sargon´isimli üyeden Alıntı
Herhalde Akhenaton ve benzer dusunceleri paylasanlara gore ilk uc gruba da giriyorumdur. Hem Turk komunisti, hem Turk liberali hem de Turk Kurtcusu olma ihtimalim var. Ama nedense zenci baskan istiyorum. Ustelik Turk irkcilarini da McCain ve Palin ekibine cok benzetiyorum. Neden acaba?
|
Sayın sargon kendi kendinizi ele verdiniz.

Öncelikle ben orda rengi laf olsun diye yazmıştım, emperyalizmin rengi olmaz.
Ülkeyi emperyalizme sürükleyen ve bu uğurda maşa olup ülke GSMH emperyalistlere aktaran 4 grubu belirttim sadece.Bu öylesine yazılmış değil 100 yıllık bir tespittir.
Hiç bir solcu ülkedeki insanların gelir düzeyi ile ilgilenmez.Varsa yoksa Marks_lenindir, oda çökmüş ve ekonomi politiği olmayan sanayi devrimi ingilteresi üzerine yazılmış anti-tezdir, fakat M-L ciler bunu göremez, kaldıki rusyadaki devrimide amerika yapmıştır.
Keza yeni liberal eski komünislerin durumuda ortadadır.Para için bırak ruhlarını satmayı kendilerini bile satar.
Diğer grup amerikan bayrağında namaz kılanlar, bunlar için söylenecek tek söz yok, emevi kültürünü islam yapıp milleti soymaktan başka hiçbirşey yapmazlar.
McCain'i Türk ırçılarına benzetmişsiniz , bu konu iki başlığa neden olur, birincisi Türk ırkçılığı soyculuktur ve pax-amerikancı ırkçılıkla uzaktan yakından alakası olmayan , ezilen toplumlara tarih sahnesinde ordularıyla desteğe giden bir millettir.
diğeri ise herkes McCain gibi düşünsede ülke parasını emperyalizme peşkeş çektirmese değilmi.
Peki Asıl önemli ve can alıcı soru : Yukarıda yazmış olduğum 4 grubun etnik kökeni nedir.Etnik kökene göre ayrılan bu grupların amacı bu ülkeyi fakirleştirmekmidir ve tarih sahnesi bunla doludur.Bu ülkeye faydaları bu güne kadar ne olmuştur, haklarını savundukları insanlar için ne yapmışlardır.

yaz yaz bitmez bu işler.
Tek cevabı var : Ülke insanını farklı kılıflarla emperyalizme peşkeş cekmekten başka hiç bir şey yapmazlar, yaptılar diyen varsa hodri meydan.