herkese merhaba
ben yeni üye randallflagg

)
hemen -ilk olarak- belirteyim ki siteye üye oldum ve otomatik olarak gelen mesajdan anladığım kadarıyla tek topic açabileceğim kategori burası oluyor..
forumu daha incelemedim.. hiç bir entryyi okumadım, zamanla kendi "forum altkültürünüzü" oluşturduğunuz formatınıza hatalı bir şey yazıyorsam affola..
agnostisizm'e "benzettiğim" bir görüşüm var benim.. şu ana kadar turan dursun'un hiç bir kitabını okumadım.. turan dursun'u yıllardır duyarım.. ama kim olduğu hakkında yüzeysel bir bilgim var açıkcası.. bir tek ilhan arsel'in "şeriatdan kıssalar" isimli kitabının büyük bölümünü "yıllar yıllar evvel" okudum..
ben genelde kendim yorumlamayı seviyorum.. çünkü herkesin karakteristik bir özelliği vardır.. dünyadaki "her bir birey" farklıdır..
turan dursun'un "din bu" serisinden yıllardır haberdarım.. yıllardır okuyacağim da güyya

) ama tembelliğe denk geliyor

) bi türlü okuyamadım..
geçenlerde ankara, karanfil sokak daki dost kitabevinde uzun uzun inceledim, benim kur'an veya diğer islami yorum kitaplarını okurken aklıma gelen şeylerden, sorduğum şeylerden de bahsetmiş çoğunlukla.. ama çok ilginç, aklıma gelmeyen, adeta "aaa harbiden lan" dediğim bazı konular da vardı.. bunlar sebebiyle param olduğu anda ve şu anda okumakta olduğum kitapları bitirince hemen alıp okuyacağim.. bacaklarım ayakta durmaktan sızlamaya başlayınca rafa geri koyup çıktım dost'dan
"turandursun.com" dan da yaklaşık 1 yıldır haberdarım.. ama üye olmak buguneymiş..
biraz tembelim galiba

))
bu konularda görüşlerimi yazmayı seviyorum..
ekşisözlük ve privatesözlük dışında yazdığım pek bir site yoktu internette..
yazı yazmak için halihazırdaki ortamlardan olan "forum" formatını pek sevemedim.. ekşisözlükte 2004 den beri, privatesözlükte de (ki ordaki nickim de randallflagg) 2006 dan beri yazarım bu konularda.. forumları pek sevemedim.. ama turandursun.com gibi "sadece belli bir konusu" olan bir ortam ayrıcalıklı olmalı.. çünkü burda "her kesimden insan değil de", daha çok "kendim gibi" insan bulabileceğimi ümit ediyorum..
ama başarısız forum deneyimlerim sonucunda biraz da "önyargım" var açıkcası.. umarım burayı da kuşatmamışlardır "forumun konusu ile alakasız, başka başka amaçları olan kişiler".. neyse daha ilk mesajdan antipatik olmayalım.. :P :P
ehh peki ben uzattıkçaa uzatırım.. başka entrylere artık

))
merhaba yazısı olduğu için kısa keseyim, şimdilik..
herkese merhabaaaaa

)