Forumumuzdaki müslüman arkadaşların bayramını kutlarım.
Gelecekte ise kurban bilincine varmış, ilkel görüntülerden arınmış, kansız, kokusuz, rezaletsiz bir toplum dilerim.
Tüm iyi niyetlere ve yazılan dileklere iyi niyet ve dileklerimiz ile katılıyoruz.
Belki Kurban Bayramı bizedir ancak Bayramların hepimize olduğunu düşünüyoruz.
Bayramınız güzel geçsin.
Bir "mübarek kurban bayramı"nı daha "idrak" ediyoruz. Müslümanlar, sitemizin ana sayfasında yer alan nedenlerden biri, birkaçı ya da hepsi için kurban kesecek, pek çoğu al gülüm ver gülüm etleri birbirlerine yollayacak, artan olursa daha sonra tüketmek üzere derin dondurucuya atacak, bir kısmı da onları gerçekten ihtiyacı olan, midelerine çok ender olarak et giren yoksullara verecek. Yardım etmek güzeldir; alanı sevindirir, verenin vicdanını rahatlatır. Ne de olsa günahların kefaretidir kurban bir yönüyle. Ayrıca Keriz Feneri türünden organizasyonlar vasıtasıyla bir ikbal kapısı da oluşturur.
Oysa yardımsever milletimiz kurban kesmek yerine, paranın gerçekten ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığından emin oldukları kurumlara bağışta bulunsalar çok daha iyi olurdu.
Bense kurban bayramı yerine "Çiçek Bayramı" kutlamayı isterdim. O bayramda herkes, küçücük de olsa, evinde - bahçesinde yetiştirdiği çiçekleri, ya da ağaç fidanlarını dağıtsa komşularına... Gene bağışını yapsın tabii..
Kimsenin bağışa - sadakaya ihtiyacının olmadığı, adaletli bir yönetim tarzının hüküm sürdüğü bir ülke olabilmek dileğiyle...