frodo´isimli üyeden Alıntı
Düşünüyorum da sanırım tüm bu saldırıların amacı aslında bir tür reklam. Adnan Oktar'ı "möhim şahsiyet" haline getirmenin usta bir senaryosu ile karşı karşıyayız.
|
Katılıyorum, şu anda anti-evrim piyasasının tekelini elinde tutuyor. Evrim fikrini yeterince anlamayıp, çeşitli kişisel nedenlerden dolayı karşı çıkan kopyala/yapıştır cıların en çok kaynak aldıkları yer yine onun yazdırdığı yazılar.
Anti-evrimciliğe sponsor bulmak evrimciliğe göre daha kolay ve kârlı olsa gerek. Sayıca karşılaştırıldığında anti-evrimcilik hakkında piyasada daha fazla internet sayfası olduğunu söyleyebiliriz. Normal vatandaşın kütüpanesinde bulunan Evrim/Anti-evrim kitapları oranına bakarsakta bu sayının sıfıra yaklaşmakta olduğunu görürüz.
Şu bir gerçekki Türkiye'de "Anti-evrimcilik" mesleğini en iyi yerine getiren insan HY dır. Onun emrinde çalışan destekçileri/yalakaları da ya "kaz gelen yerden tavuk esirgenmez" diyerek yaptıkları işe gözlerini kapatıyorlar, ya da gerçekte kaz olan kendileri.