Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Turan Dursun Sitesi Topluluğu > Öneri, Düşünce & Eleştirileriniz

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 30-04-2009, 19:45
frodo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
frodo frodo isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği 

Standart Ayrılık Zamanı

Site Yönetiminin ilk kurucu meclis tarafından seçilmesine sayılı günler kaldı.

Turan Dursun Sitesi giderek genişleyeceğine inandığımız bir meclis tarafından yönetilecek. Demokratikleşme Paketi adı altında sürdürdüğümüz sürecin ürünlerini almaya başlayacağız.

Bizler, yani sitenin yönetimini son iki yıldır sürdürmeye çalışan ekip yerini yeni isimlere yeni bir ekibe ve yeni bir anlayışa devredecek.

Elbette siteyi sıfırdan kurmadık. Bizler en eski üyeler Cem'in,Mutezile'nin,DreiMalAli'nin pante'nin Haci'nin exculusive'in emekleri ile oluşmuş bir birikime sahiptik. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır.

Küstürdüğümüz, ilkelerimiz uğruna ayrı düştüğümüz dostlarımız da oldu. Ama onların emeklerini katkılarını hiç küçümsemedik onlarla gurur duyduk. Ezkamo ve Sodomo'nun katkılarını da unutmadık.

Sessiz sedasız giden neutrino ve merwe'yi de özlüyoruz.

Uzun zamandır siteyi seviyeli "karşı duruşlarıyla" sahiplenen inançlı arkadaşlarımıza da teşekkür ederiz.

Kısacası sevgili dostlar bizim veda zamanımız geldi. Belki yeni dönemde de bu ekipten isimler olacaktır. Ama yeni kadronun dayandığı, meşruiyet kazandığı yer artık Site Meclisi olacaktır. Bu anlamda da bizden daha güçlü ve daha kararlı bir yönetimi gerçekleştireceklerdir.

Şimdiden her üyemize bize katlandıkları için teşekkür ediyoruz.

Site Genel Yönetimi,

Vartor, Sargon, K.C, Dilaver, Spartacus, Thunderpoint, Aydoe, Asinar, Meaculpa, Pervane, mep, prozac02, Ayejj, Mutluluk35, Dr humanist, frodo.

İnsani olan her şey kabûlüm.
Alt 30-04-2009, 21:04
serüvenci serüvenci isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

güle güle ittihat ve terakki hoşgeldin cumhuriyet aynı yapıda tabii
Alt 30-04-2009, 21:10
evrensel-insan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
evrensel-insan evrensel-insan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

evrensel-insan - MSN üzeri Mesaj gönder

Saygideger arkadaslar;

Umariz gelenler, gidenleri aratmaz, deyip klasik bir giris yaptiktan sonra; "gidenler" in de aramizdan, gitmedigini bilmek, sevindirici. Hadi bir espri daha yapalim. "Kral oldu (olmek), yasasin Kral"

Aslinda; yeni yonetimde yer almayacak olan eski yoneticiler icin de; bu donem bir tecrube olacak. Cunku onlarda, normal uye muamelesi gorecekler.

Saygilarimla;
evrensel-insan

Evrensel-Insan - Yapılandırmacı Epistemoloji/Bilişsel Bilim/Qua Felsefesi/Serbest Düşünce/Devrimci Sorgulama/Zihinsel Devrim - Evrensel-Insan Zihniyeti
Alt 30-04-2009, 21:12
pante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pante pante isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Az ya da çok, eski ya da yeni emeği geçen tüm arkadaşlara şahsım adına teşekkür ediyorum. Bana katlanabilmiş olanlara da.
Forumlarda yöneticilik zor zanaat.
Farklı düşüncelerdeki, zıt kutuplardaki insanları hoşnut tutabilmek herkesin harcı değil, hatta olanaksız gibi.
Buna rağmen arkadaşların çoğu bu yönde çaba gösterdiler.
Küsenlerin, küstürülenlerin, sevip de terketmek zorunda kalanların, terketmek zorunda bırakılanların döneceğini umuyorum.
Çatışma ve ayrılıklar forumların engellenemeyen olguları haline gelmiş. Bunu asgariye indirmek ve tepkiyi siteye göstermek yerine kızılan-küsülen kişilere gösterip bir müddet onlarla yazışmamak alışkanlığına dönüştürmeliyiz.

Görevleri tamamlanan arkadaşların bir kısmı aynı ya da değişik görevde devam edecek, bir kısmı ise meclis çalışmaları hariç dinlenmeye çekilecek. Belki sonraki nöbet değişiminde yeniden görev alacaklar.
Göreve yeniden aday olduğu halde belki de seçilemeyen olacak. Bunu da olgunlukla karşılayacak düzeyde olduklarına inanıyorum.
Yeniden görevde görmek istediklerimiz umarım aday olurlar.
Ayrımsız tümünü kutluyor, esenlikler diliyorum. -Pervane de dahil
Alt 30-04-2009, 23:41
pervane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pervane pervane isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

-Pervane de dahil

Teşekkür ederim Pante bugün çok incesiniz, yeniden görevde görmek istemeseniz bile kurtuluş yok benden forum da sık sık size görüneceğim
Alt 30-04-2009, 23:53
Kıdemli Üye

Teşekkür ederim Pante bugün çok incesiniz, yeniden görevde görmek istemeseniz bile kurtuluş yok benden forum da sık sık size görüneceğim
İtiraf edeyim, incinmeni, stres yaşamanı istemiyorum.
Gördün işte gecenin 3'ün de yaşananlara müdahale etmemekten bile sorumlu tutuldun. (Üstelik ben hiç dahil değildim o üzüldüğün olaya)
O yüzden görev almanı istemem.
Özgür özgür atışmak yerine ne diye elini-kolunu bağlayacaksın.
Ama yine de gönüllü adaylara bağlı.
Bakarsın mecbur kalarak seni de destekleyebilirim.
Umarım öyle bir tablo olmaz.
Alt 01-05-2009, 00:03
pervane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pervane pervane isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Pante bugün çok duygusal gördüm sizi hep yine darbedar Frodo yüzünden. Başlığa bak "Ayrılık Zamanı"

Görevde olup olmamak çok önemsediğim bir durum değil. Ama ben sizi mutlaka destekleyeceğim. Neden mi? seçildikten sonra öğreneceksiniz
Siteye geldiğim ilk zamanları hatırlıyorum da benden bile bu kadar gürültücü bir üye yarattığına göre demekki ciddi ciddi tartışabiliyoruz bu iyiye işarettir.
Alt 01-05-2009, 00:14
K.C. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
K.C. K.C. isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

home, sweet home..
ayrılık zamanıymış... koltuklarımıza veda zamanı herhalde.. bayram zamanı yani...

Ben şahsen DK için yapılacak oylamada DK'yı en çok eleştirenlere oyumu kullanmayı düşünüyorum. Hepsine şimdiden kolaylıklar dilerim.

YILDIZLAR ATEŞ BÖCEĞİ SANILMAKTAN KORKMAZLAR

http://kadinislamadalet.blogcu.com/
Alt 01-05-2009, 00:31
OQONUC OQONUC isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Denetimdeki Üye

Bu seçimde biz inançlılar dekor görevi görevi göreceğimiz için, Mhmmd , Hiram;psiko, ben , hakdoğan balığa çıkıyoruz.

Ne de olsa demokrasi denilen de bu nasılsa...

Dayatılmış tanımlar için halka rağmen halk için

Azınlıkların hakkını kendi seçimlerinde dile getiremeyenlerin kendi azınlıkları hakkında söz söyleme hakkı yoktur.

Neyzene sormuşlar; bak Cumhuriyet geldi, bak neler değişti neler. İlk aklına gelen değişikliği söyle bakalım Neyzen...
Valla paşam, doğru değişti. Mesela; eskiden sormadan asıyorlardı. Şimdi sorup asıyorlar. Tebrik ederim.

Buradan görünen Ahval ve şerait budur. İlgilenenlere duyurulur.

Mor sahiden de güzel bir renk değilmi Sevgili Pervane

Selamlar
Alt 01-05-2009, 00:41
Kıdemli Üye

Görevde olup olmamak çok önemsediğim bir durum değil. Ama ben sizi mutlaka destekleyeceğim. Neden mi? seçildikten sonra öğreneceksiniz
Ne yazık ki bunu öğrenmekten mahrum kalacağım.

Önerilen Siteler