Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Turan Dursun Sitesi Topluluğu > Servis Şartları & Site Duyuruları > Yeni Üyeler

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 20-08-2008, 23:37
troyya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
troyya troyya isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Standart troyun selamını son kez kabul edin be...

bundan iyi baslık olamaz herhalde biraz gec oldu...ayın 30 una kadar burdayım...eylul 1 de 3 sene yokum...ciddi soyluyorum...artık 3 sene siteniz rahat eder...ohhhh beee gitti dır dır dır dır...

selamlar..ozellikle dilavere...hakkaten iyi dayandı bana..sabrına hayranım
frodoyo da tesekkur ediyorum.
Alt 20-08-2008, 23:40
evrensel-insan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
evrensel-insan evrensel-insan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

evrensel-insan - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart Hosgeldinli gule gule

Saygideger go_away;

Sitemize ve aramiza, hosgeldinli gule gule.

Saygilarimla;
evrensel-insan

Evrensel-Insan - Yapılandırmacı Epistemoloji/Bilişsel Bilim/Qua Felsefesi/Serbest Düşünce/Devrimci Sorgulama/Zihinsel Devrim - Evrensel-Insan Zihniyeti
Alt 20-08-2008, 23:43
pante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pante pante isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Artık 10 gün ne yapsa kahrı çekilir Troyya'nın.
3 sene olmadığına göre internetsiz bir yere gidiyorsun.
Hayırlı olsun!

Gitmeden önce biraz terletelim seni.
"Müslümanlık Sınavı" na bekleriz.
Alt 20-08-2008, 23:47
Üyeliğini Sonlandırmış

pante´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Artık 10 gün ne yapsa kahrı çekilir Troyya'nın.
3 sene olmadığına göre internetsiz bir yere gidiyorsun.
Hayırlı olsun!

Gitmeden önce biraz terletelim seni.
"Müslümanlık Sınavı" na bekleriz.
heuhe seviyorum seni pante...bilgili adamsın vesselam...ama hafif carptırıyorsun neyse tmm tmm...kavga etmek icin gelmedim...3 sene yokum ve net ortamsız degil...ben bilgisayar programcısıyım (her ne kadar biyoloji mezunu olsamda turkiye sartlarında ogretmenlik yapmayı sevmiyorum ) yazılım gelistirme ve ingilizce icin yurt dısına gidiyorum...nete cok ender girerim ama muhtemelen bu siteye girmem...

evrensel insan sana da tesekkurler...nikin karizma
Alt 20-08-2008, 23:52
dilaver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dilaver dilaver isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

Troya

Burası bir paylaşım platformu, ama genellikle bazı üyelerin anlamadıgı bu. Burada her düşüncenin hiç bir tabuya takılmadan serbestçe ifade edilmesinden yanayız. Tek kıstasımız var o da karşılıklı saygının temel olabilmesi. Bu dine yönelik de olabilir, milliyete yönelik de olabilir ve resmi söylemlere de yönelik olabilir.

Şunu her halde hepimiz kabul ederiz ki tarhi bize ögretildigi gibi degildir, çünkü tarihi galipler yazar. Ama ne yazık ki magluplar da tarihe derin izler ve belgeler bırakırlar. Önemli olan bu belgeleri dogru olarak okuyabilmektir.

Gençlere delikanlı denir, çok da dogrudur, kanları deli akar ve enerjileri fazladır. Bu yüzden de heyecanlı olurlar ve en iyisini kendilerinin bildigini iddia ederler. Yaşlılar ise o gençlikten geçmişlerdir, büyük ihtimalle de ayn dönemleri yaşamışlardır. Bu yüzden tolerans yaşlılara daha çok yakıştırılır.

Bu siteden sen ve ben gelmeden önce senin ve benim gibi pek çok üye geçti, bundan sonra da gelip geçecek. Ama önemli olan paylaşabilmektir, haklılıgını ispat etmek degil ve bilmedigi konularda da susmak en büyük erdemdir. Burada sidik yarışı amacıyla bulunmuyoruz, İslamı yok etmek diye de bir eylemin içinde degiliz. Kavranılması gereken tek cümle şudur :

"Biz böyle düşünüyoruz."

İnsanlıgın üzerinde yükselecegi platform da bu olmak zorundadır, yani başkalarının düşüncelerini ifade etmesinin önündeki tüm engelleri yıkabilmek.

Her ne kadar ben bunları yazıyor olsam da, senin içinde bulundugun yaş itibarıyla şu anda bunları idrak edecegini sanmıyorum, ama 3 sene sonra geldiginde belki biraz daha olgunlaşmış olabilirsin.

Bu arada neden ısrarla TD sitesi onu da kavramaya çalışıyorum. İki alternatif var, üçüncüsünü pek ciddiye almıyorum.

saygılarımla

Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar
her mili bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var
Dostlar, ki bir kere bile selamlaşmadık
aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz...

Nazım Hikmet

www.dilaverkom.blogcu.com
Alt 20-08-2008, 23:58
Üyeliğini Sonlandırmış

dilaver´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Troya

Burası bir paylaşım platformu, ama genellikle bazı üyelerin anlamadıgı bu. Burada her düşüncenin hiç bir tabuya takılmadan serbestçe ifade edilmesinden yanayız. Tek kıstasımız var o da karşılıklı saygının temel olabilmesi. Bu dine yönelik de olabilir, milliyete yönelik de olabilir ve resmi söylemlere de yönelik olabilir.

Şunu her halde hepimiz kabul ederiz ki tarhi bize ögretildigi gibi degildir, çünkü tarihi galipler yazar. Ama ne yazık ki magluplar da tarihe derin izler ve belgeler bırakırlar. Önemli olan bu belgeleri dogru olarak okuyabilmektir.

Gençlere delikanlı denir, çok da dogrudur, kanları deli akar ve enerjileri fazladır. Bu yüzden de heyecanlı olurlar ve en iyisini kendilerinin bildigini iddia ederler. Yaşlılar ise o gençlikten geçmişlerdir, büyük ihtimalle de ayn dönemleri yaşamışlardır. Bu yüzden tolerans yaşlılara daha çok yakıştırılır.

Bu siteden sen ve ben gelmeden önce senin ve benim gibi pek çok üye geçti, bundan sonra da gelip geçecek. Ama önemli olan paylaşabilmektir, haklılıgını ispat etmek degil ve bilmedigi konularda da susmak en büyük erdemdir. Burada sidik yarışı amacıyla bulunmuyoruz, İslamı yok etmek diye de bir eylemin içinde degiliz. Kavranılması gereken tek cümle şudur :

"Biz böyle düşünüyoruz."

İnsanlıgın üzerinde yükselecegi platform da bu olmak zorundadır, yani başkalarının düşüncelerini ifade etmesinin önündeki tüm engelleri yıkabilmek.

Her ne kadar ben bunları yazıyor olsam da, senin içinde bulundugun yaş itibarıyla şu anda bunları idrak edecegini sanmıyorum, ama 3 sene sonra geldiginde belki biraz daha olgunlaşmış olabilirsin.

Bu arada neden ısrarla TD sitesi onu da kavramaya çalışıyorum. İki alternatif var, üçüncüsünü pek ciddiye almıyorum.

saygılarımla

anlıyorum dilaver...cok tesekkurler..bu yazı icin...sagolasın...sunu itiraf etmeden gecemicem..hiç bir islami sitede (benim yaptıgım ve kapadıklarım dısında) bu site kadar tartısma yok ve hiç birinden zevk almıyorum...bu da bir itiraf olsun..ama dinimden asla ve asla cayma gibi bir dusuncem yok olamazda...bana saygı duyuldugu surece hiç kimseyle sorunum yok.

saygılar
Alt 21-08-2008, 00:04
ozgur_beyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgur_beyin ozgur_beyin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

troyyahareketlerinden belli olan şuki islami siteler seni kesmiyor.
böyle sitelerede uyum sağlamakta zorlanıyorsun
fikirlerini efelenerek savunmayı seviyorsunşunu bilmelisinki efelenmek fikiirleri savunmak için akılcı bir yöntem değildir umuyorumki öfkeni ve sabit fikirliğin biraz örselenmiş ve aykalrın ya yere basmış yada bunu öğrenmişsindir.
ayrıca umarımki öğretmenlik yapacağın yerde dünya insanlarının senin gibi düşünmesi
şart olmadığının farkına varmışsındır.
pek içimden gelmesede hoşgeldin diyorum

sorun cahil olman değil , kendini alim sanman
Alt 21-08-2008, 00:05
dilaver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dilaver dilaver isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

bana saygı duyuldugu surece hiç kimseyle sorunum yok.

Saygıyı sen yaratırsın troya, kimse sana saygı duymak zorunda degil. Hatırlarsan bir site vardı, ismini unuttum şimdi. Oraya birilerinin daveti üzerine gitmiş ve genellikle evrim üzerine yazmıştım. İsmim de Buruni idi, sonra zannedersem seni çagırmişlar bu adam çok kötü yazıyor gel diye. Orada ben hep müslümanlara karşı evrimi savundum ve kimsenin de saygısızlıgı ile karşılaşmadım ama daha sonra sen ve anibal birlikte gelince zaten çok boş olan o siteyi de terk ettim.

Sonra siz silahşörler birbirinizin anlayacagınız lisan ile tartıştınız herhalde.
Çünkü bir kaç ay sonra bir kere daha girdigimde milletin ana avrat birbirine girdigini görmüştüm. Gene bir atasözü :

"Ne ekersen onu biçersin"

saygılarımla

Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar
her mili bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var
Dostlar, ki bir kere bile selamlaşmadık
aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz...

Nazım Hikmet

www.dilaverkom.blogcu.com
Alt 21-08-2008, 00:14
Üyeliğini Sonlandırmış

dilaver´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bana saygı duyuldugu surece hiç kimseyle sorunum yok.

Saygıyı sen yaratırsın troya, kimse sana saygı duymak zorunda degil. Hatırlarsan bir site vardı, ismini unuttum şimdi. Oraya birilerinin daveti üzerine gitmiş ve genellikle evrim üzerine yazmıştım. İsmim de Buruni idi, sonra zannedersem seni çagırmişlar bu adam çok kötü yazıyor gel diye. Orada ben hep müslümanlara karşı evrimi savundum ve kimsenin de saygısızlıgı ile karşılaşmadım ama daha sonra sen ve anibal birlikte gelince zaten çok boş olan o siteyi de terk ettim.

Sonra siz silahşörler birbirinizin anlayacagınız lisan ile tartıştınız herhalde.
Çünkü bir kaç ay sonra bir kere daha girdigimde milletin ana avrat birbirine girdigini görmüştüm. Gene bir atasözü :

"Ne ekersen onu biçersin"

saygılarımla

hiç sorma kızın biri cagırdı hay gitmez olaydım..anibal agzını acar acmaz kufrediyor evet buruni senmiydin,yahu bilseydim daha farklı davranırdım..ama senle karsılasmadık orda...sonrada girmedim bir daha oraya...

ozgur beyin hala on yargılısın ya bana hadi hayırlısı...yine de sagol
Alt 21-08-2008, 00:17
ozgur_beyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgur_beyin ozgur_beyin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

önyargılı olan benmiyim senmisin?bilememislami sitelerin seni kesmediğine dair birşey dememişsin
yanılıyormuyum yoksa

sorun cahil olman değil , kendini alim sanman

Önerilen Siteler