Saygideger sapiens;
Birincisi surda anlasalim. Ben insanoglu patentli herhangibirseyin, ne tarafindayim, ne de karsaisindayim. Ben her iki tarafinda resmini vererek dusunce uretirim.
Ikincisi; bu bir video gosterimidir. Bu video gosterimini asanin; o video gosterimini destekledigi anlamini tasimaz. Sonucta, hersey hem kendi tarafini, hem de karsi tarafi tasir. Benim icin onemli olan, iste bu uclemi sorunuyla birlikte ortaya koymaktir. Benim bu konuda ne dusundugumu ogrenmek isterseniz, sitede hem evrim ile ilgili, hem de yaratilis ile ilgili yazilarim var.
Benden size tavsiye; bir seyi gorsellige tasimak; onu gorsellige tasiyanin, tasidigini savundugu anlamina gelmez.
Bu mesajimdan once; yazi yazdigim bir basligim var. En azindan oraya bir goz atin. Belki ozaman; benim neye, nasil baktigimi daha iyi anlama olanagi bulursunuz. Ya da sorun, spekulasyon yapmadan ya da onyargiyla kani sahibi olmadan once, olur mu?
Bakin baslik "Din ve evrim tartisma programlari" yani kisisel gorus belirtilen bir baslik degil; ustelik; bir tarafi one cikaran videolorin da asildigi bir baslik degil.
Bakin size bir link veriyorum. Tum yazilarimi okumanizi oneririm. Ta bi, beni benden ogrenmek isterseniz, kendi kisisel kanaatiniz ile etiketlemek yerine.
http://www.turandursun.com/forumlar/...ad.php?t=10991
Saygilarimla;
evrensel-insan