Ben son üç senedir mutlaka Ramazan ayında bir hafta güneye gidiyorum ve sizlere de öneririm...
İşte nedenleri...
*Ramazan ayının eylüle geldiği dönemlerde uçak biletleri üçde bir fiyatına inmektedir.
Geçen ağustos ayında otobüs biletini 90 ytl fiyata almışken eylül 15 için uçak biletini 79 ytl ye alabildim.
*Ramazan ayı eylül dönemi otel fiyatları oldukça düşmektedir.
Malum memleketin dört bir yanı deniz ile çevrili.Ağustos ayında 3 yıldızlı bir otele verdiğiniz para ile ramazan ayında 5 yıldızlı bir otelde ultra her şey dahil kalabilirsiniz.
*Ramazan ayında gittiğiniz ortamlarda ortalığa rahatsızlık veren tipler yoktur.
Geçen televizyonda gördüm Alanya'nın hali içler acısı.Bir çok ne olduğu belirsiz tip dolu ağustos ayında.Eğlence yerleri bunların yüzünden ve nasıl olsa kalabalık olduğu için müşteri seçiyorlar.
Eylül ayında ise turistleri taciz eden bu kalabalık grup alkol almadıkları için bir aylığına oruç tutuyorlar büyük oranda ortadan kayboluyor.İstediğiniz eğlence yerine rahatça girip hizmet aliyor eğlenebiliyorsunuz.
Özetle günlük hayatımda içki içmiyorum.Ramazan ayı ise benim için oldukça keyifli geçiyor.
Deniz suyu daha sıcak hava daha güzel kaldığınız otelde hem daha ucuza kalabiliyor hem daha iyi hizmet aliyorsunuz.Eğlence yerlerine rahat eğleniyorsunuz.
Daha ne olsun