Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 10-01-2009, 01:59
salyangoz tüccarı salyangoz tüccarı isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart eğer varsan

eğer varsan şu an mutlaka beni duyuyorsundur...eğer varsan şu an mutlaka filistindeki çocukların ve annelerin çığlığını da duyuyorsundur.

eğer varsan bil ki o insanlar sana güvendi, sana inandı, sana ibadet etti, kurban kesti, muhammedine salavatlar yolladı onları koruman için...

oysa sen şimdi onlara sırtını dönüyorsun, o el kadar bebeklere. ve artık varsan bile onların umurlarında değilsin. o küçücük ve kapanmamış gözleriyle, kanlı bedenleriyle sana güvenmenin acısını çektiler sadece. bedenlerindeki şarapneller belki seni daha mutlu eder, sana daha çok kulluk etmiş olurlar..uzun yılların hayalini kurarken ömürleri de bedenleri gibi kısacık kalakaldı. şimdi onları altından şaraplar geçen nehirlerle, göğüsleri yeni tomurcuklanmış kızlarla, gılmanlarla mı kandırmayı düşünüyorsun? oysa onlar çocuk henüz..onlar şekerlemeler isterdi bombalar yerine, onlar saklambaç oynamak varken neden tanklardan kaçsınlar ki...

eğer varsan demek ki sende zalimlerin tarafındasın..zayıfın ezilmesi seninde hoşuna gidiyor..hani sen çok güçlüydün, hani üç beş kuşla helak ediverirdin zalimleri...

bak en nefret ettiğin şeyi yapıyorum şu an, şirk koşuyorum..eğer varsan ortaya çık ve cezamı ver.. belki bu arada o çocukları da görür ve birşeyler yapmadığın için tanrılığından utanırsın.. çünkü ben o çocukları vuranların insan olduğunu düşündükçe, insanlığımdan utanıyorum...
Alt 10-01-2009, 02:27
Onursal Bedirhan
Üye Değil

Boşuna kendimizi paralamayalım, Tanrı var ama insanlara mudahale etmiyor, dualara cevap vermiyor. Biz öldükten sonra vardır bizim için bir planı..
Alt 10-01-2009, 02:49
breymin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
breymin breymin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Sayin hazreti kepceci,bu dünyada tanri yasamiyor bizler yasiyoruz,herseyimizi tanri hallederse biz insanlar ne ise yarayacagiz?mesela tanri sana deseki,kepceci gel senin ellerini ayaklarini keselim yemeyinide ben yedirecem tuvaletede ben götürecem ayrica bütün ihtiyaclarini görmen icin birini yanina dikicemki kipirdamaya bile ihtiyacin olmicak.bunu kabul edermisin?tanriya isyan buna benziyor,eee tanri her isimizi hallet biz yatalim uyuyalim.sayin kepceci bu dünyada bizler yasiyoruz ve kötülüklerle sömürüyle bizler savasicaz ve zafer bizim oluncada tadini cikaricaz keyf alicaz haz duyucaz.saygilar

Bir dinin tabii olmasi icin akla,fenne,bilime ve mantiga uygun olmasi lazimdir.
M.K.ATATÜRK
Yalan ne kadar büyükse inanani o kadar cok olur.
adolf hitler
Söylesem tesiri yok,sussam gönül razi deyil.Fuzuli
Alt 10-01-2009, 03:00
Onursal Bedirhan
Üye Değil

Evet haklısın abicim, bizimkide teselli zaten. Bu yüzden deist takılmak daha iyi, hiç olmasa bir teselli var, peki ateizm'de ne var?. Tamamiyle korkunç bence, ateist olmayı düşünemiyorum bile.

Keşke şu dinlerdeki "vurun, kırın , yakın, dininizden olmayanları ya dinize tabi edin, yada gebertin" "dininizden olmayan cehennemlitir" gibi kurallar olmasaydıda hepimiz dinle yaşasaydık. En azından Filistin'e yapılan benzer vahşetler olmazdı.
Alt 10-01-2009, 03:09
breymin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
breymin breymin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Ayrica filistindeki cocuklar icin basbas bagiranlar taksimde bu sogukda sokakda ýatmak zorunda olan cocuklarin suratina bile bakmiyor.tekrar saygilar

Bir dinin tabii olmasi icin akla,fenne,bilime ve mantiga uygun olmasi lazimdir.
M.K.ATATÜRK
Yalan ne kadar büyükse inanani o kadar cok olur.
adolf hitler
Söylesem tesiri yok,sussam gönül razi deyil.Fuzuli
Alt 10-01-2009, 03:18
Onursal Bedirhan
Üye Değil

Zaten bağırmaktan ve dua etmekten başka bir halt yaptıkları yok. Somut adımlar atılmalı. Özellikle şu arap ülkeleri yokmu, hepsi üç kağıtçı, hepsi bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın düşüncesindeler.

Tekrar saygılar
Alt 10-01-2009, 03:32
dilaver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dilaver dilaver isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

En azından Filistin'e yapılan benzer vahşetler olmazdı.

Sevgili kepçeci

Filistindeki vahşetleri yapanların da bir dini ve tanrısı var. Iraktaki Amerikalıların da bir dini ve tanrısı var. Bu işler din ve tanrı inancı ile çözülebilseydi zaten. Gerektiginde hiç çekinmeden Kuran hükümlerini uygulayan Hamas, El Kaide, Taliban da din ve tanrıya sahip.

Dahası şunu iddia edebilirim ki nerede bir vahşet varsa orada din ve tanrıyı görürüz. Afrika ve Amerika halkları tanrı adına hareket eden din misyonerlerince köleleştirilmediler mi.

Tüm bunların ışıgında bakarsak tanrı ve din şimdiye kadar insanlara ancak kan ve gözyaşı vermiş. Bunda ısrar etmek neden.

saygılarımla

Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar
her mili bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var
Dostlar, ki bir kere bile selamlaşmadık
aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz...

Nazım Hikmet

www.dilaverkom.blogcu.com
Alt 11-01-2009, 05:08
yucemanitu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
yucemanitu yucemanitu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Neden Ateizm korkunç olsun ki öte dünya hayalleriyle avunmak yerine cenneti bu dünyada kurmaya çalışmak daha güzel değil mi? Ölüp de gidenlerden kim geri döndü de öte yan var dedi. Kesin bir şey söylenemez var ya da yok ama bizim zanlarımız sonucu değiştirmez. Yani insan bir sonu şuurunun yok olacağını düşünüyor ve bunu korkunç biliyorsa korkunç olan şey korkunç olarak gördüğü şey Ateizm değil korktuğu şeydir. Sevgiler.
Alt 11-01-2009, 05:20
Onursal Bedirhan
Üye Değil

Bak ben deist'im kafam rahat, şimdi uyuyacam. Ama sen ateist'sin sitede sabahlayıp yaratılış üzerine felsefeye devam edecen

Ya ölümden korkuyorum, yalnızken karanlık bir odadan, gece çöllerden korkarım mesela, ölümden korkmamda normal. Bence herkeste vardır bu korku, öldükten sonra dirilmek ister.

Yalnış anlaşılmasın ölümden korkuyorum derken, öldükten sonra olmamaktan korkuyorum, yoksa intihar edebilecek kadar cesurum. Hatta çoğu zaman ölsemde görsem artık varmı yokmu öbür dünya diye düşünürüm. Yoksa bile sonsuz bir uyku vardır, oda fena değil hani, dünyanın kahrını çekmektense

Cennet-cehennemden söz etmiyorum sadece yok olup gitmek dokunur bana

Ayrıca dilaver abi galiba bana hitaben cevap yazmış, onada cevap vereyim.

Benim inandığım tanrı, muhammedin uydurduğu tanrı değil artık, museviliğin, hristiyanlığın tanrısıda değil. Diyorum ya benim tanrım "vurun, kırın , yakın, dininizden olmayanları ya dinize tabi edin, yada gebertin" "dininizden olmayan cehennemlitir" diyemez. Yukarıda belittiğim korkumdan dolayı bir tanrım olmasını isterim. Ben varsam bana anlam veren bir enerji vardır mutlaka.

Hem bence cehennem olmalı: 3 yaşındaki bebeğe tecavüz eden için
Cennet olmalı: 3 yaşındaki o bebek için

Konu Onursal Bedirhan tarafından (11-01-2009 Saat 05:28 ) değiştirilmiştir.
Alt 11-01-2009, 05:39
yucemanitu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
yucemanitu yucemanitu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Sevgili Kepçeci inan ki seni anlıyorum insan yok olmak istemeyebilir. Ama demek istediğim eğer yok olma varsa bu Ateizmden bağımsız olarak var. Yoksa da yoktur. Yani ya sana göre vardır ve korkarsın ya da olmadığını düşünür korkmazsın. Ateizmle ilgili değil yani. Bir Ateist nasıl bakar dersen ben rahatım toprağa karışıp çürümek ölmek çok dert değil benim için Ateizmi ilk benimsediğim zamanlar bu korkuyu çok derin yaşadım kabullenmek istemedim. Hatta kendime kızmıştım hah halt ettin araştırdın ne güzel cennet hayaliyle mutluydun diye ama bir süre sonra da kabullendim. O kadar da korkunç görmüyorum bunu şu an bir doğa olayı.
İsteyen istediği gibi düşünür tabii ki deist olabilirsin, başkası da Müslüman olur ya da Bahai ya da Hıristiyan ya da Ateist vs... Senin iman ettiğin de Kuran'ın tanrısı değil tamam ama ben de kendi fikrimi ifade edeyim şu şekilde mantık yürütüyorum hani haklı olarak diyorsun ya
"Hem 3 yaşındaki bebeğe tecevüz eden kişi, öldükten sonra cezalandırılmalı."
Ben de tanrı varsa bu iş nasıl oluyor nasıl izin veriyor diyorum.

Önerilen Siteler

Etiket
filistin, israil