Dünya Görüşleri ve Hümanist Değerler
Nitekim, Avrupa Birliğinin yirmibeş ülkesi, ulusal kimlik tutkusundan vazgeçip tekrar bir nevi imparatorluk aidiyatine geri dönmüşlerdir. Ulusal değerler, insanlık tarihinin, ömrü en kısa ve ayıbı en çok olan bir dünya görüşü olarak tarihe geçecektir.
Sevgili K.C.; sn Yasin beyin düsüncelerine katiliyorum. Fakat verdigi Avrupa Birligi ülkeleri örnegi, bu düsünceler ile celiski olusturmaktadir.
Nedendir bilinmez, ülkemizde ki bir cok aydin da, tv den izledigi olaylari kafasinda gelistirip yorum yapabilmekte ve ona göre tavir almaktadirlar.
Ayrica tv lerden ve sanal alemden edilen bilgilerin cogunun, insanlarimizi yanlis yönlendirmekte oldugunu düsünüyorum.
Avrupa birligi kurulduktan sonra sadece Almanya ve Fransa' nin Euromilitary adi altinda gizli bir ordu kurdugunu Yasin bey biliyormu?
Bu olusumun varligi belli olunca yok edildi ve sanki hic bir sey olmamis gibi devam edildi birlesmeye, unutuldu gitti....
Arupa Birligi ülkelerinde yasayan halklar, neden cogu konularda referendum yapma hakkina sahip degillerdir?
En son AB ortak anayasasi konusunda referandum yapilan ülkelerde ortaya cikan yanitin ne oldugunu biliyor mu Yasin bey?
Ayrica halklarin referandum ile verdikler yanitlarin, Avrupa parlementosunda manipule edilerek, nasil degistirildigi hakkinda bir bilgisi var mi Yasin beyin?
En son Inanc ve Insan Haklari bildirisinde ( 10 Aralik 2008 ) gelisen olaylardan haberi var mi Yasin beyin?
Gitmedigi hic bir AB ülkesi kalmayan ben, ( Turistik amacli degil ) bu cesit yazilari ve konusmalari okuyup, izledikce; '' Acaba ben hangi ülke ve insanlarini gördüm, birlikte yasadim'' diye derin derin düsünmekten kendimi alamiyorum.
Gümrük bariyerlerinin ve sinir polislerinin ortadan kaldirilmasi, ortak paranin kullanilmasi ( Tam basarilamamistir ) emperyalist ve kapitalist düsüncelerin bir oyunudur. Liberallerde bunlara canak tutmaktadirlar.
Konu cok uzundur. Yasin beyin humanist güzel düsüncelere sahip olmasi, verdigi örnekle hic uyusmamaktadir. Insan haklari cogu ülkelerden fazlamidir? Evet.
Aydini aldatir, siyasetcisi aldatir, basini aldatir, hukukcusu aldatir... Oturduklari yerden ahkam keserler, Verirler millete
Talkini, kendileri yerler koca
Salkimi.... Nasil bir ülkedir bu ?
Saygilarimla.