Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 22-12-2008, 10:45
emrekalkavan emrekalkavan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Post Bir Fotoğraf

dilaver´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sayın katre

Başka bir başlıkta da sormuştum; tanrı ya da benim deyimimle bir başlatıcı konumuz dışı olmalı. Siz esas Muhammed'e ve onun ispatlarına gellin. Muhamed'in bu tanrının elçisi oldugunu Muhammed'in sözleri haricinde nasıl kanıtlayabilecegiz.

Bir tanrının olması bize bir yaptırımlar zinciri sunmuyor. Şimdiye kadar ne siz ne ben, ne de bu başlıkta yazan herhangi bir inanan/inanmayan arkadaşım böyle bir duyum almadı. Bildigimiz tek duyum peygamberlerin lafızları, ama onları da vahy alırken gören, duyan yok. Kuran da Muhammed'in agzından çıkan bir kitap, ya da sözler manzumesi.

Gelin Muhammed'in haricinde Muhammed'in peygamberliginin kanıtlarını bize gösterin. Tarihsel ve arkeolojik olsun. Tanrı gene var olsun. Zararsız bir tanrıya itirazım yok. Ama bu tanrının bize ceza/ödül kespettiginin sonucuna neye dayanarak varıyoruz.

saygılarımla
kuran da yok edilen eski insanlardan bahsedilir.. bunların bazısının bulguları mevcut ..

insan,cennete de cehenneme de kendi emeğiyle gider.
Alt 22-12-2008, 11:15
yucemanitu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
yucemanitu yucemanitu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

kuran da yok edilen eski insanlardan bahsedilir.. bunların bazısının bulguları mevcut ..

Yani Kuran'da homo erectus, homo habilis, australopithecus gibi günümüzde olmayan ama fosilleri bulunan eski insanlardan mı bahsediyor?
Alt 22-12-2008, 11:23
Üye

Atlas´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Yani Kuran'da homo erectus, homo habilis, australopithecus gibi günümüzde olmayan ama fosilleri bulunan eski insanlardan mı bahsediyor?
kuran da ad kavminden bahsedilir.. ve bu insanların boyları yaklaşık 10 metre filanmış ..bi bina boyunda filanmışlar yani ..adları homo ercetus, homo habilis, australopithecus mudur bilemem ama sonuçta allah ın gazabına uğradıkları kesin..
http://img463.imageshack.us/my.php?i...iresmi29ut.jpg

Alt 22-12-2008, 11:31
Kıdemli Üye

Böyle bir iskelet bulunacak da yer yerinden oynamayacak. Sevgili Emre bunun fotomontaj olduğunu fark etmen gerek, rica ederim bir düşün hani nerde bu boyu 10 metreden de uzun iskelet? Niye hiçbir yerde yok, gerçekten varsa nereye sakladılar? Çıkarsınlar ben de Müslüman olayım bari hemen yarın namaza başlarım.
Alt 22-12-2008, 11:46
Üye

Böyle bir iskelet bulunacak da yer yerinden oynamayacak. Sevgili Emre bunun fotomontaj olduğunu fark etmen gerek, rica ederim bir düşün hani nerde bu boyu 10 metreden de uzun iskelet? Niye hiçbir yerde yok, gerçekten varsa nereye sakladılar? Çıkarsınlar ben de Müslüman olayım bari hemen yarın namaza başlarım.
ben küçüklüğümden beri müslümanımdır. böyle bulgular benim imanımda bi değişikliğe yol açmaz..ben sadece paylaşmak istedim.

şu sunumu internetten bulmuştum :
http://rapidshare.com/files/175705263/AdKavmi.ppt.html

Alt 22-12-2008, 12:03
Kıdemli Üye

Ya değerli kardeşim kandırıyorlar seni "son günlerde internette dolaşan bir fotoğraf" diye başlıyor verdiğin link hani bu iskeletlerin aslı nerde? Kim gidip görmüş çıkaran adamlar bu iskeletleri nereye saklamış?
Alt 22-12-2008, 12:06
Üye

arkadaşım herkesin işi gücü var.. böyle bi iskelet bulunsa niye yer yerinden oynasın ? hayat devam eder.. konunun uzmanları ilgilenir bu tip şeylerle. arkeologlar falan filan..

Alt 22-12-2008, 12:12
Kıdemli Üye

Böyle bir iskelet bulunsa haberlere tv'lere çıkmaz mı? Sevgili emre sen bir iletinde ben cin gördüm elledim ipek gibiydi falan yazmıştın ben onu şaka zannettim yoksa o yazdığın ciddi miydi? Şakaydı dersen çok sevineceğim.
Alt 22-12-2008, 12:16
Üye

Böyle bir iskelet bulunsa haberlere tv'lere çıkmaz mı? Sevgili emre sen bir iletinde ben cin gördüm elledim ipek gibiydi falan yazmıştın ben onu şaka zannettim yoksa o yazdığın ciddi miydi? Şakaydı dersen çok sevineceğim.
cin görmedim ama dokundum.. bi kaç kere de uykuyla uykusuzluk arasında halk arasında 'karabasan' diye tabir edilen ve gerçekte cin olan yaratıklar boğazımı sıkmıştı. bu çok normal bi şey .ara sıra gelirler insanlara.

Alt 22-12-2008, 13:42
pante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pante pante isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

arkadaşım herkesin işi gücü var.. böyle bi iskelet bulunsa niye yer yerinden oynasın ? hayat devam eder.. konunun uzmanları ilgilenir bu tip şeylerle. arkeologlar falan filan..
Bu fotomontaj, "Adem'in İskeleti bulundu" diye internete sürülmüştü.
Kısa zamanda ise yalan olduğu anlaşıldığından üzerinde kimse durmamıştı.
Ama sahtekarlar "Nasıl olsa sazanlar çok, yutanlar olur" diye düşünmüşler.
Nitekim hala takılanlar var.

Önerilen Siteler