Oncelikle herkese merhaba demek istiyorum, bi suredir siteyi ziyaret ediyorum ve yazilari okuyorum. Icerikten cok faydalandim ve emegi gecen herkese tesekkur ederim. Uye olma sebebim acik fikirlilikle , saygili bir ortamda basta ogrenmek, tartismak ve elimden geldigince katki sunmak. Umarim basta internet ve her turlu medyada sitenizin sundugu icerikler ve benzerleri cogalir. internette milyonlarca yalan yanlis bilgi veren carpitilmis iceriklerde kaynak var ozellikle youtube gibi sitelerde bunu daha sik gorebiliyorum. Buna karsilik isanlarin ulasabilecegi bilimsel icerikte kaynak ve arastirmalar ozellikle turkce olarak kisitli, bu noktada bu sitenin onemini kendi fikrim olarak belirtmek isterim. Herneyse fazla uzatmiyayim zira fikirlerimi paylasmak icin daha cok firsatim olacak. Bernard Shaw'dan bir alintiyla sitedeki herkese saygilarimi sunmak istiyorum. "İnançlı bir insanın şüpheci bir insandan daha mutlu olması, sarhoş bir insanın ayık birinden daha mutlu olmasından farklı değildir."
Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar
her mili bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var
Dostlar, ki bir kere bile selamlaşmadık
aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz...