Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

 
 
Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
  #1  
Alt 29-11-2008, 22:18
Ayejj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ayejj Ayejj isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
 
Üyelik tarihi: 21 Apr 2008
Mesajlar: 1.190
Standart Evlendirme Programları saçma değil

Son dönemlerde zamanım müsait olduğu için tv izlemeye daha fazla zaman ayırıyorum.Tv lerde öğleden sonra kuşağı resmen evlendirme programları tarafından işgal edilmiş vaziyette.

Programlara ilgi çok fazla.İlk başta çok aptalca bulmuştum.Sonraları aslında toplumsal bir boşluğu doldurduğunu düşünmeye başladım.

Bizim ülkemizde belli bir yaşın üzerinde olan veya boşanmış olan bir insanın tekrar evlenmek istediğinde yeterince sosyalleşebileceği imkanlar sınırlı.

Çevresinde bulabileceği sınırlı sayıdaki adaylardan tercih yapmaktansa çok izlenen evlilik programları sayesinde çok daha fazla sayıda aday arasından beğendiği birisini seçme sanşıda artıyor.


Mantık dışı kuralların hakim olduğu bir toplumda,insanlar için uygun çözümlerinde mantıksız şeylerden gelmesine artık şaşırmıyorum.

Konu Ayejj tarafından (29-11-2008 Saat 22:29 ) değiştirilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
 

Önerilen Siteler

Etiket
evlilik, izdivaç programları


Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz Aktif değil dir.
Mesajlara cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz Aktif değildir dir.

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz forumu seçiniz


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:55 .