Evet arkadaşlar biliyorsunuz
Bu hükümet bildiğiniz gibi millet adına hiçbirşey yapmıyor özellikle başbakan

Çünkü,başbakan kendini düşünüyor.Alıyor Mercedes'leri tamam ona birşey demem ama kendi yandaşlarına da alıyor.Kendi yandaşlarına,şehirlerine yatırım yaparken bizlere yapmıyor

Emeklileri,memurları düşünmüyor.İnsanı bunalıma sokuyor.Bakın ben olursam ne yapacağımı size açık açık söyleceğim
Ekonomik Anlamda Neler Yapardım
1)Emekli maaşları en az 4.000 TL yapardım.
Dalga geçmiyorum.Çünkü,hükümet çok zengin;verginin vergisini alıyor,Mercedes'ler aldığına göre,hatta arsalar aldığına göre çok zengin.Madem kaynaklar bana ait bende maaşları 4.000 TL yapıyorum
2)Memur maaşları en az 6.000 TL yapardım
3)Bilgi Teknolojisine feci bir destek verirdim.Yani Türkiye'nin Microsoft'unu,Sony'sini,Nintendo'sunu,EA Games,Kaspersky'ini ben kurdurur ve Dünya'da ünlendirirdim:
4)KDV'yi %18'den %12'ye indirir.ÖTV'yi sadece sigara ve içkide uygulardım.
5)Motorlu Taşıtlar Vergisini,araçların saldığı CO2'ye göre belirler(Peugeot 206'nın vergisi;40 YTL Rolls Royce'un 250 YTL) olurdu
6)Gelir vergisi,Şirketlerin verdiği vergiyi %3 yükseltir.Yani şirket vergisi;%20'den %23'e.Gelir vergisi,%15-35% arası %18-38% olurdu
7)Tarımı canlandırır ve Genetik Mühendisliğine çok feci destek verirdim.Her köylüyü Genetik Mühendisi yaptırırıdım
8)Doğu Anadolu'ya yatırımlar yaptırır.Erzurum'u New York yaptırırdım.Yani Amerikan stilinde gökdelenler(tabii benzemeyecek birbirlerine) Erzincan'ı Las Erzincan(Las Vegas) yaptırır.
9)Kumarhane'leri yasal yaptırırdım.Çünkü iyi vergi veriyorlar
10)2'den fazla çocuk yapanlara her ay 60 YTL ödeme yönetmeliği koyardım
11)Gecekondulu bölgeleri Hong Kong gibi yapardım.Gecekonduya Son
12)Güneş Enerjisi ve Rüzgar Enerjisine destek verirdim.Doğalgaz bağımlığını azaltır böylece zamları %18'e kadar indirirdim
13)Üstün Türk Teknolojisi sloganıyla Almanya'daki gibi kaliteli malzemeler yapan(özellikle makineler,ağır sanayi konusunda) bir şirket kurdururdum
Dini konularda neler yapardım
1)Diyanet İşleri'ni kaldırırdım
2)Din konusunda para aktarmazdım
3)Cami yapımını durdurur çünkü benim devlet laik ne camisi,ne kilisesi
4)Cami,kilise,sinagog,tapınaklar sadece ibadet yaparlardı
5)İmamlar,vb.devlet memuru sayılmazdı
Sosyal konularda neler yapardım
1)Belediyelere;Parklar ve Aktive alanları yapmaları için her yere(Nasıl yurtdışında havuzlar,tennis kortları,her yerde bulunuyor) yaptırırdım
2)''Lazı,Çerkezi falanı filanı Türk'tür'' olmayacak.''Türkiye Cuhmuriyeti Vatandaşı''olacaktı
3)Milliyetçilik ve Irkçılık yasaklardım
4)Trafik kurallarını çok ağır yapardım.Yani kırmızı ışıkta geçmenin cezası 10.000 YTL gibi cezalar olacaktı
5)Need For Speed'ten esinlerek

Polis arabalar seviyelerine göre arabalar verirdim.En yüksek rütbeye;Chevrolet Corvette verirdim bunun gibi
Hukuk konusunda
1)Suç işleyenlere çok ağır cezalar verirdim
Aklıma gelenler böyle sizin