Sevgili Sargon,
Bizde bazı gruplar konuşuyoruz ,gerekirse başbakana ,cumhurbaşkanına mektuplar yolluyoruz.
Memlekette konuşmak suç olmamalı,bu gizli bir örgütlenme değil,yasadışı illegal işlerle iştigal eden insanlar değil.
Bak bizde bu forumda konuşuyoruz yazılar yazıyoruz ,suçmu işliyoruz?
DÖ diye bir grup kurmuşuz orda bişeyler konuşuyoruz,suçmu işliyoruz?
Senin kafanda yaratmış olduğun İttihak ve terakiye dayanan ve bugüne kadar gelmiş olan devlete egemen bir bürokratik diktatörlük var ve bu örgütlenmeyide bunun bir parçası olarak görüyorsun.
Ergenekon 'u da bu bürokratik diktatörlüğün tasfiyesi olarak görüyorsun.
''Adamlar yillardir calisiyorlar, Türkiye'nin en önemli konularini konusuyorlar ve Cumhurbaskanlarina, Genelkurmay Baskanlarina, Basbakanlara mektuplar yaziyorlar. Bundan hic mi rahatsiz olmuyorsun Aydoe. ''
Ne için çalışıyorlar?Amaçları ne?
Türkiyenin önemli konuları konuşulmasınmı?
Devlet yöneticilerine mektup yazmalarından neden rahatsız olalım yazdıkları mektupta bizi rahatsız edecek ne var?
Ben Sincan'daki gösteriyi izledim beni rahatsız etti,irtica konusunda uyarılmak ise beni hiç rahatsız etmiyor.
Demokrasi diye diye şeriatmı gelseydi,kadayıfın altı iyicemi kızarsaydı ,kanlımı kansızmı olsaydı?
Bu ülkenin başbakanı millet istiyorsa tabiki şeriat gelecek demiştir.
Şimdi halk oylaması yapalım % 55 şeriat isteyenler oy alsın,milli irade demokrasi diye şeriatla yönetilmeye başlayalım!
Şeriatta demokrasi varmı?Azınlıkların hakları ne olacak ben gibi kafirlerin durumu ne olacak?
28 şubat kararlarına bir bak biz bugün bunları sitemizde savunuyoruz.
Kararlarda, laiklik için yasaların uygulanması istendi, tarikatlara bağlı okullar denetlenmeli ve MEB'e devredilmeli, 8 yıllık kesintisiz eğitime geçilmeli,
Kuran Kursları denetlenmeli,
Tevhidi Tedrisat uygulanmalı, tarikatlar kapatılmalı, irtica nedeniyle ordudan atılanları savunan ve orduyu din düşmanıymış gibi gösteren medya kontrol altına alınmalı, kıyafet kanununa riayet edilmeli, kurban derileri köktencilere verilmemeli, Atatürk aleyhindeki eylemler cezalandırılmalı, deniliyordu.
http://tr.wikipedia.org/wiki/28_%C5%9Eubat_s%C3%BCreci
Zaman Gazetesi ne diyor bakalım
Cumhuriyet için büyük tehdit: 28 Şubat!http://www.zaman.com.tr/dizi.do?dizino=8
Zaman gazetesinin her ilçede her beldede irtibat büroları var.
Nur cemaatinin ,Gülen grubunun her mahallede mahalle sorumlusu var.
her ilde ışık evleri var kampları var ,ne yaparlar ne konuşurlar biliyormusun?
Amaçlari laik sosyal demokratik T.C ni ve hukuku korumak ve kollamak olmalı.

Peki böyle bir örgütlenme ve arkasında büyük bir dış ve maddi destekle neyi amaçlıyor?
Gülen kendi konuşmalarında söylüyor amacı zaten,onun için halen yurt dışında ama örgüt günden güne güçleniyor.
Şimdi de nihai amacın önündeki engellerin ortadan kaldırılması için son temizlik ve olası müdahaleleri önleme operasyonu yapılmakta.
Zaman gazetesi okumayı da bırak lütfen ben ev kapılarına ücretsiz bırakılan gazeteleri kimse okumasın diye toplatmaktayım.