Bir araba bir köpeğe çarpmış...İki köpek yolu kesmiş diğer ikiside arabanın çarptığı köpeği yoldan çekiyor...bizzat şahit oldum..
Boğaz köprüsünde ezilen arkadaşına yardım etmeye çalışan köpeği haberlerde izlediniz...
Rusya da moskovada şehir dışında yaşayan köpekler metro araçlarını kullanarak şehre iniyor çöplükleri dolaşıyor ve yine metro araçları ile akşam olunca şehir dışına çıkıyorlarmış...köpeklerin inecekleri istasyonu sayarak bildiklerini tespit etmişler...Bir kaç gün önce bir gazete haberinden...
yiyecek bulamayan kargalar ikili, üçlü dörtlü çeteler oluşturuyorlar kumru çiftlerine saldırıyorlar yaraladıkları kumruyu yerde bir tenhaya çekiyorlar ve tüyleri kalana kadar yiyorlar...
Afrikada yaşam alanı daralan filler bunun sebebi olarak insanları görüyorlar yolları kesip arabaları durduruypr ve insanları öldürüp kaçıyorlar,
Asyada aynı şeyi kaplanlar yapıyor...
Muhabbet kuşlarına konuşmayı öğretmek artık daha kolay...
Saksağanlarada konuşma öğretiliyor...
Yahu acaba evrim insanlarda ters işlemeye başladı ve hayvanlarda ise ilerlemeyi sürdürüyormu diye düşünmeden edemiyorum.... İnsanlarda ters işlemeye başladığına kanatımın sebebi Türkiyedekiş seçilmiş iktidardır
saygılar...