karadenizli´isimli üyeden Alıntı
Bakın işte demokratlığınız hemen belli oldu yasaklara kendi başınıza gelince ağlarsınız başkasının derdi hiç ama hiç umrunuzda değil işte siz bu yüzden hiç bir ülkeyi yönetemez bir devlete sahip olamazsınız sovyet örneği var elimizde camiler,kliseleri yıktı ama kendisi yıkıldı birden camiler kliseler yapılmaya başlandı.
İnsanların iç dünyalarını,maneviyatlarını yasaklamak da ne oluyo buna hepimiz karşı çıkmalıyız ben bir budistin iç dünyasını dinini yasaklayamam buna tek kelimeyle zulüm derler
|
Demokrat demedim. Hiristiyan bir belediye baskanim olursam.
Sözümün arkasindayim. Ayrica ne diyorum iyice dikkat ederek oku.
Hem hiristiyan ülkesinde yasayacaksin, para kazanacaksin, patronun kafir olacak, alisverisini hem gavurlarla, kafirlerle yapacaksin. Gavurun sana verdigi bütün olanaklardan, afiyetle yararlanirken, aklinin ucundan bile müslüman oldugun ve kuranda nelerin yazdigi gecmeyecek.
Üstelik Müslüman ülkelerde, birak farkli ibadet edebilmeyi, kendini ifade bile edemiyeceksin.Köse bucak saklanacaksin. Yasadigin ülkede ki camii ve diger ibadethaneleri sayi olarak bir karsilastirsana... Birde okul ve hastane sayilarinada göz ativer bu arada.
Ondan sonra sen gel benim kasabamin sinirlari icinde müslümanliktan, ibadetten bahset...Yok öyle yagma müslüman karadenizli. Bende; kuran da yazilanlari, karadenizli müslümandan daha iyi bilen, bir hiristiyan belediye baskani olarak, senin gözünün önüne acarim ayetleri.
Gene de kalmak istiyormusun kasabamda? O zaman inandigin gibi yasa karadenizli derim.
Türkiye' de, Kayseri sehrinde; üzerlerinde hac isareti olupda, film ceviren insanlarin üstüne cullandilar be... Garibim Türk müslüman figuranlar, canlarini zor kurtardilar.
Kartlari acik oynayalim... Bak benim elimdekilerin hepsi seffaf ve net...