Organik tarım ürünlerinini alalım, üreticilere destek olalım, yaşatalım.
.........................................
%100 doğal olarak taaa doğumundan itibaren dağda beslenen yem olarak doğal buğday ve doğal mısır verilen;dağdan gelen su ile beslenen kendi tavuklarımın yumurtalarından isteyen olursa yollayabilirim.
Ama fiyatı duyunca, ohaaa demek yok. Zira doğal ortamda bir tavuk ancak 3 günde bir yumurtlayabiliyor. Özellikle katkılı yem ile beslenen hayvanlardaki hormon oranı direkt yumurtaya geçtiği için bir çok ülkede zaten yumurtaların üzerinde hangi yaş gurubunun yiyebileceği etiket olarak vardır.
Bu nedenle özellikle çocuklarınız için %100 doğal organik yumurta yedirmeniz elzemdir.
Şimdi inanmayackasınız ama; homoseküelitenin hormonlu gıdalar ile yakından ilişikisi olduğu artık sesli olarak dile getirilmektedir. Bu milletin niye böyle olduğuna belki bir pencere açar bu son cümle
Yumurtalardan satın almak isteyen inançsız ürkek üyelerimiz yönetime haber verebilirler. Dilaver'e haber vermeyin. Kesin dirsek koyar. Azarlar sizi.
Bu konuda, yönetimden hiç hazetmesemde FRODO ya güveniyorum. Planlı prnesipli uyanık tüccar bir duruş var onda.
İnançlı olanların hepsi zaten beni tanır.
30 adet yumurtanın kargo hariç bedeli; normalde 15 TL iken TD üyeleri için 12TL dir.
Yumurtayı tattıktan sonra piyasada satılan yumurtalardan farkını ben anlamadım birader, üfürmüşsün diyenlere 30 yumurta da bedava.
Kargo bedeli ise ortalama 5-7 TL arasında olmaktadır. Aynı koli ile 120 yumurta alındığında da aynı kargo parası olduğu için toplu olarak istemek mantıklıdır.
İlk siparişte bu reklamı yapabilmem için bu başlığı açan Mutezile'ye de 30 yumurta bedava
Unutmayınız, günde bir taze yumurta; 3 öğün tok tutar insanı.
Reklamlar bitti....
Selamlar