Ama deneyebilirim... Bizim kuşak kendisi için yaşamamış bir kuşaktı, onun için kendimizi zor tanıtıyoruz..Aydın olmanın, çağdaş olmanın... bu kavramların birbirine karıştırıldığı bir dönem yaşıyoruz. Bu kavramlar adına gericiliğin, küresel karanlığın yaşandığı bir Dünya da değilmiyiz? Tarikat kuşatmasının sivil toplum örgütü, Fettullah'ın bir aydın, Said i nursinin kurtarıcı, soros'un demokrat, neo liberalizmin kader... olarak gösterildiği bir Türkiye deyiz
Davranışlar, duruşlar değişmese de kavramların esir alındığı, çarpıtıldığı bir yaşamda gerçek Aydınlığın olduğu bir Dünya ve Türkiye için başarılar dilerim.
Sevgiler
Aden.
Konu aden tarafından (03-09-2008 Saat 01:38 ) değiştirilmiştir.
Merak etmeyin bu sitede yanlız degilsiniz. Ancak öyle anlaşılıyor ki bizim kuşaga hala iş düşüyor, düşecek. Düşmemesi gerekirdi ama at izinin it izine karıştıgı bir ortamda o kuşaktan dimdik olarak yürüyüp bugüne varabilenlerin ve hala başını dik tutabilenlerin daha söyleyecek sözleri, yapacakları bitmedi.
İyi katılımlar diliyorum.
saygılarımla
Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar
her mili bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var
Dostlar, ki bir kere bile selamlaşmadık
aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz...
biz de en azından ben de bunun mücadelesini vermekteyim...kavramların hakkının verilmesini istemekteyim...fettulllahçı mı,eyvallah olsun ama adına aydın denmesin,tarikatse tarikat adına sivil toplum denmesin,faşizmse faşizm adına demokrasi denmesin..yeni kuşaklar bu gidişle düşmanlarını hiç tanıyamayacaklar...hangi aydınlıkla hangi karanlığın üzerine gidecekler...
''Filozoflar bugüne kadar dünyayı sadece değişik biçimlerde yorumladılar,oysa önemli olan onu değiştirmektir''...