Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 13-09-2008, 13:17
gokheyn gokheyn isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart bu ülkede asıl içmeyenlere mahalle baskısı var

bu başlığı islam forumunda mı yoksa burda mı açmam gerektiği hakkında bayağı düşündüm ve gördüğünüz gibi burda açmaya karar verdeim.
ben burda her yelpazeden insanın bu konu hakkındaki görüşlerini merak ediyorum.yazarsanız sevinirim.
Alt 13-09-2008, 13:38
serüvenci serüvenci isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

böyle bir iddia ile atılmak önce verilerini veya izlenimlerini ortaya koyman daha uygun olurdu.

saygılarımla.
Alt 13-09-2008, 14:17
Üye

birincisi bu benim idaam olmadığı için bi yorum yapmak istemedim.ama başbakanımızın dediği gibi bi mahalle varsa ben o mahallede yaşamayı çok isterim.
bu meclis sokokta içki içilmesini yasaklamadı mı?evet yasakladı.bi sürü saçma sapan yasa meclisten geçirilmeye çalışılmadı mı(türban vs.)
şimdi başbakan kalkıp bunları nasıl söylüyo?
asıl bu ülkede muhalifler eziliyo bence.
Alt 13-09-2008, 15:00
çakırcalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
çakırcalı çakırcalı isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Evet, bu iddia hazreti başbakanımız (S.A.B) ın ve onun sahabesinin akli ve ilmi derecelerine işaret etmektedir ki son derece doğru bir tesbittir. Hakikaten de birçok dini bütün kardeşimiz, vatanın muhtelif kesimlerinde içki içmedikleri için tekme tokat dövülmüş, joplanmış, hatta ramazanda otuç tuttuğu için, lokantada veya üniversite kantininde yemek yemediği bir sırada öldürülmüş, camidenlerden toplu halde çıktıkları bir sırada oruç tutmayıp namaz kılmayanlar tarafından teBRik sesleri eşliğinde katledilmiştir... Hatta bazı zındıklar, Sivas-Madımak otelinde toplu intihar eylemleri sırasında kendileriyle birlikte 2 otel görevlisini, 2 de müslüman kardeşimizi ölüme sürüklemişlerdir ki buna rağmen yine müslüman kardeşlerimizin yoğun çabaları sayesinde bu azgın güruhun eylemlerinde sadece 33 kişi amacına ulaşmış, diğerleri sevgi sözcükleri ve umut vaatleri eşliğinde intihardan vazgeçirilerek yan binalara çekilmiş veya itfaiye erlerine teslim olmaları sağlanmıştır.

"-müştür, -miştir" diyorum; çünkü bunlara ben her ne kadar şahit olmadımsa da, hazreti başbakanımız (S.A.B) bu iddiada bulunduğuna göre mutlaka doğru söylüyordur. Koskoca başbakan yani, boru mu?...
Alt 13-09-2008, 16:23
Üye

ya çakırcalı valla çok güzel olmuş bütün duygularıma tercüman olmuşsun ellerine sağlık

Önerilen Siteler