dilaver´isimli üyeden Alıntı
Açıkçası kimin çevirdigi de pek de o kadar önemli degil.
|
Sevgili baskanim;
Kimin cevirdigi önemli olmaz olur mu? Bunlar icin bir dünya emek harcaniyor. Bu isler yapilip bittikten sonra o kadar kolay gelmesin kimseye.
Etrafimda ve cevremdeki bir sürü beni seven insanlar ile bazi konularin üstesinden gelebiliyorum. Yoksa bu tip isleri yapabilmemiz icin yer, özel calisan insanlar ve maddi güc gerekiyor. Bu konuyu sevgili aydoe ile daha önce konusmustum. Su anda aydoe'ya bagli ben calisiyorum. Bana bagli da calisan, burada olusturdugum piril, piril gencler var. Bu bir organize ve sistem isi.
Kendim her ise tek basima nasil yetiseyim? Zaten sabah 8.30 aksam 18.00 arasi yönetimini yaptigim is yerinin sorumluluklarida üzerimde. Burada Türkiye gibi salla basini, al maasini gibi bir sistem yok. Isini düzgün yapmayan insanin ne söz hakki vardir, ne de diger haklari. Ham olur gidersiniz.
Benim de begenmedigim, bir video ve animasyon filmine günlerce ugrasiyorum. Tasarladigim gibi yapmaya kalksam aylarimi alir.
Eger isteseydim ben bu filmdeki altyazida adi gecen arkadasinda isimini siler atabilirdim. Her türlü donanima sahibim. Kimsenin emeginin, hakkinin üzerine kurulup oturacak saygisizligi ve düsüncesizligi yapmam ve yaptirtmam.
Bazi konular ve bu sitedeki bazi üyelerin davranis sekilleri beni bunallttigi icin bir konunun da altini iyice cizmek istiyorum.
Eger ben bu üyeler gibi bir kafa ve düsünce yapisina sahip olan birisi olsaydim. Kendi adima dört basi magrur bir site kurardim ve ne bir kimsenin nazi ile oynardim, ne kaprisleri ne de bitmek tükenmek bilmeyen egolari ile.
Hayret yani.... Kendi durumumu da muhakeme etmiyor degilim hani. Biraz salaklik genleri varmi yok mu diye...
Saygilar.