dilaver´isimli üyeden Alıntı
Oguzhan Müftüoglu (yani eski Dev-Yol) çizgisinin milliyetçi bir çizgi izleyecegini sanmıyorum. Gerçi araştırmadım, süreci pek de takip etmedim, açıkçası neden hırlaştılar ayrıntılı bilgim pek de yok. Bu konuda Sargon vari degerlendirmeler de okuyorum.
Gerçi Ödp de ilk ayrışma degil bu. Ödp Dev-Yol'un asla toparlanamaması sonucu kurulmuştu. Ancak daha sonra tekrar eski Dev-yol cular tarafından diger taban tasfiye edilerek devyolculaştırıldı. Ödp yi bundan sonra daha dikkatli izlemek gerek her halde.
saygılarımla
|
Onların hepsi 80 de bitti. Yani bütün sol bitti sadece DY değil, kendileri gitti adları kaldı yadigar.
O nedenle kimin neyi tasfiye ettiğinin pek bir önemi kalmadı,
PKK karşıtlığı nedense sürekli milliyetçi çizgiye oturtulmaya çalışılıyor, PKK'nın savunulacak bir tarafı olmayınca, ister istemez karşıtı üzerinden savunma yapmak daha kolay, milliyetçilik suçlamasıda bunun için biçilmiş kaftan.
Selamlar.