Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 17-10-2008, 13:48
ozgur_beyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgur_beyin ozgur_beyin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Standart Islamin güzellikleri(yalanlari)

İmam hatip okullarında okutulan siyeri nebilerde bir bölüm vardır
peygamberimizin doğuşunda meydana gelen harikulade haller
bu olaylar özetle şöyledir
''Kâ'be içinde bulunan putlar yüzüstü düşüp kırılmış; Medayin şehrinde Kısrâ (İran hükümdarı)nın sarayı sarsılmış ve ondört sütun yıkılmış, Istahrâbâd şehrinde ateşe tapanların, bin yıllık ateşgedeleri sönmüş, Sava gölü kurumuş, Semâve deresindeki sular taşmış, göl olmuş, İranın en büyük hâkimi Mubidan rüyasında, bir takım serkeş develerin bir bölük Arap atlarını yederek Dicle nehrini geçtiklerini, İran topraklarına dağıldıklarını görmüştü.''
bu saçmalıklar genç beyinlere bir gerçekmiş gibi enjekte edilir, daha sorgulama
yapamayacxak kadar bilgiyle mücehhez fikri olgunluğac erişememiş
genç beyinler buna inanır ve ileriki yaşlardada bu saçmalıkları hayatına taşır.
yaşı kemale erse bile bunu islamın mucize ve güzelliklerinden sayar.
saymakla kalmaz etrafınada anlatır
bir defa şu bilinmeliki muhammedin doğum yılı kesinlik kazanmamıştır
ya 570 yada 571yıllarından biridir yılı belli olmayan bir doğumda bu kabil saçmalıklarıkim tesbit edip kayıt altına almıştır
ayrıca güya doğduğundaki pozisyonuda şöyledir. anasından çıktığında sünnetlidir ve göbek bağı kesilmiştir(ebe yukarda!!!'')ve elleride yukarı doğru bakmaktadır .demekki anasından çıktığında yukardaki yaradana karşı şükür halindedir. bu ne büyük güzellik ve mucizedir yarab.
akla uymayan bu saçmalıklara tahmmül edemeyen siyerciler tevil yoluna sapmışlardır ve şöyle tercüme etmişlerdir
Hakîkat şudur ki: Yıkılan Kisrânın sarayı değil, bütün İranın saltanatı, Bizansın satveti, Çin'in azametiydi. Sönen ateş, mecusîlerin ateşgedelerinde parlayan alev değil, bütün dünyada küfrün ateşiydi. Kuruyan Sava gölü değil, putperestliğin hâkimiyeti, zerdüştlüğün kuvveti, hıristiyanlığın üstünlüğüydü''
imamı şibli
tabi bu saçmalıklara şakkı sadrı ve üstünde ona gölge yapan bulutuda hatırlatmak gerekir
ama yukardaki parağraftaki harikulade haller taberide vardır.

herhalde aldostu'm bu güzelliklerden haberdar değil bir katkıda ben yapayım dedim. belki islam busayede biraz daha güzellşir
bir sonraki yazımda islamda ''yukarı kavramı ve levhi mahfuz' olacaktır
''

sorun cahil olman değil , kendini alim sanman
Alt 17-10-2008, 14:43
breymin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
breymin breymin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

saygideyer özgürbeyin,internet ve uzay caginda bu palavralari insanlara yutdurmak gercekden ayri bir mucize,islam gercekden bir mucize.

Bir dinin tabii olmasi icin akla,fenne,bilime ve mantiga uygun olmasi lazimdir.
M.K.ATATÜRK
Yalan ne kadar büyükse inanani o kadar cok olur.
adolf hitler
Söylesem tesiri yok,sussam gönül razi deyil.Fuzuli
Alt 17-10-2008, 22:50
pervane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pervane pervane isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Sevgili Şeyhim;
Bu hikaye etrafımda bulunmuş Müslümanlar tarafından bana her anlatıldığında nasıl bir bıkkınlık hissettiğimi anlatamam. Sonra baktım böyle olmayacak kulaklarımı tıkadım. Kesin hala anlatmaya devam ediyorlardır da ben duymuyorum.

Bu da Pervane’nin Doğum hikayesi :

Babam tarlada çift sürüyormuş derken birden saban kırılmış, ardından şiddetli bir yağmur bir fırtına üç tane keçimiz ve o gün kurtlara yem olmuş, Bizim emektar boz eşeğin akıbeti hala bilinmiyor. Yağmur o kadar şiddetlenmiş ki sel suları köy evlerine girmesin diye komşularımız suyun yönünü hangi tarafa küreklerle çevirmeye çalışmışsa mutlaka başka birinin evine doğru yöneldiği için köyde büyük bir kavga kopmuş ve beş kişi çeşitli yerlerinden en fazla da kafalarından aldıkları darbelerle ciddi bir şekilde yaralanmış, bunlardan biri hala yarım akıllı olarak hayatına devam ediyor.Neyse efendim bu hengamenin ertesinde babam çamurlar içerisinde eve gelmiş ki ben dünyaya gelmişim yağmur dinmiş yıkanıp paklanmış beni kucağına vermişler tabi o tarihlerde cinsiyeti önceden bilemedikleri için isim düşünmek gibi bir hazırlıkları da yokmuş. Anneannem ve Babaannem başlamışlar babama baskı yapmaya adı o değil de bu olsun diye adamcağaz iki tarafı da kırmamak için sesini çıkarmamış ama benim nineler bir güzel kavgaya tutuşup küsmüşler aylarca da konuşmamışlar. Tabi bu işin bir de Dedeler tarafı var Dedenin biri bir isim istemiş babam bu isimin Türkçesini o Kürtçesini, diğer Dedem de Arapçasını bana uygun görmüş bir güzel kavga da orda kopmuş mu.. Dedem küsüp başka şehirdeki amcama gitmiş, derken ilkokula başlamam gerektiğinde akıllarına bana kimlik çıkarmak gelince Nüfus kağıdına Türkçe olanını yazmışlar evde de Kürtçe olanını kullanmışlar. Ama hiç birinin aklına daha sonraki tarihte ayın kaçında, hangi gün, hangi yıl doğduğum gelmediği için benim doğum tarihim yok.

Yaw bana Vahi gelmiş olabilir mi.
Alt 17-10-2008, 23:55
Kıdemli Üye

sevgili pervane tescilli bir şeyh olarak vahiy gelirmi ? bilmem ama senin doğumun daha insani ve mantıklı.

Alt 18-10-2008, 00:09
Titan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Titan Titan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

İslam peygamberinin doğumu sırasında bazı olayların vuku bulduğunu bende okumuştum fakat bu kadar kapsamlı değildi. Doğum olayını bile bu kadar fantastik bir hale getirdiklerine göre hayal güçleri sınırsız olmalı.

Benim işyerinde çalışan bir arkadaşım var, o olmayınca işler gidiyor, işyerine damlayınca da kötüye, biz de tabi "geldin kuruttun" diye espri yapıyoruz, bir nevi arkadaşı evliya konumuna yükseltmiş oluyoruz, peygamberin doğum anında meydana gelen olaylar gibi...

"Aç insanların karnını doyurduğum zaman bana kahraman diyorlar. Bunların neden aç olduğunu sorduğum zaman ise; bana komünist diyorlar"

Ernesto Che Guevera
Alt 18-10-2008, 08:52
Unbeliever Unbeliever isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Standart Sünnet ???

Sevgili Özgür Beyin,

Zaten saçmalıkların en büyüğü sünnetli olarak doğmuş olması. Burada yine ben aynı soruyu sorarım o zaman. Onun peygamber olması mıdır avantajı?Yani ben sünnet olurken acıların en büyüğünü yaşadım ama beyefendi sünnetli doğmuş. Hadi acı kısmını bir kenara bırakalım. O zaman allah neden herkesi sünnetli olarak yaratmamış? Veya bu sünnet olayı nereden geliyor? allah sünneti (ki adı üstünde sünnet) farz kılmamışken bizler neden sünnet oluyoruz veya çocuklarımızı sünnet ettiriyoruz? Farz bile olmayan birşeyin, muhammed öyle doğmuş diye (ki inanmıyorum) farz gibi algılanması yani " bak peygamber bile sünnetli doğmuş, bizim de sünnet olmamız lazım" lafları gibi saçmalıkların, islamiyet safsatasıyla beyni körelmiş toplumumuzda kabul görmesinin nedeni nedir? Hani müslümanlar derler ya allah insanları eksiksiz yaratmıştır. O zaman müslümanlar neden tam yaratıldıklarına karşı olarak bedenlerinden hemde en önemli bölgelerinden eksiltme yoluna gidiyorlar? Kaldı ki bu allahlarının onlara verdiklerini beğenmeyip düzeltme yoluna gitmiş oldukları gerçeğidir. İslamiyet başlı başına bir saçmalık olduğu için bu tip şeyler bana artık normal gelmeye başladı. Aslında sorgulamamak lazım. Ve bu sünnet olayı ile ilgili bir sürü başlık var. Burada yeniden irdelemeye gerek yok. Şimdi size kendi sünnetimi harfiyen aktarayım;

Ben: Baba, ben kestirmiycem pipimi yaaa! (6 yaşındayım)
Babam: Olmaz oğlum, bak abininki de kesilecek. Kesilmezse hasta olursunuz.
Amcam: Bişey olmaz len, acımıycak bile. Sonra denize gidecez her beraber.
Abim: Baba bırak yaaa, korkak işte (yalakaaaa ) bak ben korkuyormuyum hiç?(11 yaşında)
Babam: Afferim oğluma, hadi bakayım sünnetçi amca da geldi.
Sünnetçi:RÖaaargh, kesilecekler neredeee....
Ben: Anneeeee, istemiyooommmm
Amcam:Kaçma layn, gel buraya eşşek sıpası...
Abim: Dur amca ben yakalarım (Sanki düşmanıyım eşşoğlueşşeğin)
Babam:Bırakın gitsin.Paşa paşa gelecek.
.....(2 saat sonra)

Annem:Hadi oğlum çık dışarı (WC de saklanıyorum)
Ben:Gitti mi o?
Babam:Çık oğlum gitti.
Ben: İnanmıyorum sizee
Babam:Ulan çıksana dışarı rezil olduk millete
Annem: Saçmalama bey, çocuk korktu işte beklesinler aceleleri ne?
Babam:İyi ben gidiyorum çıkar şunu dışarı.
Annem: Hadi güzel oğlum benim gel dışarı da bi an evvel bitsin, sen de oyuncaklarınla oyna.
Ben: (oyuncak lafına kandım) tamam çıkıyorum...

.....(Cırrrt..gitti bizim ufaklığın fazlalığı)

Ben:UVAAAHAAAAAA..ACIDIIIII...
Sünnetçi: Nıhahhaahaaa....Kestim işte...Bu fazlalık kemerimi süsliyecek...
Abim: Anneeee...çok acıdı...uvvvaaaaaaaaaaah...(Nooldu düdük? hani bişi olmazdı)
Amcam:Oldu da bitti maşallah....
Babam: Oy ben fena oluyorum...
Annem: Allah belanı versin sünnetçi...ne ağlatıyorsun çocuklarımı...
.......
(2 saat sonra)

Ben: Abi bak silah ne güzel...araba da harika
Abim: Ühühühhüüüü...fırk..ühühühüüüü...acıyo yaa...(hala ağlıyor)

....sürer gider...

Bu olaylar kesinlikle yaşanmıştır. Harfiyen hatırlıyorum. Çünkü hayatımda ki en büyük travmalarımdan biridir. Sünnetçi halen yaşamaktadır ve bir çok çocuğa aynı travmaları yaşatmaktadır. Başımdan geçen bu olayın sizleri biraz olsun güldürmesini umuyorum. Ama gülerken de (varsa eğer) çocuklarınızın yaşayabileceklerini de düşünmenizi...

Sevgiyle kalın...
Alt 18-10-2008, 09:09
KızıL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KızıL KızıL isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

ben sünnetli olduğuna bile inanmıyorum.. sünnetliyim deyip kandırmıştır yada sonradan olmuştur...

ÖRGÜTLENİN!!!
Alt 18-10-2008, 11:11
elturhani elturhani isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Dinlerden Özgürlük grubu üyesi arkadaşlar sizi Allah ve resülüne imana davete diyorum. Size iyi bir müslüman olmak için yeterli süre verilmiştir bu süreyi iyi kullanın ömür insanın en büyük sermayesidir bu sermayeyi boş işlerle harcamayın. Sizin varlığınız kainatın varlığı Allahın varlığına delildir. İnsanın doğup büyüyüp ölmesini takdir eden bir güç vardır o güç madde değildir zamanda değildir. Zamanı da maddeyi de hayatı da yaratan Allahtır. Sizin iddia ettiğiniz doğru olsa bile bizim bir kaybımız olmaz. Biz hayatımızı yine yaşıyoruz. Müslüman olmamız bize hayattan lezzet almamıza engel değildir. Ama sizin müslüman olmamanız kalbinizin derinliklerinde size büyük sıkıntılar yaşatıyor. Siz madden toksanız bile ruhen açsınız. Teniniz ilahlaşmış çiğnenen ruhunuza. Roger Garaudy'nin Cat Stevensin yaptığını yapın selamete kavuşun. Beğenmediğiniz müslümanlar gibi olmayın siz dosdoğru bir müslüman olun. Vesselam
Alt 18-10-2008, 11:22
breymin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
breymin breymin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Sayin elturhani,iyi müslüman nasil olunur?iyi müslümani va kötü müslümani nasil taniriz?iyi müslümanin canlilar alemine faydasi nedir?saygilar

Bir dinin tabii olmasi icin akla,fenne,bilime ve mantiga uygun olmasi lazimdir.
M.K.ATATÜRK
Yalan ne kadar büyükse inanani o kadar cok olur.
adolf hitler
Söylesem tesiri yok,sussam gönül razi deyil.Fuzuli
Alt 18-10-2008, 11:44
Kıdemli Üye

sevgili unbeliever dinlerde bazen dinin önüne geçen adetler oluşur ve toplum bundan kopmaz bizim toplumumuzda bunlar sünnet türban olarak öne çıkmıştır. bunu başka bir yere kanalize edemezsin çünkü bu uygulamalar toplumun çoğunun beyin hücrelerine çıkmayackgibi nakşedilmiştir
elturhaniburası cuma hutbesi verilecek yer değilayrıca burdaki insanlar sellemehüsselam
laflara karnıda gözüde toktur.
sen islamın içinde kendini harikalar diyarında sanıyorsun. bilki islamda harikalar diyarı diye bir yer yok.bu siteye üye olmuşsun ama zengin içeriğini okumayı tenezzül etmemişsin
sen cami hutbelerinde bilgisi ve feraseti eksik hocalardan öğrendiklerini burda
''saklı hikmetler''elindeymiş gibi sallayıp duruyorsun
senin burda akıl vermeye çalıştığın insanlar senin yaşadığın bölgeye müftü olacak kadar islamı bilirler. burda bence islamı en ez bilen sensin. bunu hiç unutma.biraz forumlarda dolaş. sonra konuş

Önerilen Siteler