Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 30-07-2008, 19:04
Kandandahakan Kandandahakan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Durmak Yok Sömürmeye Devam !!!!!!

AB ve Amerika baskısına dayanamayan Anayasa mahkemesi "ne şiş yansın, ne kebab" mantığından yola çıkarak Amerikayı Kalkındırma Partisini kapatamamıştır.

Tüm emperyalist sömürücülere, Kararı ağzı kulaklarında haber veren Türk Medyasına kutlu olsun,

Tek yol Devrim

Konu Kandandahakan tarafından (30-07-2008 Saat 19:34 ) değiştirilmiştir.
Alt 30-07-2008, 21:45
yucemanitu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
yucemanitu yucemanitu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Evet kapatılmadı ama şunu da ekleyelim ki 11 üyeden 6'sı kapatılmasın demiş bununla beraber 11 üyeden 10'u suçludur deyip hazine yardımının yarı yarıya kesilmesine karar vermiştir. Yani AKP oy çokluğuyla aklanmadı oy çokluğuyla suçlu bulundu. Gazetecinin biri Radikal'de şu kadar üyenin bu kadarını Sezer atamışken AKP'nin kapatılıp kapatılmayacağı ortada, kesin kapatılacak ;gibisinden zırvalıkları her üç günde bir yazmıştı şimdi daha iddianame görüşülürken Anayasa Mahkemesi'ne hakaretler yağdıran bazı gazeteciler aceba hiç utanmayacak mı?
Bu arada herkese Özkök'ün Erdoğan'la yaptığı son ropörtajı okumayı tavsiye ederim. Çok ilginç bir ropörtaj olmuş. Erdoğan Özkök'ün dış basından aldığı bütün eleştirilerini reddediyor. Dikkatinizi çekerim bunlar Özkök'ün değil Türkiye dışından eleştiriler. Özkök "Peki sizin hiç mi hatanız yok?" diyince "Hatalarımız var." diyor ama ne hatası olduğunu söylemiyor. Kadrolaşma konusunda Özkök eşi başörtülü olana öncelik verildiğini söyleyince de iki isim sayıyor onların eşinin başı açık diyor. Zaten ancak iki isim sayabiliyor

http://www.samanyoluhaber.com/haber-110461.html

AKP'nin rejimi değiştirmek ya da şeriat gibi bir derdi yok AKP sadece ortamı muhafazakarlaştırıp dindar gibi görünüp oy toplarken Ortadoğu'da emperyalist çıkarlara hizmet ediyor ama bu evangelist yaklaşımları en az şeriat kadar kötü bir şey.

SAPERE AUDE!
"Cehennemliklerin en hafifi azaplısı ayaklarına ateşten iki nalın giydirilmiş olan kimsedir. Bu nalınlar o kimsenin beynini tıpkı bir kazan gibi kaynatırlar. Kulakları kor, azı dişleri kor ve kirpikleri yalazdır. Karın boşluğundaki iç organları eriyip ayaklarından akar. Bu kişi en hafif azaplı cehennemliklerden biri olduğu halde en ağır cehennem azabını çekenlerden biri olduğunu zanneder." (Müttefekün Aleyh)
"Onların derileri pişip yandıkça azabı duymaları için onlara yeni cilt giydiririz." (Nisa; 56) Hasan-ı Basri şöyle demiştir: "Onların derileri günde yetmiş bin kere yanar ve yenilenir."
Hz. Peygamber (S.A.V) şöyle buyurmuştur: "Cehennem ehlinin alt çeneleri göğüsleri üzerine iner, üst çeneleri de alınlarına kadar çıkar. Bundan sonra sırıtan bir kelle halinde kalırlar." (Tirmizi)

Allah işkence edenlerin en hayırlısıdır.
http://kloroben.blogspot.com/

http://blog.radikal.com.tr/Bloglar/malumat-i-siddik
Alt 30-07-2008, 22:00
Kandandahakan Kandandahakan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Fettoşun medyasından anca böyle bir açıklama beklenirdi zaten hiç şaşırmadım

Tek yol Devrim
Alt 30-07-2008, 22:11
dilaver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dilaver dilaver isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

Akp nin kapatılmaması son derece olumludur. Çünkü suçlamaların tamamı dedikodu temelinde idi, lafa dayanıyordu. Parti kapatmak yanlıştır. Bunun 21 yy hukukunda yeri yoktur. Buraya kadar iyi ancak ....

Şimdi sırada Dtp davası var. Onun hakkındaki iddialar da lafza dayalı. Bakalım oradaki kıstaslar ne olacak bu önemli. Dtp yi kapatacaklar mı yoksa onun hakkında da aynı tarz bir karar mı alacaklar.

Ben bu kararların hakimlerin özgül idaresi ile oldugunu düşünmüyorum. Kapatılacaktı 6 ya indirdiler. Uzlaşma için de yardımı koydular. Her halde Dolmabahçe de ya da o süreçle başlayan gelişimde bunlar da konuşuldu. İzleyip görecegiz.

Ama her ne şekilde karar alınmış olursa olsun bir siyasi partinin kapatılmaması olumludur.

saygılarımla

Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar
her mili bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var
Dostlar, ki bir kere bile selamlaşmadık
aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz...

Nazım Hikmet

www.dilaverkom.blogcu.com
Alt 30-07-2008, 22:18
walla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
walla walla isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bulunduğu yer: Ben anadolunun her karış topragindan, suyundan, güneşinden ve havasından doğdum, ben anadoluyum...

Komedi şimdi başlıyor, 11 hakimdem 10 tanesi sucu sabit buldu ama partinin kapanmaması Yandas medyada ve Partide **Bakın parti kapatılmadı, biz aynen yolumuza devem edecegiz** gibi algılanıyor. Eger partinin tutumu aynen devam ederse sözü Cumhuriyet başsavcılığı deyil, Kışla alabilir. Önimüzdeki günlerde masa altından sopa gostermeler cogalacak. Sonra AKP yine mazlumları oynamaya devam edecek, bu film boyle surer.

Bedenimin her zerresi Anadoludur. Ben anadolunun her karış topragindan, suyundan, güneşinden ve havasından doğdum, ben anadoluyum...
Alt 30-07-2008, 22:32
oncugenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
oncugenc oncugenc isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Başta AKP' ye açılan kapatma davasının içeriği yanlış. Laiklik karşıtı eylemler anca ek iddianamede verilmeliydi.

Bu adamlar BOP'un eşbaşkanlığını üstlenmiş, ABD dışişleri bakanı ile gizli antlaşma yaptıklarını kendileri itiraf etmiş, KİTleri yapancılara peşkeş çekmiş, çiftçiyi, köylüyü iflasın eşiğine getirmiş, esnafın kepenkleri indirmesine sebep olmuş......

bu adamların ne ile yargılanmaları gerektiği açıktır... laiklik karşıtı olmakla değil... bu adamlar ..................

ancak şu da var ki 11 üyeden 6 sı kapatılması yönünde, 4 ü suçlu olduğu halde kapatılmasın hazine yardımı yarıya indirilsin ( çok etkilenecekleri bir ceza ya neyse ) yönünde ve sadece Haşim Kılıç kapatılmaması yönünde oy kullanmıştır...

yani demem o ki kapatılmamasına rağmen AKP suçlu bulunmuştur...

Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Eşbaşkanı Joost Lagendijk, Anayasa Mahkemesinin AK Parti'nin kapatılmaması yönündeki kararı üzerine, ''Kendimi çok rahatlamış hissediyorum'' dedi

Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) Başkanı Lluis Maria de Puig, Anayasa Mahkemesi'nin AKP'nin kapatılmaması yönündeki kararından duyduğu memnuniyeti vurguladı.
Konsey bildirisinde, De Puig, "Türkiye'nin artık yeniden siyasi istikrarı bulabileceğini ve içinde yeni sivil anayasa hazırlığının da bulunduğu gerekli reformlar üzerine ivedilikle yoğunlaşabileceğini, Türk hükümetine bu girişimlerinde yardımcı olmaya hazır olduklarını" belirtti.
De Puig, AKP'nin Hazine yardımından 1/2 oranında yoksun bırakılması kararını ise üzüntüyle karşılayarak, "böyle bir kararın, Türk siyasi hayatında çok önemli rol oynayan bir partiye karşı ayrımcılık unsurunun ortaya çıkması riskini taşıdığını" ifade etti.

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Sean Mccormack ''Türk demokrasisine, Türk halkına güveniyoruz. Bu hükümetle iyi şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Onlarla daha önce de iyi çalıştık" dedi.

Tüsiad: "Türk Demokrasisi Olgunluk Sınavını Başarıyla Tamamladı"

Zaten gereken yerler gereken şeyleri söylemiş... bize pek söz söylemek düşmez değil mi?

O DUVAR; DUVARINIZ...VIZ GELİR BİZE VIZ..!!!

Konu oncugenc tarafından (30-07-2008 Saat 22:55 ) değiştirilmiştir.
Alt 30-07-2008, 22:56
Serdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Serdar Serdar isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Küreselleşmenin efendileri, bir bakıma, bizim hizmetkarlarımıza kimse birşey yapamaz mesajı veriyor. Bir yandan da yargının işlevsizliği, insan haklarını falan çiğnediği gibi düşünceler, %50'lik bir kesimin bilinç altına da kazınmaya çalışılıyor. Olan ortada: suçlu bulunmuş ama kapatılamamış. Bu başka ne anlama gelir? Devletin organları teker teker gözden düşürülüyor. Geriye sadece bir kıvılcım kalıyor. Sonra ortadoğu ile birlikte buraların da sınırları değişecek.
Alt 30-07-2008, 22:58
Serdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Serdar Serdar isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Bahsettiğim iki mesaj da ayrı toplum katmanlarına gittiği için bir karışıklık yaşanmıyor.
Alt 30-07-2008, 23:18
kandahar
Üye Değil

Kapatılmayacağını başından beri biliyordum. Nitekim kapatılmaması politik olarak doğrudur. Son bir yıldır işler iyi gitmiyor, 2009'da da kriz bekliyorum. AKP kapatılsa sorumluluktan kurtulacaktı. Kısa bir süre sevinsinler, bu ekonomi politikaları eninde sonunda patlak vermek zorunda işsizlik %20'nin üzerinde, cari açık 70-80 milyar dolar arasında seyrediyor eninde sonunda bu politikalar ellerinde patlayacak. Bu yüzden açıkçası partinin kapanmamasını son derece olumlu buldum, yoksa gene sorumluluktan kurtulup mazlum edebiyatı yapılacaktı. Tek isteğim hazır parti kapanmamışken giderayak bizi İran savaşına sokmaya kalkışmamaları.

Merak ettiğim bir nokta; şimdiye dek "mahkeme şöyle taraflı" "kapatma emri geldi" "yargı darbesi" vb. söylemlerini dillerinden eksik etmeyenler şimdi zerre kadar utanmış mıdır? Arsızların utanması yoktur tabii, fakat gene de merak ediyorum.

Dilaver amca da üzülmesin DTP de kapanmayacak.
Alt 30-07-2008, 23:20
suzi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
suzi suzi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Akp kapatılmalıydı gerekçeler yeterliydi.Laiklik olmadan ne demokrasi olur ne de insan bağımsız olabilir.Artık daha da bir kanlandılar ne yapacakları belli çok yazık.

Önerilen Siteler