Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 03-10-2008, 02:32
placebo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
placebo placebo isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Ateistin dizinin bağını çözen ayet!!!

06 09 2008 00:04
43 yaşındaki Alman ateist, Şehadet getirerek İslam'ı seçti.. İslam'ı seçmeden önce bir boşlukta yaşadığını söyleyen Scieke, kendini İslam'a çeken ayeti okudu.

İslam dininin anne ve babaya verdiği önemden etkilen Alman ateist sigortacı Müslüman oldu. 18 aydır Antalya'nın Manavgat ilçesi Side beldesinde yaşayan Gabriele Schieke(43) Manavgat Müftülüğü'nde yapılan ihtida (din değiştirme) töreninde Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

Müslüman olan Gabriele Schieke, Elif Nur ismini aldı. Schieke'yi mutlu gününde Türk eşi Mustafa Kemal Bindiren yalnız bırakmadı. İslam dinini seçen Schieke'ye, Müftü Halil Taş ve vaize eşi Fedan Taş Almanca Kur'an-ı Kerim meali ile İslam ilmihali hediye etti.

1 yıl önce Side'de kuaförlük yapan Mustafa Kemal Bindiren ile evlendikten sonra Bindiren soy ismini aldığını belirten Schieke, İslam dini kendi rızasıyla seçtiğini ifade etti. Bir yıl içinde Almanca olarak Kur'anı 2 defa okuduğunu belirten Schieke, Müslüman olmadan önce ateist olduğundan ölüm korkusuyla içinde bir boşluğun olduğunu ifade etti. Schieke, "Müslüman olduğum için kendimi bir tüy gibi hafif hissediyorum. Yeni dinimi araştırdım ve bütün benliğimle kabul ettim. Müslüman olmamda İsra Suresi'nin 23 ayeti çok etkili oldu. Rabbimin ayette buyurduğu 'Eğer onlardan biri ya da her ikisi senin yanında ihtiyarlık çağına ulaşırsa , sakın onlara 'öf' bile deme; onları azarlama; onlara tatlı ve güzel söz söyle' okuyunca ayaklarımın bağı çözüldü. İçimi tarifi imkansız mutluluk kapladı. Eşime Müslüman olacağını söyledi. Ramazanın beşinci günü de Müslüman oldum."diye konuştu.

Yeni Müslüman olmuş birinin Cenab-ı Allah'ın geçmiş bütün günahlarını bağışladığını ifade eden Taş, Schieke'nin İslam dini ilgili öğrenmek istediği konular hakkında her zaman yardım olacaklarını söyledi. Müftülük personeli toplu duanın ardından Mustafa Kemal- Elif Nur Bindiren(Gabriele Schieke) çiftini tebrik etti.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sen 43 sene ateist yaşa sonra gel isra 23 ayetinden dolayı müslüman ol..Harun yahya'nın irdelediği sözde bilimsel ayetleri okuyup olsaydı gam yemeyecektim.Bu ne biçim ateist arkadaşlar.Tipini görmek için linke tıklayın..

Hele Gazetenin başlığı tam komedi..Dizinin bağı çözülmüş ..Yani son derece etkileyici bir ayet.

http://www.haber7.com/haber/20080906...cozen-ayet.php
Alt 03-10-2008, 02:54
meaculpa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
meaculpa meaculpa isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Batıda aile kavramı bizim ülkemizde oldugu gibi değil tabi. Daha kopuk ilişkili ailelelerin çoçuklarından bu kadın diye düşünüyorum. Bu nedenle de ailevi bir noktaya dikkat çeken bu ayet hanım ablamızı etkilemiş olabilir. Çoçukluğuna inersek şimdi.... demeyecegim.

Ama harbi uyduruk olmuş ya, ama hidayet nerden gelir belli mi olur Allah'ın işi bu

Sizde kıskanmayın kadın kurtarmış ahretini işte
Alt 03-10-2008, 04:59
çakırcalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
çakırcalı çakırcalı isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Böyle kıytırık bir ayetle dizlerinin bağı çözülen ateistin önce beyninin bağı çözülmüş demektir.
Alt 03-10-2008, 11:31
ozgur_beyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgur_beyin ozgur_beyin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

genç bir adam bara gider bir sarışının yanına oturur ona. size bir duble içki ısmarlayabilirim der sarışın''hayır bacaklarıma dokunuyor''der
genç adam''hayrola romatizmanızmı var ,diye sorar
satışın''hatır içince kolay açılıyor, demiş.
bununda bir ayetten dizlerinin bağı çözülmü merak ediyorum .nisa 34 okuyunca ne hissettti

sorun cahil olman değil , kendini alim sanman
Alt 03-10-2008, 13:27
aydoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
aydoe aydoe isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

18 aydır Antalya'nın Manavgat ilçesi Side beldesinde yaşayan Gabriele Schieke(43), İsra Suresi 23. ayetten etkilenerek İslam'ı seçti.

Alman bayan 43 yaşında 30 yaşında Mustafa Kemal Bindireni bulmuş ,islamıda seçer herşeyi yapar,budist bile olabilir.
Niye hiçbir haberde eşinin yaşı verilmemiş acaba?
Aşk yaşa başa dine bakmıyor demek ki

''asla değişmeyecek hükümler getirdiğini iddia etmek,aklın ve ilmin gelişimini inkar etmek olur''
Alt 03-10-2008, 13:33
pante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pante pante isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Bu hidayet ve öyküsü bir ekip işidir. Sadece müslüman olan kadına ait değil yani.
Bu ekipte koca var, kayınvalide var, görümce-elti var. Bunlar hidayette etkili, ardından da hidayet öyküsünün renklendirilmesinde etkili.

Senaryonun asıl düzenleyicisi, tertip-tören-medya vs. konularında etkili olan müftülük. Hem müslüman sayısını arttırmış hem de yeni müslüman üzerinden propaganda.

Dinci medyanın da hakkını yememek lazım. Onların da elbette hidayet öyküsünde emekleri vardır. Biraz katkı maddesi, biraz tatlandırıcı vs.

Benim merakım, kadının nasıl bir ateist olduğu.
Çünkü artık önüne gelen gayrimüslime ateist denmeye başladı.
Madem ateistti bu kadın, bir müslüman nasıl evlenir ateistle?
Evlenmeden önce imana gelmesi gerekmez miydi?
Bu öykü başından sakat.

Bu haberlere abartma da olsa müslümanların ihtiyacı var, arada gönüllerinin okşanması, motive edilmeleri şart. Ki İslam'ın nurunu tamamlama yolunda yol almakta olduğu inançları zedelenmesin.
Alt 03-10-2008, 13:49
kafasikarisik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
kafasikarisik kafasikarisik isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Ben biraz daha ağır konuşacağım. Bu bir islamo-faşist propaganda. Tarihte türlü önekleri mevcut. Hitler Almanyası'nda Göbels taktiği, şaşaalı nazi partisine kayıtlar, Menderes-Bayar Türkiyesi'nde Vatan Cephesi olayları bunlara güzel örnektir. Akın akın insanlar bize koşuyor propagandası. Bunu sonu hayır değil. Üstelik buram buram "mahalle baskısı" kokuyor. Olayın kahramanlarına bakın kabak gibi ortada.

insanlar yağmurdan kaçar
ama su dolu küvetlerde
otururlar. C.Bukowski
Alt 03-10-2008, 14:22
sowsow sowsow isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Tamamen haberi yapanların abartması hemde sağlam bi abartma.Ayrıca o kadın ateist filan değildir sanmıyorum.Acaba şu ayetide okudumu o bayan ''biz insanların ve cinlerin çoğunu cehennem için yarattık'' bence bu ayette daha çok insanın ayağının bağları çözülür korkudan bence önce bunu okudu korktu ve islamı seçti...

DİNLERE ve FAŞİZME hayır!!!!!
Alt 03-10-2008, 14:47
meaculpa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
meaculpa meaculpa isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

pante´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu hidayet ve öyküsü bir ekip işidir. Sadece müslüman olan kadına ait değil yani.
Bu ekipte koca var, kayınvalide var, görümce-elti var. Bunlar hidayette etkili, ardından da hidayet öyküsünün renklendirilmesinde etkili.
bu güzeldi...
Alt 03-10-2008, 18:31
Aydınus
Üye Değil

Çok merak ediyorum ; din hükümleri gereği kocası , üzerine iki tane Rus Nataşası getirse dizlerinin bağı ne hale gelecek .

Önerilen Siteler