Mesajlar: 64
|
|
Tek mazlum benim
|

20-07-2008, 11:55
|
 |
Üye
|
|
Üyelik tarihi: 16 Feb 2008
Mesajlar: 208
|
|
'PKK ormanları yakıyor' iddiası dışında güzel bir makale ancak her yıl özellikle yaz aylarında gündeme gelen bu sorunun nedenlerine inersek,sıralamada dağdaki örgüt üyelerinin faaliyetleri,yasal teröristlerin eylemlerinin çok altında kalır.Bir orman alanında yangın çıkar,bu bölgede geniş bir arazi açılır ki bu hazine arazisidir,imar rantçıları devreye girer,nüfuzlarını kullanarak imar iskan müsaadesi alırlar.Bunu da turizmi baltalamak için değil,aksine turizm geliri üreten araçların gelişimi için yaparlar.
Bu araziler turiste otel olur,havuz olur,eğlence mekanı olur;olmazsa yerli yazlıkçı turistlere denize sıfır villa olur.Bu villlarda da genelde askeri veya sivil bürokrasiye bağlı sınıf ya da doğrudan tüsiada bağlı parababaları oturur.Anlatmaya çalıştığım,bu ranttan istifade edenlerin milletvekili,büyükelçi,paşa,kaymakam,işadamı,sanay ici vs. olduğudur.
Sezar'ın hakkı Sezar'a....
|

20-07-2008, 16:36
|
 |
Üye
|
|
Üyelik tarihi: 21 Mar 2008
Mesajlar: 1.406
|
|
Aydınus senden bu kadar yakışıksız bir yazı beklemezdim. Tam bir hayal kırıklığı.
Hala eşşeğini dövemeyip semerini dövüyorsunuz.
Devleti ve onun kurumları olan TSK, Emniyet gibi kurumları eleştirmeye korkup, 5000, 10000 oda maximum, maximum PKK lıya bağlıyorsunuz ya, tam da burada cesaret abidesi kesiliyorsunuz ya işte benim koptuğum yer burası.
Ha bide işi komunistlere bağlamışsın, Aydınus hiç mi aklın yok, hiç mi gazete, kitap okumazsın, hiç mi askeri darbeleri bilmezsin, sen nerde yaşıyorsun kuzum.
Bu ülkede komunistten daha fakiri ve vatanseveri yoktur, ve soframızdaki yeri öküzümüzden sonra gelen bizim komunistlerimiz mi ülkeyi bu hale getirmiş.
Komunistlerden başka bağımsız Türkiye diyeninimi gördün. Bağımsız Türkiye ve sosyalizm istediği için öldürüldü, okullardan, işinden atıldı, sakat bırakıldı, işkencelerde akıl sağlığını yitirdi, sürüldü. Hepsi de işinde yetkin, en iyi okulları derecelerle kazanmış insanlardı kısaca senden çok daha akıllı, çalışkan ve zekiydiler, senden farklı olarak bağımsız, demokratik ve gelişmiş Türkiye istiyorlardı.
Bunu istemeyen kimdi bil bakalım??? Cevabını vermeye yüreğin yetecek mi.
O günlerde liberallerin, sosyal demokratların, apolitik insanların can güvenlikleri senin beğenmediğin komunistler tarafından sağlandı.
Şeriat üzerinden asker yalakalığı yapmayacaksın, bizim için şeriatmı, darbemi kırk katırla, kırk satırdan başka bir şey değildir.
Kenan ağanı hatırlamazsın herhalde elinden kuranı, dilinden allahı eksik etmezdi. Hizibullaha kim müslüman kardeşlerimiz demiş googledan öğrende gel.
Bu ordu Mustafa Kemal'in ordusu değil anladınmı, öyle olsa kafasına çuval geçirtmezdi. Onu yapanlara ülkesinden üs vermezdi, hesabınıda sorardı.
Kurtuluş savaşında da bundan daha iyi durumda da değildik.
Olsun böyle aslan parçalarını gördükçe Ege türküsü aklıma geliyor "hay dülende hay dülen kör arabım sen oyna, senden başka yiğit kalmadı".
Bir Anadolu deyişi ki, onu demeden olmaz "Kırıldı ağalar, paşalar, kellere kaldı köşeler."
Selamlar.
Konu qw19 tarafından (20-07-2008 Saat 16:39 ) değiştirilmiştir.
|

20-07-2008, 16:56
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
Üyelik tarihi: 11 Apr 2008
Mesajlar: 338
|
|
Ağzına Atatürk'ün ismini dahi alamayan komünistler vatansever öyle mi.??..Kimse kendini kandırmasın!!
Kenan Evren'in Kemalist olduğu masallarını da kendinize saklayınız..
|
Yetkileriniz
|
Yeni Mesaj yazma yetkiniz Aktif değil dir.
Mesajlara cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz Aktif değildir dir.
HTML-KodlarıKapalı
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:37 .
|