Daha önce de söylediğimiz gibi bu tür sitelerdeki yazılar ve bilgiler İslamî gelenekte delil kabul edilmeyecek türdense bunlar İslam böyle diyor şeklinde kullanılamaz. Dinde delil Kur'an ve Sünnetten ibarettir.
bari aptallığınızla diretmeyin bu kadar kesin kanıtlarla ve kuran-ı kerimde birebir örtüşen örneklerle verilen bilimsel kanıtlara hala inkar ediyorsanız ben başka bi şe diyemiyorum.Allah islah etsin
Beyler hala islamla dini uyusturmaya calisiyorlar.Aslinda cok basittir,ve yuzlerce kez soylenmistir!bir kerede ben soyleyim.BIlimin temel yapi tasi supheciliktir!Islamda supheye yer yoktur,Kuran mutlaktir!Seriati mutlaktir!
Gunu gelir,
sanma hesap sorulmaz!
Dayanir kapina,
PIR SULTAN OLMEZ!
en basitinden bile *bilindiği üzere semanın yedi kat olduğu billinmektedir ve bu kuranda çok yerde geçmektedir siz ancak birbirinizi kadnırırsınz ---------------
mslmn,
Gelir gelmez uyarı alman hoş değil. Forum kurallarımızı okuyun. İnsanlara sataşmayın. İletinin gereksiz yerlerini sildim, 1. uyarını aldın.
mslmnm
* * * * www.hubble. org * * bir gir bakayım da şu yedi göğü bir say. yedigök nerede bir bizi bilgilendir. *gavur milyarca dolar harcamış gökleri saymak için o avanakların haberi yok demekki kuran dan.
ne demek istediğini tam olarak anlamadım ama senin kurandaki geçen yedi gökten haberin yoksa o gavurun nerden haberi olucak zaten yedi gök olduğunu ve bunun gibi mucizeleri bulan kişilik kuranda geçtiğini öğrenince müslüman oluyorlar ama *[s:6363a716f8]burda onu anlıcak kafa nerde....[/s:6363a716f8]
2. uyarı.
3. olduğunda üyeliğin gider. Toplam 2 iletide 2 uyarı başarı olarak görülmemeli. Hakaret yok, sataşma yok. Forum kurallarını okuyun.