Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Turan Dursun Sitesi Topluluğu > Servis Şartları & Site Duyuruları > Yeni Üyeler

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 29-09-2005, 17:30
NUR NUR isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Bizde yeni gelenlerdenız

Öncelikle size Allah'ın selamını vermeyi çok isterdim ama birçoğunuzun almayacağını bildiğimden dolayı sizin günaha girmenize vesile olmak istemedim Siteye yeni üye oldum Elhamdülillah Müslümanım Ve site içinde islamiyeti savunacağım sonuna kadar da bu böyle olacak inşallah Şimdiden Hayırlı olsun Rabbim hepimizin yardımcısı olsun Gaflet uykusunda uyuyanlarında uyanması dileğiyle selam ve dua ile FI EMAILLAH
Alt 29-09-2005, 21:24
Üye Değil

Sitemize hoşgeldin. Allahın selamını değil ama kendi selamını verebilirsin.
Alt 30-09-2005, 16:30
Üye

SAOLASIN CEM KARDEŞ AMA BİR MÜSLÜMAN ANCAK ALLAH'IN SELAMINI VERIR KUSURA BAKMAYASIN SELAMETLE
Alt 01-10-2005, 19:19
my-zone my-zone isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

allah adına neden selam veriyosunki onun o gucu kuvveti yokmu bence allah da dahil olmal uzere herkes kendinden sorumlu senin kendine hic mi guvenin yokki selamı da allahla ilişkilendirip kendini sağlama almaya calısıyorsun
Alt 02-10-2005, 17:34
Üye

Ben acizane bir kulum kardeşim herşeye kudreti yeten Allah tır Benim selamımında bir hükmü yada kıymetı yoktur Selamün Aleyküm diyerek Rabbimin adıyla başlanan bir işte hayır vardır Akıl ve idareyle ben kendimden sorumluyum ama yaratılış itibariyle görev sahibi ve mesulıyetım, vardır Selamımı Allah'u Teala'ya ilşkilendirip kendimi sağlama almaktan kastın ne anlayamadım doğrusu.... güven konusuna gelince Rabbim güç kudret sahibi ve herşeye gücü yeterken ben ise bu kadar acizken kendi bedenımde bıle hükmüm geçmezken SAHİP OLDUKLARIMA BENIM DIYEMEM , YAPTIKLARIMADA BENIMDİR GÖZÜYLE BAKAMAM
Alt 02-10-2005, 17:46
Üye

bence yalnıs dusunuyorsun bu kadar kendine guvensiz olma saglama almaktan kastımda herseyi allahın sırtına atıp kendini kurtarma cabası o kadar ki yaptıgın her isi allaha yulemıssın sevabı da allaha baglıyorsun gunahıda allaha baglıyorsun biraz cesur olda yaptıgın hareketlere sahip cık demek istedigim bu umarım anlatabılmısımdir.
Alt 04-10-2005, 15:47
Üye

benim kendime güvenme hususunda sorunum yok zaten elhamdülillah güven sahıbıyım ayrıca ne günahımı nede sevabımı yükleme gibi bir ahmaklığım olamaz ben kadere inanırım ama kaderde kazaya ınanırım diğerleri benim kendi akıl hesabımdır kader yolundakı yürüdüğüm çizgide sadece benim sorumluluğuma aittir... Günahta sevapta benım ıdaremle olur Ben hareketlerıme sahıbım sorumluluğumda bana aıttır Ben sadece inanç sahıbı bırı olarak sadece Allah 'ın adıyla başladım okadar Sİzde benı anlamışsınızdır inşallah SELAMETLE
Alt 05-10-2005, 00:55
Üye

bu son yadıgınla senin ilk yazdıgından çark ettigin hissine kapıldım yavas yavas ne demek ıstedigimi anlıyorsun galiba yalnısını sana gosterebildiysem sana ne mutlu bana
Alt 05-10-2005, 01:01
Üye

bu arada kadere inanmaktan kastın ne? yani senin cennete cehenneme gidecegin allah nezdinde biliniyorsa sen tiyatro oynuyorsun bu oyunun 2 . gosterimi yapılıyor dini bu kadar ucuzlatmamak gerek bence
Alt 05-10-2005, 12:44
Üye

SEN NIYE BENIM SÖZLERIMI ANLAMA GEREĞİ DUYMADAN HEMEN KENDINCE YARGIDA BULUNUYORSUN KI BEN DINIMI ASLA UCUZLATMAM O SADECE SENIN YANILGINN BENII ANLAMAMIŞSIN KARDEŞ.... OYSAKI BEN GAYET AÇIKÇA ANLATMIŞTIM AMA MADEM ANLAMADIN TEKRAR ANLATIRIM YÜCE ALLAH (C.C) SONSUZ İLİM SAHİBİ HERŞEYİ BİLENDİR ELBETTEKI SONSUZ İLMİ VE GELECEĞİ BİLMESİYLEDE BENIM AMELLERIMI VE AHIRETTEKI YERIMI BILIYOR kazalar Rabbımden gelır benım hukmum yoktur sadece aldığım kararlardan seçtiğim yoldan sorumluluğum var bunlar benım kendı ırademdır Benım inançlı olup olmayışımın sorumluluğuda benımdır çünkü Rabbım buyurmuş göstermiş gitmek benım ırademın işidir Evet kadere ınanırım da sen kaderın anlamını bır öğren istersen Elbette Allah 'u Teala benı ve amellerımı bılıyor kaderımdede benım seçimlerım ve Rabbımın sunmuş olduğu kazalar bulunmakta bır tıyatro eserının 2.gösterimi olamaz ben yaratıldığımda Rabbım benım seçimlerimi biliyordu kararlarımı bılıyordu bana verecegı musıbetlerde nasıl hareket edeceğimi biliyordu elbette Allah'u Teala sonsuz ilım sahıbıdır herşeyi bilendir ve benım kaderım yanı hepimizim kaderi budur kader hususuda önemlidir.... Bence en başından sen benım ne demek istediğimi anlamamıştın çünkü ben en başta bunları anlatmak istemiştim SELAMETLE

Önerilen Siteler