Bir zamanlar müzik hep batıda olup biter, biz de ağzımız sulana sulana dinlerdik.
O zamanlar dinlediklerimiz gibi müzik artık yok.
Bu başlık altında rock müziğin altın yıllarından pek bilinmeyen favorilerimi derleyeceğim.
İlk cevher zamanında Mountain grubunu kuran Leslie West'ten geliyor: Theme From An Imaginary Western. Seçtiğim bu ilk videonun benim için özel bir anlamı da var - ben de Hammersmith Odeon'daki bu konserdeydim.
Bugünkü parçamız 1970 ve 80'lerin progressive rock gruplarından Emerson, Lake & Palmer'dan C'est La Vie. ELP progressive rock tarzının lider gruplarındandı, onlardan etkilenen birçok grup ve sanatçı olmuştu; hala da oluyordur sanırım.
Bizim jenerasyon bu parçayı iyi bilir de genellikle kimin olduğunu bilmez. İyi seyirler/dinlemeler.
Bugünkü parçamız 1970 ve 80'lerin progressive rock gruplarından Emerson, Lake & Palmer'dan C'est La Vie. ELP progressive rock tarzının lider gruplarındandı, onlardan etkilenen birçok grup ve sanatçı olmuştu; hala da oluyordur sanırım.
Bizim jenerasyon bu parçayı iyi bilir de genellikle kimin olduğunu bilmez. İyi seyirler/dinlemeler.
A.
kesinlikle söylediginiz gibi defalarca dinledigim ama kimin söyledigini bilmedigim bir gruptu tesekkürler paylasiminiz icin.