Kardeş hoşbulduk Ateistçe düşünmezsen gelişemezsin mesela bir örnek yerçekim kanununun bulunmadığı bir dönemde yaşadığını düşün elindeki elma yere düştü eğer ateistçe düşünmezsen o elmanın düşme sebebi olarak ALLAH"ı görürsün ve ilmi bir ileleme olmaz ama Sebebini ararsan neden sonuç ilişkisini anlayabilirsin yer çekimi kanununu bulabilirsin.
Ateistçe düşünüp bu kanunu bulunca bir kanun varsa kanun koyucu da vardır anlayışını yaşantına geçirip Müslümanca yaşarsın
LaMevcud Diyor ki Gerçekler Hayaldir; Hayallerse gerçek. Ama Tekbir HAKİKAT vardır. O
Tanrı zaten yoktur hiçbir zamanda olmadı
Tanrı yok kabul peki elmalar neden düşüyor yani düşmeyi neden seçti yada seçim yapan kim düşme yada düşmeme eyleminden niye düşmeyi seçtide düşmemeyi seçmedi yada şöyle sorayım neden Madde yada evren iki seçimden biri olan yerçekimini yer itmesine karşın tercih etti
ipucu karar vermek için 2 durumu ve bu durumların sonuçlarınıda bilen bir bilinç olması gerekirki doğrusuna karar versin
herhalde yer çekiminin yer itmesine tercihinin daha doğru olduğuna inanıyorsunuzdur
LaMevcud Diyor ki Gerçekler Hayaldir; Hayallerse gerçek. Ama Tekbir HAKİKAT vardır. O
Yerçekimi diye bir şey yok,kütle çekimi var elma dünyayı çekiyor ,dünyada elmayı çekiyor ama dünya büyük olduğundan dünya elmaya düşmüyor ,elma dünyaya düşüyor bilmem anlatabildim mi
Bu bir tercih değil maddenin fiziğin gereği ve bu gereklilik tersine işleyemez bir irade söz konusu değil bunda.
''asla değişmeyecek hükümler getirdiğini iddia etmek,aklın ve ilmin gelişimini inkar etmek olur''
Sevgili LaMevcud, bunu sakın cemaatlerde söyleme dışlanırsın. Haşa seni dinsiz olmakla
suçlarlar, biz seni anlarız da gelde bunu onlara anlat işin çok zor.
Sitemize Hoşgeldin.
Barışı zayıflar savunur, güçlüler için barış masaldır.
Yerçekimi diye bir şey yok,kütle çekimi var elma dünyayı çekiyor ,dünyada elmayı çekiyor ama dünya büyük olduğundan dünya elmaya düşmüyor ,elma dünyaya düşüyor bilmem anlatabildim mi
Tamam ben yerçekimi derken onu dedim sen anladın onu kardeş