Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 11-09-2008, 02:50
boopss boopss isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Denetimdeki Üye

Standart Cemal

vgm´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Boops konu ile ilgisi olmayan yazılarınız kalkmıştır, aslında tüm yazılarınızın ilgisi yok ya.
Yeni üye olmanızı göz önünde bulundurarak tüm yazılarınızı kaldırmadım. Bundan sonra lütfen konu ile ilgili yazınız.

Bir de yazım dilinize dikkat edin kimse burada bulmaca çözmek zorunda değil.

Selamlar.

öylemi olmuş..e affetmek büyüklük tabi..rızacıyım sizden saolun..Cemal arkadaşı atıyosunuz o zaman yakınlarda ya..? hayır çözmek zorunda değiliz ve konuyla alakalı değil diyince..doğal olarak düşünüyo tabi insan..

Atmayın bence neşeli yazılar yazıyo..

" İnsanlar çabuk yükselenlere değer verirler..Hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez..! "
Alt 11-09-2008, 02:54
qw19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
qw19 qw19 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Cemal çok ciddi yazılar yazar, anlarsanız.
Alt 11-09-2008, 02:58
Denetimdeki Üye

vgm´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Cemal çok ciddi yazılar yazar, anlarsanız.
yok uzatmayım da ben demokratiklik adına dedim..herhalde bi yerlerde bi uyarı almıştır...aynı kural aynı ceza olayı varya ondan.. kişiye göre değişmiyodur tabi yhaa benim aptallığım..yada silinmiştir anlamsız olanlar..o bakımdan..kusura bakmayın..

saygılar..

" İnsanlar çabuk yükselenlere değer verirler..Hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez..! "
Alt 11-09-2008, 11:30
çakırcalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
çakırcalı çakırcalı isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Standart Cemal

boopss´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
öylemi olmuş..e affetmek büyüklük tabi..rızacıyım sizden saolun..Cemal arkadaşı atıyosunuz o zaman yakınlarda ya..? hayır çözmek zorunda değiliz ve konuyla alakalı değil diyince..doğal olarak düşünüyo tabi insan..

Atmayın bence neşeli yazılar yazıyo..
Cemal adlı arkadaş, bana göre bu forumda en ciddi ve dolu yazan ve yazılarını da son derece zevkle ve özenle takip etmeye çalıştığım arkadaşlardan biridir. Zevzeklikle espiritüel anlatım birbirinden alabildiğine farklı kavramlar olduğu için, siz bunu farketmiyor olabilirsiniz.
Alt 11-09-2008, 17:16
Denetimdeki Üye

çakırcalı´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Cemal adlı arkadaş, bana göre bu forumda en ciddi ve dolu yazan ve yazılarını da son derece zevkle ve özenle takip etmeye çalıştığım arkadaşlardan biridir. Zevzeklikle espiritüel anlatım birbirinden alabildiğine farklı kavramlar olduğu için, siz bunu farketmiyor olabilirsiniz.
ben kötü anlamsız yazılar yazıyor sürekli mi dedim?...Farkındalık bir tek sizin kabiliyetiniz oluyo o zaman..Ben arada bir de olsa yazdığı yazılara uyarı geliyodur herhalde ben bir egelinin yazdıklarını okumakta zorlanıyorum ve okurken hepimiz çözmek için çabalamak zorunda değiliz.. madem böyle bir kural var..onada bu uyarı yapılmışmı diye sordum...

Ayrıca cemal bey zaten yandaş aramıyodur..Bi yerlerden çıkıp onu sevdiğinizi söylemeniz onun için sanıyorumki birşeyi değiştirmez..ha sizi daha çok sever belki..Ama rahatlatıyorsa..sevdiğiniz diğer yazarları da paylaşın bizle lütfen..

Bide yazdığımın manasını düz cümleleri okuyarak anlarsanız..Mecazisini düşünmezseniz..Farkındalığınız sizi yanılgıya düşürür..

Saygılar..

Alt 11-09-2008, 19:11
evrensel-insan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
evrensel-insan evrensel-insan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

evrensel-insan - MSN üzeri Mesaj gönder

Saygideger arkadaslar;

Cemal arkadasimiz, bence bu siteye "renk" katan, sayili yazarlardan biridir. Bence, onun en buyuk ozelligi; en ciddi konulari bile, saka yollu aciklayabilme ozelligidir. Ayrica, taktir edilmesi gereken bir yonu de, onun kendi dusunce ve davranislarina ne kadar sahip cikabildiginin yaninda, kendisiyle ayni gorusu paylasmayan, farkli goruslere gosterdigi dusuncesel ve davranissal yanasimdir.

Bu onun birey olma yolundaki, en tutarli ozelligi, ustelik bireyci-cikarci, bencil ve egoist olmamasinin da garantisidir. Onun kivrak zekasi, her nekadar dini yonu agir bassada, din disini da gorebilen ve degerlendirebilen bir yapidadir. Ustelik, yazilarinin icerigide, kendisini egittigini, dunya da olup bitenleri takip ettigini ve bu olup bitenleri degerlendirebilecek kadar bir bilgiye sahip oldugunu ve kendisine verilen degerleri, kendi oz bilinciyle nasil sorgulayip nedenledigini gostermektedir. Kendisi, bir bireyde olmasi gereken saygiya sahip sitemizin ender yazarlarindan biridir.

Unutmayalim ki, cemal duzeyine erismis yazarlardan, her zaman ve her kosulda, ogrenecegimiz cok seyimiz var.

Ben onun yazilarini, disaridan bakarak ve notr algiyla ve zekle ve ilgiyle takip ediyorum. Bu toplumun, cemal gibi yazarlari elestirmek yerine ona sahip cikmasi gerekir. Cunku bu duzeydeki bir yazara sahip cikmak, cikanin kendi menfaatinedir.

Cemal, kardesim; hakkinda haddim olmayarak bir bireysel yorum yaptim. Eger yorumlarimda, seni rahatsiz eden bir yon varsa; onu da bilmek isterim. Cunku seni "uzmek" benim yapabilecegim en buyuk hatadir.

Konuyla bag kurarsak; Cemal gibi karakterler "ol" deyince olmuyor. Kendilerini yetistirerek, okuyarak ogrenerek, sorgulayip nedenleyerek, senelerin getirdigi, tecrube, gozlem ve birikim temelinde olusuyor.

Saygilarimla;
evrensel-insan

Evrensel-Insan - Yapılandırmacı Epistemoloji/Bilişsel Bilim/Qua Felsefesi/Serbest Düşünce/Devrimci Sorgulama/Zihinsel Devrim - Evrensel-Insan Zihniyeti
Alt 11-09-2008, 20:53
çakırcalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
çakırcalı çakırcalı isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

boopss´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben kötü anlamsız yazılar yazıyor sürekli mi dedim?...Farkındalık bir tek sizin kabiliyetiniz oluyo o zaman..Ben arada bir de olsa yazdığı yazılara uyarı geliyodur herhalde ben bir egelinin yazdıklarını okumakta zorlanıyorum ve okurken hepimiz çözmek için çabalamak zorunda değiliz.. madem böyle bir kural var..onada bu uyarı yapılmışmı diye sordum...

Ayrıca cemal bey zaten yandaş aramıyodur..Bi yerlerden çıkıp onu sevdiğinizi söylemeniz onun için sanıyorumki birşeyi değiştirmez..ha sizi daha çok sever belki..Ama rahatlatıyorsa..sevdiğiniz diğer yazarları da paylaşın bizle lütfen..

Bide yazdığımın manasını düz cümleleri okuyarak anlarsanız..Mecazisini düşünmezseniz..Farkındalığınız sizi yanılgıya düşürür..

Saygılar..
1- Cemal arkadaşla ilgili düşüncelerimi söylerken onun kullandığı yöresel ağzı hiç düşünmemiştim. Kendisi hiç olmazsa kendi kültürüne uygun bir ifade sergiliyor, yöre ağzını kullanıyor ve bunun da anlaşılmaz bir yanı hiç yok. Asıl söz söyleyecekseniz, "oluyo", "geliyodur" vb. yoz internet ağzıyla yazışanlara söyleyin. Kendisi yöresel bir ağız kullanıyor olsa da ve hatta benimle (forum çizgisi anlamında) birçok konuda zıt fikirlere sahip olsa da, fikirlerini ifade edebilme bakımından son derece başarılı bulduğum biridir.

2- Cemal arkadaşın yandaşı falan değilim, kendisiyle (mesajından alıntı almak veya yanıtlamak dahil) hiçbir teşrikimesaim olmamıştır. Onun da, birilerinin kendisini savunmasına ihtiyaç duyacağını hiç sanmıyorum. Sadece dikkat ettiğim kadarıyla kendisi çok uzun aralıklarla foruma katılıyor. Forumun bir üyesi olarak şahsen varlığından haz duyduğum biri hakkında düşüncelerimi ifade ettim, buna da hakkım var. Sevdiğim diğer yazarları soruyorsunuz, sizin dışınızda herkesin yazılarını okumaya değer buluyorum; çünkü hepsi de (bana göre yanlış olabilir, doğru olabilir) sahip olduğu fikri paylaşmaya çalışıyor, "Ailenizin hidayete erdiricisi geldi hanımlar! Üç kelimeyle imana getiririm." ukalalığıyla zevzeklik yapmaya çalışmıyor, üç kelimeyle imana gelmiş görüntüsü sergilemiyor.

3- Yazdıklarınızda anlaşılacak bir şey bulsam anlayacağım da, kullandığınız gülen yüzler, kelimelerinizden fazla. Bir insan, imzasında kendini bu kadar iyi tarif edemez.
Alt 11-09-2008, 22:58
Denetimdeki Üye

çakırcalı´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
1- Cemal arkadaşla ilgili düşüncelerimi söylerken onun kullandığı yöresel ağzı hiç düşünmemiştim. Kendisi hiç olmazsa kendi kültürüne uygun bir ifade sergiliyor, yöre ağzını kullanıyor ve bunun da anlaşılmaz bir yanı hiç yok. Asıl söz söyleyecekseniz, "oluyo", "geliyodur" vb. yoz internet ağzıyla yazışanlara söyleyin. Kendisi yöresel bir ağız kullanıyor olsa da ve hatta benimle (forum çizgisi anlamında) birçok konuda zıt fikirlere sahip olsa da, fikirlerini ifade edebilme bakımından son derece başarılı bulduğum biridir.

2- Cemal arkadaşın yandaşı falan değilim, kendisiyle (mesajından alıntı almak veya yanıtlamak dahil) hiçbir teşrikimesaim olmamıştır. Onun da, birilerinin kendisini savunmasına ihtiyaç duyacağını hiç sanmıyorum. Sadece dikkat ettiğim kadarıyla kendisi çok uzun aralıklarla foruma katılıyor. Forumun bir üyesi olarak şahsen varlığından haz duyduğum biri hakkında düşüncelerimi ifade ettim, buna da hakkım var. Sevdiğim diğer yazarları soruyorsunuz, sizin dışınızda herkesin yazılarını okumaya değer buluyorum; çünkü hepsi de (bana göre yanlış olabilir, doğru olabilir) sahip olduğu fikri paylaşmaya çalışıyor, "Ailenizin hidayete erdiricisi geldi hanımlar! Üç kelimeyle imana getiririm." ukalalığıyla zevzeklik yapmaya çalışmıyor, üç kelimeyle imana gelmiş görüntüsü sergilemiyor.

3- Yazdıklarınızda anlaşılacak bir şey bulsam anlayacağım da, kullandığınız gülen yüzler, kelimelerinizden fazla. Bir insan, imzasında kendini bu kadar iyi tarif edemez.
Burada güzel kelimelerle içleri hakaret dolu ama niyetinin iyi olduğunu düşündüğüm bu arkadaşa..Yaptığı iyi niyetli hakaretler ve kullandığı uslubun saygıdeğer oluşundan ötürü..

Eveleme geveleme gibi tekerlemelerinizi yazmaMA nızı çünkü onun iyi niyetli olduğunu düşündüğümü ve bunlarıda gülerek ve kendime ait ZEVZEK liğimle
kabul ettiğimi beyan ederim..

Terbiyesizlik sınırlarını benim gibi gülen yüzler alıyom ediom gibi ifadeler sizi salaklar sizi zevzekler gibi ifadeler kullanmadan saygılı bir hakaret mesajıyla aşabilme yeteneğinizi alkışlar, yönetim tarafından dikkate alınmaması ve uyarılmamanızı önemle rica ederim..

İmzama BENDE, SENDE, son 100 yılda uydurulmuş ve tapınılan sönmeyede mahkum herşeylede ve bundan sonrada tüy ve tozdan farkı olmayacak tüm düşünceler,formüller, insanlar, felsefeler, bilimler, dini kitapları, inançlar dahildir...

Cemal kardeşim..Sen okudun yukarda yazdıklarımı..Anladın da manasını..Senle alakası olmadığını..Hayırlı geceler herkese..

detaylı anlatım için KİNAYE boşluk bırakın NEDİR yazın 3030 a gönderin..Cevabı yanıbaşınızda..

Güldüğüm içinde özür dilerim tabi..

Alt 11-09-2008, 23:10
qw19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
qw19 qw19 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Lütfen burada devam ediniz.
Selamlar.

Önerilen Siteler