Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 19-07-2008, 13:38
hayko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hayko hayko isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

hayko - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart Şikayetin arkasından yine adnan hoca çıktı.

Allah’ın Kızları’ kitabının yazarı Nedim Gürsel’i savcılığa şikayet eden kişi, Adnan Hoca grubundan Emre Bukağılı çıktı.

Yazar Nedim Gürsel’in “Allah’ın Kızları” isimli kitabı hakkında Şişli Cumhuriyet Savcılığı’na başvuruda bulunarak şikayetçi olan inşaat mühendisi Ali Emre Bukağılı, kitabın toplatılmasını istedi. Gürsel hakkında da “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmekten” soruşturma açıldı. Bukağılı, 8 sayfalık şikayet dilekçesinde “kitapta suç teşkil eden Allah, peygamber, kutsal kitap ve dinimizce kutsal sayılan değerler hakkında hakaret ve alay içeren bazı ifadeler” olduğunu öne sürdü. İşte dilekçedeki bu ifadelerden bazıları:
* “... Muhammed, Hatice’yle evlendikten sonra zengin oldu, ama adam olamamıştı” (sf.164)
* “Allah’ın başka işi yok muydu” (sf.165)
* “Kutsal kitabın kargacık harfleri” (sf.71)
* “Donsuz İbrahim” (sf.22)
* “Allah’ı alaya almanın, O’nunla laubaliliğin sınırlarını zorlamak istiyordu” (sf.96)
* “Muhammed’e bir cin musallat olmuş, onu ele geçirip kölesi yapmıştı” (sf.147)
Bukağılı, 2007’de Oxford Üniversitesi profesörü Richard Dawkins’in Türkçe’ye çevrilen “Tanrı Yanılgısı” (The God Delusion) adlı kitabı için yayıncı Erol Karaaslan’ı savcılığa şikayet etmiş ama mahkemeden beraat kararı çıkmıştı. Bukağılı, yine 2007’de Burak Özdemir’in yazdığı “Tanrı’nın Doğum Günü” isimli kitap hakkında da yine savcılığa suç duyurusunda bulundu. Konusunu Tanrı ile ateist bir reklamcının chatleşmesinin oluşturduğu kitapla ilgili dava ilk celsede beraatle sonuçlandı
http://w9.gazetevatan.com/haberdetay...&Newsid=189767

nar çiçeğinde bir Hrant,kızılgüzergahta savaşan bir Ohannes Bakırcıyan olmak isterdim,Andrea Wolf gibi de mesken tutmak isterdim dağları.
Alt 19-07-2008, 14:46
Da Vinci Da Vinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bunda da ceza çıkmayacak. Adamlar her seferinde rezil oluyor ama akıllanmıyor. Ancak bizim internet sitelerini engelletebiliyor çünkü karşılarına çıkıp kendimizi savunmuyoruz.
Alt 20-07-2008, 03:45
K.C. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
K.C. K.C. isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Standart şok, şok, şok

Aynı Yazarın "Tanrı'nın doğum günü" adlı Kitabını bugün internette incelemiştim azcık. Gittim aldım. İlk 30 sayfada olayı anlayamıyorsunuz. Daha doğrusu TUZAĞI.

VEEE

Galiba kitabın yazarı Burak Özdemir Adnan Hoca'nın müritlerinden biri. Kitapları satılmamış olmalı ki hakkında şikayet haberlerini internete verdiler. Benim gibi meraklılar da ilk sayfalarına bakıp aldanarak Kur'an'ın ne denli yüce ve DERİN bir kitap olduğunu öğrenmek için bu kitaba 21 yetale bayıldılar.
Danışıklı dövüş kokusu geliyor.

(Kitabı iade etsem geri alırlar mı ki?)

YILDIZLAR ATEŞ BÖCEĞİ SANILMAKTAN KORKMAZLAR

http://kadinislamadalet.blogcu.com/
Alt 20-07-2008, 07:26
vartor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
vartor vartor isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği 

Adamlarin gecim kaynagi sahtekarlik, her cesidini deniyorlar anlasilan. Dogru bildikleri tek sey varsa o da insan karakterini iyi tanimalari; eger KC'nin dedigi dogruysa, pazarlamayi iyi beceriyor bu uckagicilar.

Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.

Önerilen Siteler