Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 17-10-2005, 14:43
Üye Değil

Standart DİKKAT!DEPREM NEDENİYLE GEÇİCİ ATEİST ÇÖZÜLME!!!

Bugün izmirde 3 kez çok şiddetli ve arasıra da sayısız irili ufaklı deprem oldu. Dışarı çıkmamak için epey direndim, en son pencereden bir baktım tüm millet sokağa inmiş, atladım gezdim bisiklettle ortalık bayram yeri gibiydi. Ulen dedim şimdi burada bugün ölsek allahcılar "bu rabbimizin sizin üzerinize gazabıdır" derler. Halbuki rabbiniz öldürürken ayırım yapmıyor, bir tosunami oluyor herkes ölüyor, al işte pakistanlılar müslüman değil mi, onca allahsız millet varken neden onlar ölüyor?
şimdi de dersiniz ki, "kıyamet günü dünyada sadece allahsızlar kalacak".
Ondan değil, cem gibi zeki arkadaşlar enerjisini bilime ayıracaklarına(daha sağlam yapı teknolojileri gibi) sizin gibi dallamalara mantığın temellerini anlatıyorlar. Onlar da haklı sonra gidip biraz düşünen adamları öldürmeye kalkıyorsunuz(kitabınızı arkanıza alarak), size de insan deniyor ne de olsa..Biz düşünen hayvanlarız, siz inanan..
Alt 17-10-2005, 16:00
aspartam aspartam isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

aspartam - MSN üzeri Mesaj gönder

Birader sen kimliğinde İslam yazanlarla Müslümanları karıştırıyorsun.Şahsen ben çevremde 100 de 1 bile müslüman göremiyorum.Müslümanım diyenleri İslam'a davet ediyorum,tebliğimin de başarılı olduğu söylenemez.Müslümanım diyenlerin çoğunlukta olduğu bir toplumda yaşıyorum.Ama aynı toplum dünyanın en sarhoş,en kumarbaz,en ahlaksız,en üçkağıtçı,en dolandırıcı toplumlarından önde gidenlerinden.Şimdi burada problem İslam'da mı yoksa şahsımızla beraber,insanları Allah'ın affediciliğiyle kandıran din bezirganlarında mı?İnsanlar öyle bir kandırılmışki,öyle bir büyülenmişler ki gerçeği onlara kabul ettiremiyorsunuz.Ne halt yerlerse yesinler kelime-i şehadet getirince,ne kadar bozarsa bozsun tevbe edince,falanca peygamberin,filanca şeyhin-evliyanın şefaatiyle affedileceklerini zannediyorlar.Böyle bir toplum zaten silinmiş,yok olmuş bir toplumdur.İlla gökten ve yerden azap gelecek değilya Allah bazı toplumlarıda maymuna çevirir (kültür erezyonuna uğrayarak silik,kendi benliğinden uzaklaşmış,başka toplumları taklit eden bir topluluğa çevirir.)
"O'nun (insanın) önünden ve arkasından izleyenleri vardır, onu Allah'ın emriyle gözetip-korumaktadırlar. Gerçekten Allah, kendi nefis (öz)lerinde olanı değiştirip bozuncaya kadar, bir toplulukta olanı değiştirip-bozmaz. Allah bir topluluğa kötülük istedi mi, artık onu geri çevirmeye hiç bir (biçimde imkan) yoktur; onlar için O'ndan başka bir veli yoktur. (Rad 11)"
"Nedeni şu: Bir kavim (toplum), kendinde olanı değiştirinceye kadar Allah, ona nimet olarak bağışladığını değiştirici değildir. Allah şüphesiz işitendir, bilendir. (Enfal 53)"
Alt 17-10-2005, 17:54
burkay
Üye Değil

smile97 USRENIN USRENIN ... sizin gibi dallamalara mantığın temellerini anlatıyorlar. Onlar da haklı sonra gidip biraz düşünen adamları öldürmeye kalkıyorsunuz(kitabınızı arkanıza alarak), size de insan deniyor ne de olsa..Biz düşünen hayvanlarız, siz inanan..
YA SENDE NE TÜR HASTALIK OLDUGUNU BIRTÜRLÜ BULAMADIK. BIZIM KOMSULAR VAR ONLAR AILECE DOKTOR SENIN BU YAZDIKLARINI ANLATDIM ... BANA SADECE GÜLDÜLER BU TÜR HASTALARI BILIM ADAMLARI YILLARCA ARASTIRIYORLAR BIR ÇÖZÜM BULAMADILAR DIYOR ... ISLAMA NEDEN DALLAMA LAFI KULLANIYORSUN BIZ SENIN ATEISTLIGINE DALLAMA KELIMESI KULLANIYORMUYUZ ... USLUBUNU KELIMELERINI DEGISTIR INSANLARI INCITMEYI BIRAK KARDESIM ... NE YAZARSAN ONU KARSINDA BULURSUN BUNDAN SONRA ... KENDINI KONTROL ETMEYI ÖGREN BIRAZ ...
Alt 17-10-2005, 23:01
Üye Değil

aspartam kardeş ben de müslümanken diğer müslümanları aynı senin değerlendirdiğin gibi değerlendiriyordum. Sonra anladım ki onlar zaten esas(gerçek) müslüman olsalar, çok daha faydalı olacak çünkü bir şeyi tam manasıyla uyguladığında gerçekten saçma mı mantıklı mı karar vermen daha kolay oluyor. İslamdan kurtulmanın en iyi yolu tam müslüman olmaktır, 5 vakit namaz kılan ve diğer ibadetlerini yerine getiren, ben de ateist olmadan önce 5 vakit namaz kılıyordum. Buradaki tüm müslüman arkadaşlar tam müslüman olsunlar sonra bir daha tartışalım islamın mantığını. Sen gerçek müslümansan, senin de bu illetten kurtulman yakındır kardeşim.
Alt 17-10-2005, 23:04
Üye Değil

bu arada burkay neden benden bahsediyosun doktorlara da cemden mutezileden sargondan haciden khazardan vb.. den neden bahsetmiyorsun. Beni onlardan farklı kılan bir şey mi var?
Alt 17-10-2005, 23:25
Materyalist Materyalist isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Sevgili usrenin! Allah pakistanlılara dünyada çile çektiriyor ama ahirette onlara "altından ırmaklar geçen cennet bahçeleri" verecek. Erkeklere pek güzel huriler, kadınlara da pek yakışıklı nuriler verecek. Allah, garibanları ve gelişmemiş toplumları hep deniyor. (Her nedense depremle japonları da çok deniyor. Hatta genelde daha şiddetli depremlerle deniyor ama niyeyse japonlar bir türlü ölmüyor) Bunu bilmen lazım. Zenginlere de dünyada sefa ve zevk veriyor ki, cehennemde daha çok azap çeksinler diye. Sen halâ bunu bilemedin mi?

Tek Gerçek Maddedir
Alt 18-10-2005, 13:55
aspartam aspartam isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

aspartam - MSN üzeri Mesaj gönder

Usrenin saçma sapan zanlarınızı ve İslam'dan illet diye söz etmenizi şiddetle protesto ediyorum.İnsan biraz haddini bilmeli.
Alt 18-10-2005, 14:33
burkay
Üye Değil

USRENI KARDES O SAYDIGIN KARDESLER SENIN GIBI DALLAMA KELIMESI KULLANMIYORLAR KULLANIRLARSA AYNEN SANA YAZDIKLARIMI ONLARADA YAZARIM ...
Alt 18-10-2005, 14:38
burkay
Üye Değil

USRENIN KARDES ARSIVI AÇ HACI IÇIN YAZDIKLARIMI OKU LÜTFEN ... ODA BILGISI DAHILINDE HAKARETLER KÜFÜRLER YAGDIRIYORDU ... ONUN ELINDE 3000 TANE KITAP VARDI ERTESI GÜN 3500 SONRA 4000 BINE YAKLASMISTI ... ONA BU KITAPLARIN ÇOGUNUN WALD DISNEY DONALD DUCK MICKY MOUSE KITAPLARI OLDUGUNU YAZDIM ... O BU KÜFÜRLERDEN SONRA BUNLARI HAKETMISTI ...ISLAMA KÜFÜR ETMEYIN BILGINIZI ÇALISTIRIN EGER TARTISACAK FIKIRLERINIZ VARSA TARTISALIM AKSI TAKDIRDE BU SITE KÜFÜRLESME SITESINE DÖNER ...
Alt 18-10-2005, 16:01
Üye Değil

aspartam kardeş ben senin islama olan aşkının gerçeğe olan aşkın olduğunu görüyorum, seni gerçeğe o kadar yakın hissediyorum ki islama kolaylıkla illet diyebiliyorum çünkü kısa bir süre içinde sendeki bu gerçeklik aşkı seni islamdan alıp ayaklarımızın yere bastığı bu dünyaya getirecek. Zaten içindeki şüpheler ve isyanlar bunun belirtisi, ben de gerçeği aradığım için müslümandım ve aynı sebepten islamdan çıktım. ikisi de ayıp değil ikisi de içinde bulunduğumuz yaşama anlam verip niye burada olduğumuzu öğrenmek. Bu öğreti dinin içine girmeyle başlıyor, yeterince akıllı ve bilgiliysen dinden çıkmakla devam ediyor.
Senin müslüman olman benim sana olan sevgimi azaltmıyor. Müslümanlar senin gibi olduğu sürece hepsini severim. Tam müslüman gerçeği arayan adamdır, yolu ne olursa olsun....

Önerilen Siteler