Selam,
1 - a) Hiçbiri olmak istemezdim. Yalanla dolanla işim olmaz.
1 - b) Sorunun cevabı yok
2 - aydoe ye katılıyorum. Zeyd e yazık. Kesinlikle o olmak istemezdim.
Ama bir saniye, fikrimi değiştirdim. Kuranda adı geçen "Allah" olmak isterdim. Ama benim kurallarımın yazılmasını isterdim. Ve kesinlikle muhammed gibi birini peygamber olarak seçmez, bilakis kendim oturduğum tahttan inip, kendim ne anlatacaksam anlatırdım. Hatta yapacağım en güzel şey, yarattıklarımdan binlerce kez özür dilemek olurdu. hem onları gereksiz yere salt egom yüzünden yaratıpta bana tapmalarına zorladığım için, daima ve gereksiz yere saçma salak kitap ve paygamberler gönderdiğim için, onları bu kitaplara ve peygamberle inandırarak ve de devamlı korkutup iman etmelerini ancak bu şekilde sağlamaya çalıştığım için, onları kategorize ettiğim için, onları rahat bırakmayıp birbirilerine kırdırdığım için, katliamlara izin verdiğim için, çocuklara tecavüz eden sapıklara ve onları haklı çıkartan adli tıp raporcularına yaşam hakkı verdiğim için, o çocukların hayatlarını zindan ettiğim için, kendimin yarattığı şeytanla başa çıkamadığım gibi bazı zamanlarda karşısında ezilip büzüldüğüm için, hatta onu insanlara musallat ettiğim için...
En sonunda da yeni bir kitap yayınlayacağımı ve bu kitapta bütün gerçekleri anlatacağımı söylerdim. Kitabın ismi "Yanılmışım"...Sonra da bütün insanlığı rahat bırakıp uzayın derinliklerinde kaybolurdum.
Heheheee....ulen allah...beni güldürdün ya, sen de kendi kendini güldür e mi...
Herkese sağlık, mutluluk, vs....